Het Coronavirus breidt zich steeds verder uit.

Als ondernemer neemt u de gezondheid van uw medewerkers uiteraard serieus en volgt u uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Hierover wordt u door de overheid en de media dagelijks, soms zelfs meerdere malen per dag geïnformeerd.

De markt verschuift, regelingen worden getroffen en de NOW (noodmaatregel overbrugging werkbehoud) zal waarschijnlijk over binnenkort beschikbaar komen met terugwerkende kracht waarbij u een tegemoetkoming kunt aanvragen bij de overheid tot maximaal 90% van uw loonkosten, mits u een omzetverlies kunt aantonen van minimaal 20%.

Bedrijvenkring Uddel Onderneemt ondersteunt het initiatief van Axxent om ondernemers te helpen vraag & aanbod van personeel bij elkaar te brengen.

Buiten de regelingen kunnen wij elkaar wellicht ook op andere wijze helpen binnen onze businessclub van Uddel Onderneemt! Bent u ondernemer in de levensmiddelenbranche, dan bent u misschien extra druk, maar heeft u een horeca onderneming, dan staat uw onderneming misschien helemaal stil. Deze verschuivingen hebben grote gevolgen voor uw onderneming.

Vanuit Axxent zijn wij een initiatief gestart om businessvrienden te helpen bij de huidige tendens.


Ons voorstel hierin is het volgende: Er zijn ondernemers die tijdelijk personeel over hebben, maar er zijn ook ondernemers die juist extra ondersteuning wensen. Axxent wil deze beide situaties graag voor de gehele vereniging monitoren om vervolgens vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Op deze manier kunnen we elkaar als ondernemers in deze onzekere tijd helpen.

Wat kunnen wij voor uw onderneming doen?

  • Meld uw aanvraag of aanbod z.s.m. bij Axxent
  • Axxent brengt vraag en aanbod direct bij elkaar
  • Axxent brengt aanbod dat niet direct te matchen is onder de aandacht bij alle ondernemers van de bedrijvenkring
  • Daar waar wenselijk zet Axxent haar netwerk in bij aanbod waar niet direct een oplossing voor is
  • Axxent bemiddelt daar waar nodig in te maken afspraken
  • Neem bij iedere actie de adviezen van het RIVM en de overheid als uitgangspunt

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Reinard Schouten
Voel u vrij om contact op te nemen, wij helpen u graag verder!

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.
Gezamenlijk initiatief van
Samen personeel inzetten waar nodig is