Wie is Dennie Mulder en waarom kiest hij voor Axxent?

"Mijn naam is Dennie Mulder en ik ben 23 jaar, woonachtig te Wezep. Na de opleiding Junior Accountmanagement met succes te hebben afgerond zocht ik een baan als Junior Accountmanager. Een baan waar ik mensen kan verbinden. De Axxent Groep sluit hier naadloos op aan. In de gesprekken die ik heb gevoerd met de directie werd direct duidelijk dat fijn samenwerken en mensen op de juiste manier verbinden erg belangrijk is voor het bedrijf. Ook gaven zij mij de indruk dat het team waarmee zij werken een hecht team is. Het gevoel was gelijk goed! De kijk op hoe de Axxent Groep twee partijen wil samenbrengen, zonder iemand te willen benadelen past bij mij. Ik zeg dan ook altijd: “Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen.” Het gesprek heeft mij doen besluiten om in de uitzendbranche te gaan werken."

Waarom kiest Axxent voor Dennie?

Cees Noorderijk en Wouter van Asselt (Directeuren en eigenaren Axxent Groep):
“Dennie is een jonge vent die de juiste opleiding heeft gevolgd voor de functie van Junior Accountmanager. Hij heeft nog geen relevante werkervaring maar heeft wel een heel mooi netwerk door de rol die hij speelt bij de voetbalvereniging. Tijdens de sollicitatie kwam Dennie over als een enthousiaste en gemotiveerde jongen. Wij hebben veel vertrouwen dat Dennie goed zal zorgen voor onze klanten en medewerkers.”

Gerard Flier (Accountmanager Axxent Mastenbroek)
"Dennie is een starter op de arbeidsmarkt. Hoewel er op dit moment nog niets te zeggen is over de capaciteiten van Dennie zie ik wel een enorme gedrevenheid. Ik kijk ernaar uit om Dennie wegwijs te maken in het vak, hij is jong en nu nog goed te vormen. Zijn relevante netwerk is voor ons een grote pre om Dennie te verwelkomen bij Axxent."

Wat wil Dennie bereiken bij Axxent?

"Het is mijn doel om mij in een zo kort mogelijke tijd te ontwikkelen op dit vakgebied. Ik wil de klappen van de zweep kennen. Succesvol worden om het werk zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Hierdoor hoop ik in de nabije toekomst mooie matches te creëren tussen onze kandidaten en opdrachtgevers. Ik wil graag mijn netwerk inzetten en uitbreiden om samen met mijn collega’s van de Axxent Groep te gaan voor leuke en mooie successen."

Zoek je werk of wil je een keer een kop koffie drinken om te bekijken of wij iets kunnen betekenen voor elkaar? Bel op app mij gerust: 06 - 868 175 64
Of mail naar: dmulder@axxent.nl 

Lees ook

Een warm welkom voor onze nieuwe collega: Sander Draaijer
Een warm welkom voor onze nieuwe collega: Sander Draaijer

Maak kennis met Sander! 🙋‍♀️ Onze topper in Sales en Recruitment. De komende periode gaat Sander het klantenbestand van de vestiging Nunspeet uitbreiden en ondersteunen bij de zoektocht naar de juiste mensen voor onze opdrachtgevers. We wensen hem heel veel succes bij de Axxent Groep!👍

Nieuwe accountmanager Axxent Agrarisch: zoon van melkveehouder met ruime werkervaring in de agrarische sector. Maak kennis met Jeroen Reilink!
Nieuwe accountmanager Axxent Agrarisch: zoon van melkveehouder met ruime werkervaring in de agrarische sector. Maak kennis met Jeroen Reilink!

De agrarische sector bestaat uit bedrijven en werknemers die elkaar als geen ander begrijpen. Je houdt van de cultuur, natuur en begrijpt dat er soms geen andere keus is dan hard doorwerken vanwege veranderend weer of andere omstandigheden. Onze nieuwe accountmanager Axxent Agrarisch is opgegroeid in deze cultuur. We stellen Jeroen graag aan je voor.

Axxent Groep lanceert Onboarding App
Axxent Groep lanceert Onboarding App

Happy Workers creëer je door aandacht te hebben voor goede werkomstandigheden voor je mensen. Het verplichte papierwerk zo makkelijk en leuk mogelijk maken draagt daar aan bij. Daarom werkt vanaf nu, naast DutchDays óók Axxent met de onboarding app.

Weten wat dat inhoudt? Je leest het in deze blog.