Het vinden van een leuke bijbaan in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Amersfoort? Axxent uitzendbureau heeft de leukste vacatures voor bijbanen in de regio. Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje in de horeca, de logistiek, de schoonmaak of de productie: wij zijn van alle markten thuis. Op onze website vind je ons huidige vacatureaanbod. Staat er momenteel geen passende vacature tussen? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie. Onze medewerkers helpen je graag bij het zoeken naar die ene perfecte bijbaan voor jou. We zijn bereikbaar via telefoon, email en whatsapp.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Expeditie medewerker Ermelo
  Ermelo
  38 - 38 uur
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf.
 • Sloper Bussum
  Bussum
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon
  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
 • vacature projectleider wekerom
  WKO Projectleider Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 3300,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als projectleider werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.Je geeft leiding aan één of meerdere projectteams, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid. Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerdersvergaderingen en overdrachtsvergaderingen.
 • Machinist mobiele kraan Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 11,16 - € 15,02 uurloon
  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! 😊 Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op veel verschillende plekken in de regio van Ermelo. Geen dag is hetzelfde, het enige dat niet verandert is jouw mobiele kraan.
 • Bouw calculator Barneveld
  Barneveld
  24 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)
  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bij Axxent vind je de leukste bijbaan in Amersfoort

Wij van Axxent uitzendbureau kijken verder dan alleen de verdiensten van een baan. Wij geloven dat je pas echt het beste van jezelf kunt laten zien, wanneer je goed in je vel zit. We gaan de uitdaging graag aan en zoeken, samen met jou, naar een bijbaan die écht goed bij je leven past. Om te weten wat je zoekt, plannen we graag eerst een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie, leren we je wat beter kennen. Waar liggen je interesses? Wat voor bijbaan zoek je precies en hoeveel uur wil je wekelijks werken? Zodra we weten wat je zoekt, gaan we direct voor je aan de slag. Je zult zien dat we binnen de kortste keren de leukste bijbaan in Amersfoort voor je hebben gevonden.

Het vacatureaanbod voor een bijbaan in Amersfoort

Axxent maakt het vinden van een leuke bijbaan in Amersfoort gemakkelijk. Werkzoekenden kunnen bij ons op meerdere manieren de huidige vacatures bekijken. Ons volledige vacatureaanbod kun je terugvinden op onze website. Hier worden regelmatig nieuwe vacatures aan toegevoegd, dus we raden je aan om minimaal één keer per week de website te controleren. Je kunt je bij ons ook inschrijven voor de e-maillijst. Dan ontvang je voortaan de nieuwe vacatures rechtstreeks in je mailbox. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor. Hebben we reeks een leuke bijbaan voor je gevonden? Dan horen we natuurlijk graag hoe jouw nieuwe baan je bevalt.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.