Axxent: Uitzendbureau in Barneveld

Ben jij op zoek naar een baan via een uitzendbureau? Voor de leukste vacatures in Barneveld en omgeving moet je bij Axxent zijn. Wij zijn hét uitzendbureau in Barneveld dat goede contacten onderhoudt met bedrijven en werkgevers in de buurt. Bij ons vind je daarom niet alleen een goed-betaalde baan, maar ook een leuke werkplek en gezellige collega's. Wij geloven namelijk dat je baan meer is dan alleen het werk. Het is een plek waar je nieuwe mensen leert kennen en nieuwe ervaringen opdoet. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor de weekenden of een full-time positie: wij helpen je graag vooruit!

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Barneveld

 • Bouw calculator Barneveld
  Barneveld
  24 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)
  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.
 • Productiemedewerker beton storten Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 12,76 - € 18,00 uurloon
  Nauwkeurig betonmallen vol storten en afwerken, zodat er mooie prefab elementen ontstaan. Een verantwoordelijke baan; als beton hard is kan je er niets meer mee. Samen met een team aan collega's werk je onder leiding van een voorman storten. Dit alles bij een gewaardeerde bouwpartner van veel aannemers en architecten. Met al meer dan 50 jaar ervaring is dit hèt bedrijf binnen de betonmarkt.
 • Kant-operator Metaal Barneveld
  Barneveld
  40
  € 11,16 - € 14,66 uurloon
  Kom maar op met die tekening! Jij bedient de kantbank als geen ander. Aan de hand van tekening stel je de kantbank op de juiste manier in. Jij zorgt ervoor dat de onderdelen zo gemaakt worden zoals op de tekening staat beschreven. Je controleert hierna alle onderdelen op maatvoering en kwaliteit.
 • Monteur binnendienst Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 2087,00 - € 2586,00 per maand (bruto)
  Het maximale uit jezelf halen in deze verantwoordelijke baan als monteur binnendienst. Een belangrijke schakel binnen het bedrijf om de machines goed te assembleren. Ervaring is niet nodig, jouw collega's leren je het vak graag! Je gaat aan het werk bij de veeg- en schrobmachine specialist van Nederland. Een gezamenlijk doel met jouw collega's: de klant staat hier centraal, korte lijnen voor het maximale resultaat. Problemen zijn er om samen opgelost te worden.
 • Allround metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Met jouw passie voor metaal kan je jezelf in deze functie helemaal uitleven. Als allround metaalbewerker/lasser bij dit kleine maar veelzijdige bedrijf is geen dag hetzelfde. Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Putten dat zich bezighoudt met de techniek en service in de industrie en agrarische sector. Hierbij kun je denken aan stalcontstructies, knip-,zet- en laswerkzaamheden. Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf middenin de natuur.
 • Meewerkend voorman montage Barneveld
  Barneveld
  40 - 40 uur
  € 2590,00 - € 3100,00 per maand (bruto)
  Let's go team! Jij weet jouw collega's als geen ander te motiveren. Als meewerkend voorman montage geef je niet alleen instructies, maar werken jullie vooral goed samen om dat complete eindproduct zo goed mogelijk te kunnen leveren. Van het plaatsen van betonwanden tot aan complete kelderbouw en bassins voor zwembaden. Je gaat aan het werk bij een gewaardeerde bouwpartner van veel aannemers en architecten. Met al meer dan 50 jaar ervaring is dit hèt bedrijf binnen de betonmarkt.
 • Productiemedewerker Beton Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 12,76 - € 18,00 uurloon
  Nauwkeurig betonmallen vol storten en afwerken, zodat er mooie prefab elementen ontstaan. Een verantwoordelijke baan; als beton hard is kan je er niets meer mee. Samen met een team aan collega's werk je onder leiding van een voorman storten. Dit alles bij een gewaardeerde bouwpartner van veel aannemers en architecten. Met al meer dan 50 jaar ervaring is dit hèt bedrijf binnen de betonmarkt.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Een persoonlijk en betrokken uitzendbureau in Barneveld

Wij begrijpen dat jouw baan goed moet aansluiten bij de rest van je leven. Heb je thuis een jong gezin? Dan zoek je misschien naar een vacature met flexibele werktijden zodat je jouw kinderen iedere ochtend nog naar school kunt brengen. Het team van Axxent denkt graag met je mee. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen leren we je graag eerst iets beter kennen. Je bent daarom van harte welkom bij ons op kantoor! In een persoonlijk gesprek bespreken we graag al jouw wensen. In welke branche wil je aan de slag, welke ervaring heb je en hoeveel uur per week wil je maximaal werken? Met het antwoord op deze vragen kunnen we pas écht voor je aan de slag. Je zult zien dat wij binnen de kortste keren een leuke baan voor je hebben gevonden!

Je ditchtsbijzijnde Axxent vestiging

Axxent: het uitzendbureau in Barneveld met de leukste vacatures

Axxent is al jaren een gerespecteerd uitzendbureau in Barneveld. We hebben vertrouwen opgebouwd bij zowel werkgevers als werkzoekenden en zijn daar erg trots op! Op onze website vind je de leukste vacatures. Of je nu op zoek bent naar een baan in de groenvoorziening, de bouw, de techniek of de logistiek: bij ons kun je terecht. Wanneer je een leuke vacature hebt gevonden, kun je contact opnemen met onze medewerkers. Staat er momenteel geen passende vacature voor je tussen? Dan vragen wij je om alsnog contact met ons op te nemen. Samen vinden we de leukste baan in Barneveld.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.