Wie is Dennie Mulder en waarom kiest hij voor Axxent?

"Mijn naam is Dennie Mulder en ik ben 23 jaar, woonachtig te Wezep. Na de opleiding Junior Accountmanagement met succes te hebben afgerond zocht ik een baan als Junior Accountmanager. Een baan waar ik mensen kan verbinden. De Axxent Groep sluit hier naadloos op aan. In de gesprekken die ik heb gevoerd met de directie werd direct duidelijk dat fijn samenwerken en mensen op de juiste manier verbinden erg belangrijk is voor het bedrijf. Ook gaven zij mij de indruk dat het team waarmee zij werken een hecht team is. Het gevoel was gelijk goed! De kijk op hoe de Axxent Groep twee partijen wil samenbrengen, zonder iemand te willen benadelen past bij mij. Ik zeg dan ook altijd: “Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.” Het gesprek heeft mij doen besluiten om in de uitzendbranche te gaan werken."

Waarom kiest Axxent voor Dennie?

Cees Noorderijk en Wouter van Asselt (Directeuren en eigenaren Axxent Groep):
“Dennie is een jonge vent die de juiste opleiding heeft gevolgd voor de functie van Junior Accountmanager. Hij heeft nog geen relevante werkervaring maar heeft wel een heel mooi netwerk door de rol die hij speelt bij de voetbalvereniging. Tijdens de sollicitatie kwam Dennie over als een enthousiaste en gemotiveerde jongen. Wij hebben veel vertrouwen dat Dennie goed zal zorgen voor onze klanten en medewerkers.”

Gerard Flier (Accountmanager Axxent Mastenbroek)
"Dennie is een starter op de arbeidsmarkt. Hoewel er op dit moment nog niets te zeggen is over de capaciteiten van Dennie zie ik wel een enorme gedrevenheid. Ik kijk ernaar uit om Dennie wegwijs te maken in het vak, hij is jong en nu nog goed te vormen. Zijn relevante netwerk is voor ons een grote pre om Dennie te verwelkomen bij Axxent."

Wat wil Dennie bereiken bij Axxent?

"Het is mijn doel om mij in een zo kort mogelijke tijd te ontwikkelen op dit vakgebied. Ik wil de klappen van de zweep kennen. Succesvol worden om het werk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Hierdoor hoop ik in de nabije toekomst mooie matches te creëren tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Ik wil graag mijn netwerk inzetten en uitbreiden om samen met mijn collega’s van de Axxent Groep te gaan voor leuke en mooie successen."

Zoek je werk of wil je een keer een kop koffie drinken om te bekijken of wij iets kunnen betekenen voor elkaar? Bel op app mij gerust: 06 - 868 175 64
Of mail naar: dmulder@axxent.nl 

Lees ook

Vraag de DutchDays-factsheet (WAB) nu aan
Vraag de DutchDays-factsheet (WAB) nu aan

Vraag de factsheets WAB van Dutch Days aan zodat u op de hoogte bent welke gevolgen deze nieuwe wet voor uw organisatie heeft! Dutch Days heeft voor haar relaties maar ook voor inleners die nog geen klant zijn een factsheet geschreven. Onderstaand alvast een korte samenvatting, uiteraard gaan we in de factsheet veel verder in op de onderdelen van de wet. 

Kort samengevat; een eenvoudige uitleg van de nieuwe wetgeving - de gevolgen - eventuele kansen – en  die deze wet met zich meebrengen in hap klare brok!

Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?
Hoe gaat Axxent Groep om met het Coronavirus?

De piek van het coronavirus ligt gelukkig al weer achter ons. Ook Axxent Groep en onze medewerkers hebben hier mee te maken gehad. Hoe gaan wij op dit moment om met de huidige omstandigheden?

Driemaal hoera!
Driemaal hoera!

April is de maand van de lintjes! Driemaal HOERA voor de heren Termaat en Dijkstra, zij vieren deze maand respectievelijk een 15 en 12,5 jarig werkjubileum bij Axxent.