Axxent: Uitzendbureau in Barneveld

Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Voor de leukste vacatures in Barneveld en omgeving moet je bij Axxent zijn. Wij zijn hét uitzendbureau in Barneveld dat goede contacten onderhoudt met bedrijven en werkgevers in de buurt. Bij ons vind je daarom niet alleen een goed-betaalde baan, maar ook een leuke werkplek en gezellige collega's. Wij geloven namelijk dat je baan meer is dan alleen het werk. Het is een plek waar je nieuwe mensen leert kennen en nieuwe ervaringen opdoet. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor de weekenden of een full-time positie: wij helpen je graag vooruit!

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Barneveld

 • Schoonmaker Barneveld
  Barneveld
  16 - 20 uur
  € 13,27 - € 15,10 uurloon
  In de reiniging in de food-industrie kan een hoop werk zitten. Dat weet jij als geen ander. Schoonmaken moet echt in je zitten. Enthousiast? Lees snel verder.
 • Orderpicker Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 15,62 uurloon
  Ready, set, pick! Ben jij een veelzijdige logistieke professional en in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Heb je ervaring met het verplaatsen van grote producten? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven.
 • Operator Rolvormen Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 18,36 uurloon
  Als een onmisbare schakel zorg jij er samen met jouw collega's voor dat het productieproces zo efficient mogelijk verloopt. Dit doe je door de machines zo goed mogelijk in te stellen. De rolvormmachines zijn tot en met het verpakken geautomatiseerd, maar voordat deze lijn in productie gaat moet deze natuurlijk wel ingesteld worden. Iets voor jou? 😉
 • Operator pons/laser Barneveld
  Barneveld
  36 - 40 uur
  € 14,19 - € 18,71 uurloon
  Als pons/laser operator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het instellen van de machines, dit doe je aan de hand van CNC programma’s. Wanneer de machine is ingesteld laat je het productieproces zo optimaal mogelijk verlopen, waarborg je de kwaliteit van het eindproduct en bereid je je volgende werkzaamheden voor. In samenspraak met de technische dienst voer je preventief onderhoud uit. Ten alle tijden zorg je ervoor dat de veiligheidseisen en productieprocedures worden nageleefd. Deze functie wordt uitgevoerd in tweeploegendienst en je bent één vrijdag in de twee weken vrij.
 • Operator Barneveld
  Barneveld
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,00 uurloon
  Een familiebedrijf actief in pluimveeverwerking met vestigingen in Epe en Barneveld. Ze zijn gespecialiseerd in het slachten en verwerken van kip. Er wordt bij dit bedrijf continue geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers, machines, gebouwen en producten. De productielocatie in Barneveld richt zich volledig op de productie van ready to-heat kipproducten voor grootverbruik, retail en foodservice.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Een persoonlijk en betrokken uitzendbureau in Barneveld

Wij begrijpen dat jouw baan goed moet aansluiten bij de rest van je leven. Heb je thuis een jong gezin? Dan zoek je misschien naar een vacature met flexibele werktijden zodat je jouw kinderen iedere ochtend nog naar school kunt brengen. Het team van Axxent denkt graag met je mee. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen leren we je graag eerst iets beter kennen. Je bent daarom van harte welkom bij ons op kantoor! In een persoonlijk gesprek bespreken we graag al jouw wensen. In welke branche wil je aan de slag, welke ervaring heb je en hoeveel uur per week wil je maximaal werken? Met het antwoord op deze vragen kunnen we pas écht voor je aan de slag. Je zult zien dat wij binnen de kortste keren een leuke baan voor je hebben gevonden!

Je ditchtsbijzijnde Axxent vestiging

Axxent: het uitzendbureau in Barneveld met de leukste vacatures

Axxent is al jaren een gerespecteerd uitzendbureau in Barneveld. We hebben vertrouwen opgebouwd bij zowel werkgevers als werkzoekenden en zijn daar erg trots op! Op onze website vind je de leukste vacatures. Of je nu op zoek bent naar een baan in de groenvoorziening, de bouw, de techniek of de logistiek: bij ons kun je terecht. Wanneer je een leuke vacature hebt gevonden, kun je contact opnemen met onze medewerkers. Staat er momenteel geen passende vacature voor je tussen? Dan vragen wij je om alsnog contact met ons op te nemen. Samen vinden we de leukste baan in Barneveld.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.