Eind april is ABB Flexwork overgenomen door Axxent B.V. De klanten en medewerkers van ABB Flexwork zijn ondergebracht bij Axxent.Na ruim 12 jaar met plezier en toewijding te hebben gebouwd aan ABB Flexwork heeft Ab van Beek besloten een nieuwe richting in te slaan.

Happy Workers

Axxent Groep is onderdeel van Flexcraft Uitzendbureau, een grote speler in de uitzendbranche. Happy Workers creëren met oprechte persoonlijke aandacht staat voorop. Alleen zo werk je aan een duurzame relatie met de opdrachtgever en de werknemer.

Een nog betere service

De uitbreiding van het klanten- en werknemersbestand is een geweldige kans. Op deze manier wordt ons verzorgingsgebied in Nederland vanuit de Flexcraft Group en Axxent Groep nog verder uitgebreid. Dit stelt ons in staat om klanten en uitzendkrachten nog beter van dienst te zijn met behulp van de uitgebreide kennis en het netwerk van onze grote organisatie.

Lees ook

De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!
De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!

Wat onderscheidt een topscorer van de gemiddelde voetballer? Het antwoord zit in factoren zoals het percentage aangenomen passes, de efficiency van de schoten op doel, enzovoort. Hetzelfde geldt bij recruiters.

Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎
Axxent zet geslaagden in het zonnetje 😎

Een luid applaus voor alle middelbare scholieren die dit jaar eindexamen deden.

Het is écht geen eitje om je examens voor te bereiden in een jaar vol coronamaatregelen… Axxent ging op pad om geslaagden in de regio te spotten en te verrassen.

Zo maak je van je tussenjaar een succes!
Zo maak je van je tussenjaar een succes!

In september 2018 is onze (oud) uitzendkracht Jochem Sprenger zijn tussenjaar begonnen bij van der Horst Aanhangwagens via Dutch Days! Nu een jaar later, gaat hij doorstuderen in de luchtvaart(vliegtuig)techniek! Lees het verhaal hier.