Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Wachten op je examenuitslag is voor de ene scholier meer zenuwslopend dan voor de ander. Op 10 en 16 juni kwam die spannende boodschap voor de middelbare scholieren. Vandaag op 2 juli voor de herkansers.

Dat felbegeerde papiertje is een ticket naar een vervolgopleiding of de start van een eerste baan en een feestje waard!

In verschillende plaatsen gingen de recruiters van Axxent en DutchDays op jacht naar de bekende vlaggen met tassen. Geslaagden werden verrast met een zomerse Festival Zonnebril en het aanbod om deze zomer aan de slag te gaan om goed geld te verdienen met een vakantiebaan 💰

Met alle spontane en enthousiaste reacties vanuit de scholieren weten wij zeker dat er weer een super gemotiveerde groep gaat doorstuderen of de arbeidsmarkt komt versterken.


 Happy Workers werken bij Axxent

Lees ook

Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd
Axxent Groep vanaf december VCU gecertifieerd

Als uitzendorganisatie vinden wij veilig en gezond werken belangrijk en vanzelfsprekend. Daar hoort als bevestiging het VCU certificaat bij.

Axxent Groep en Huisvesting.nl tekenen hoofdsponsorcontract VV Elspeet
Axxent Groep en Huisvesting.nl tekenen hoofdsponsorcontract VV Elspeet

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn Axxent Groep en Huisvesting.nl de nieuwe hoofdsponsoren van VV Elspeet. Directeuren Wouter van Asselt en Cees Noorderijk tekenden in de maand april een driejarige overeenkomst. “Wullie viendn het prachtig dat wullie kunn biedragn an ut geluk deur een bietje sponsoring,”

Axxent Nunspeet samengevoegd met Axxent Elspeet
Axxent Nunspeet samengevoegd met Axxent Elspeet

Axxent Nunspeet is per 1 juli samengevoegd met Axxent Elspeet.