Het vinden van een leuke bijbaan in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Amersfoort? Axxent uitzendbureau heeft de leukste vacatures voor bijbanen in de regio. Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje in de horeca, de logistiek, de schoonmaak of de productie: wij zijn van alle markten thuis. Op onze website vind je ons huidige vacatureaanbod. Staat er momenteel geen passende vacature tussen? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie. Onze medewerkers helpen je graag bij het zoeken naar die ene perfecte bijbaan voor jou. We zijn bereikbaar via telefoon, email en whatsapp.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

  • Schoonmaker Barneveld
    Barneveld
    16 - 20 uur
    € 13,27 - € 15,10 uurloon
    In de reiniging in de food-industrie kan een hoop werk zitten. Dat weet jij als geen ander. Schoonmaken moet echt in je zitten. Enthousiast? Lees snel verder.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bij Axxent vind je de leukste bijbaan in Amersfoort

Wij van Axxent uitzendbureau kijken verder dan alleen de verdiensten van een baan. Wij geloven dat je pas echt het beste van jezelf kunt laten zien, wanneer je goed in je vel zit. We gaan de uitdaging graag aan en zoeken, samen met jou, naar een bijbaan die écht goed bij je leven past. Om te weten wat je zoekt, plannen we graag eerst een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie, leren we je wat beter kennen. Waar liggen je interesses? Wat voor bijbaan zoek je precies en hoeveel uur wil je wekelijks werken? Zodra we weten wat je zoekt, gaan we direct voor je aan de slag. Je zult zien dat we binnen de kortste keren de leukste bijbaan in Amersfoort voor je hebben gevonden.

Het vacatureaanbod voor een bijbaan in Amersfoort

Axxent maakt het vinden van een leuke bijbaan in Amersfoort gemakkelijk. Werkzoekenden kunnen bij ons op meerdere manieren de huidige vacatures bekijken. Ons volledige vacatureaanbod kun je terugvinden op onze website. Hier worden regelmatig nieuwe vacatures aan toegevoegd, dus we raden je aan om minimaal één keer per week de website te controleren. Je kunt je bij ons ook inschrijven voor de e-maillijst. Dan ontvang je voortaan de nieuwe vacatures rechtstreeks in je mailbox. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor. Hebben we reeks een leuke bijbaan voor je gevonden? Dan horen we natuurlijk graag hoe jouw nieuwe baan je bevalt.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.