hbo/ wo vacatures bij Axxent


Axxent biedt snelle match met werkgever

Axxent is een belangrijke spil in het netwerk van werkgevers in Midden Nederland. Er is intensief contact met de opdrachtgevers die wij bedienen.  Dicht bij de bron betekent dat we snel kunnen schakelen qua matching.

Axxent biedt vacatures op hbo/wo werk- en denkniveau:

  • Vacatures voor wie net wil starten op de arbeidsmarkt
  • Banen voor wie al jarenlang ervaring heeft
  • Vaste en tijdelijke banen
  • Banen om werkervaring op te doen of juist je expertise toe te voegen

Staat de baan die jij zoekt nog niet online? Laat ons dan weten wat je zoekt. Als we kennismaken kunnen we goed inschatten welke werkgever bij jou past.

Laat ons weten wat je zoekt

hbo/ wo werk dat bij jouw leven past

Dat jij een baan wilt waarin je goed beloond wordt voor je inzet begrijpen we. Zoek je écht werkgeluk? Dan is er meer nodig dan alleen geld.

Axxent helpt je bij het vinden van jouw werkgeluk. Een hbo/wo vacature die past bij jouw leven. 

  • Vast of tijdelijk
  • Bedrijfscultuur die past bij jouw persoonlijkheid
  • Functies waarin je binnen een team werkt of juist solo
  • Passend bij hoe jij je wilt ontwikkelen

Een goede kandidaat laten we niet lopen!

Dus staat jouw droombaan nog niet tussen de onderstaande vacatures? Wees slim, laat ons weten wat je zoekt en maak daarmee gebruik van ons netwerk. Wie weet matchen we je bij een werkgever die officieel zelfs geen vacature open heeft staan.

Laat ons weten wat je zoekt

Vacatures voor hbo en wo werk- en denkniveau

Er zijn geen vacatures gevonden voor dit bedrijf

Staat de hbo/wo vacature van jouw dromen er nog niet tussen?

Ben je op zoek naar een hbo/wo baan in Midden Nederland maar vind je nog geen passende vacature? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Als HR partner midden NL zijn wij na een kennismaking snel in staat potentiele werkgevers te selecteren die passend zijn bij jouw wensen voor jouw volgende baan.

We zien je CV en een motivatie over wat jij kunt en wilt toevoegen in het bedrijfsleven graag tegemoet. We zullen dan zo snel mogelijk met je kennismaken om vervolgens voor jou aan de slag te gaan.

Open sollicitatie

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Dennie Mulder
Dennie Mulder
Accountmanager Mastenbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.