Het coronavirus zorgt voor verschuivingen bij ondernemingen in regio Ermelo

Het Coronavirus breidt zich steeds verder uit. Als ondernemer neemt u de gezondheid van uw medewerkers uiteraard serieus en volgt u uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Hierover wordt u door de overheid en de media dagelijks, soms zelfs meerdere malen per dag geïnformeerd.

Maar hoe we allemaal om moeten gaan met de verschuivingen op de ‘markt’ daarover krijgen we weinig tot geen adviezen. Zit uw onderneming in de levensmiddelen branche, dan bent u misschien extra druk, zit uw onderneming in de evenementen branche, dan staat uw onderneming misschien helemaal stil. Deze verschuivingen hebben gevolgen voor uw onderneming.

Namens de bedrijvenkring Ermelo helpen wij ondernemers om vraag & aanbod van personeel bij elkaar te brengen.

Er zijn ondernemers die tijdelijk personeel over hebben, maar er zijn ook ondernemers die juist extra druk zijn. Axxent wil deze beide situaties graag voor de gehele bedrijvenkring monitoren om vervolgens de vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Op deze manier kunnen we elkaar als ondernemers in deze onzekere tijd helpen. Axxent heeft in één keer alles in beeld, zodat u als ondernemer dus niet al uw collega’s hoeft te bellen, maar u zich op uw bedrijfsproces kunt richten. Axxent brengt u met de collega in contact waar de oplossing ligt, dus u bent direct met de juiste persoon in contact.

Wat kunnen wij voor uw onderneming doen?

  • Meld uw aanvraag of aanbod z.s.m. bij Axxent
  • Axxent brengt vraag en aanbod direct bij elkaar
  • Axxent brengt aanbod dat niet direct te matchen is onder de aandacht bij alle ondernemers van de bedrijvenkring
  • Daar waar wenselijk zet Axxent haar netwerk in bij aanbod waar niet direct een oplossing voor is
  • Axxent bemiddelt daar waar nodig in te maken afspraken
  • Neem bij iedere actie de adviezen van het RIVM en de overheid als uitgangspunt

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Voel u vrij om contact op te nemen, wij helpen u graag verder!

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.
Gezamenlijk initiatief van
Samen personeel inzetten waar nodig is