Keuringen

Veilige werkomstandigheden zijn wettelijk vereist. Ook het gereedschap waarmee uw werknemers werken, moet veilig zijn. Stel dat er een calamiteit ontstaat als gevolg van ondeugdelijk materieel. Dan moet de werkgever aantonen dat er alles aan is gedaan om dat te voorkomen. Het is dus belangrijk dat uw gereedschap naar behoren werkt.

Axxent helpt hierbij. Volgens de geldende normen keuren wij elektrisch gereedschap (NEN 3140), rolsteigers (NEN 2718), gevelsteigers (NEN 2270), en ladders en trappen (NEN 2484). Uw gereedschap wordt gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en van een keuringssticker voorzien. Ook de keuring van tuin- en parkmachines is bij Axxent in goede handen.

Arbeidsmiddelen keuren zorgt ervoor dat u voldoet aan wettelijke eisen. Ook beperkt u zo veel mogelijk de aansprakelijkheid bij eventuele ongevallen. Het draagt bij aan een veilige werkomgeving voor uw werknemers en uzelf. En het werkt kostenbesparend: keuringen verlengen de levensduur gereedschappen en arbeidsmiddelen. Bovendien kunnen keuringen veel leed helpen besparen.

Voor direct contact over keuringen kunt u bellen naar Bram van Lagen met het nummer 06-46 75 29 31.
U kunt ook uw gegevens hier rechts invullen en dan bellen wij u terug.