Het vinden van een leuke bijbaan in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Amersfoort? Axxent uitzendbureau heeft de leukste vacatures voor bijbanen in de regio. Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje in de horeca, de logistiek, de schoonmaak of de productie: wij zijn van alle markten thuis. Op onze website vind je ons huidige vacatureaanbod. Staat er momenteel geen passende vacature tussen? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie. Onze medewerkers helpen je graag bij het zoeken naar die ene perfecte bijbaan voor jou. We zijn bereikbaar via telefoon, email en whatsapp.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

 • Lasser/Metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Alleen bereikbaar via een zandpad, gelegen midden in de natuur. Klinkt als een perfecte werkplek toch? Onze klant, gevestigd in het prachtige Putten, is op zoek naar een talent in Metaalbewerking/Lassen. Als onderdeel van een klein team krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en uit te breiden, terwijl je werkt aan verschillende projecten.
 • Salesmanager Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  32 - 40 uur
  € 4000,00 - € 5000,00 per maand (bruto)
  Laat jouw carrière schitteren in de wereld van LED-verlichting! Als Sales Manager bij onze opdrachtgever ben je de drijvende kracht achter het verkoopteam. Met een passie voor de utiliteitsbranche en LED-verlichting biedt jij klanten en installateurs klantspecifieke oplossingen.
 • Vacature assemblagemedewerker omgeving Barneveld
  Elektromonteur Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Stel je een wereld voor waarin licht niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich. Als Elektromonteur voorzie je onze klanten van nieuwe LED verlichting, scoreborden, boarding en andere LED oplossingen.
 • Grondwerker Bunschoten-Spakenburg
  Ede
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 20,00 uurloon
  Met je poten in de klei. Jij bent er niet vies van. Sportschoolabonnement? Heb jij niet nodig. Je bent de hele dag lekker fysiek bezig met je collega's in deze functie. Hier word je dan ook zeker voor beloond.
 • Logistiek Coördinator Nijkerk
  Nijkerk
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Een onverschrokken strateeg die elke uitdaging omarmt, elke schakel perfectioneert en alles binnen de logistiek naadloos laat verlopen. Als Logistiek Coördinator in Nijkerk krijg jij de kans om de logistieke wereld te veroveren, uitdagingen te omarmen en processen soepel te laten verlopen.
 • Medewerker expeditie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 15,69 uurloon
  Nova Zembla, de expeditie van de eeuw in de syberische kou. Wordt jij de nieuwe columbus? Heb je geen moeite met het werken in een gekoelde omgeving? Wij zoeken medewerkers voor een expeditieafdeling bij onze opdrachtgever actief in de pluimvee.
 • Medewerker Technische dienst Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Streef je ernaar om elk technisch obstakel te overwinnen en de productie op rolletjes te laten lopen? Als dat zo is, dan is deze vacature voor Medewerker Technische Dienst bij ons pluimveebedrijf in Nijkerk dé uitdaging waar je naar op zoek bent!
 • Operator productie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2400,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Kip, het meest veelzijdige stukje vlees! Welkom in de Wereld van de Kip! Nederland, maar ook het buitenland eet steeds meer kip. Er zijn maar weinig bedrijven waar je zoveel écht betrokken en trotse collega’s zult vinden. Help dit bedrijf de lat nog hoger te leggen in de wereld van pluimveeverwerking.
 • Logistiek Medewerker Barneveld
  Barneveld
  40 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,69 uurloon
  Van een chaos weer een georganiseerd magazijn te maken. Dat is waar jij warm van wordt. Ook het bepalen van de kwaliteit van kipvleugels / filet / kruiden / paneermelen moet je zien zitten. nog steeds enthousiast? Lees dan snel verder.
 • Facilitair medewerker Barneveld
  Barneveld
  20 - 24 uur
  € 13,27 - € 15,10 uurloon
  In de reiniging in de food-indsutrie kan een hoop werk zitten. Dat weet jij als geen ander. Schoonmaken moet echt in je zitten. Enthousiast? Lees snel verder.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bij Axxent vind je de leukste bijbaan in Amersfoort

Wij van Axxent uitzendbureau kijken verder dan alleen de verdiensten van een baan. Wij geloven dat je pas echt het beste van jezelf kunt laten zien, wanneer je goed in je vel zit. We gaan de uitdaging graag aan en zoeken, samen met jou, naar een bijbaan die écht goed bij je leven past. Om te weten wat je zoekt, plannen we graag eerst een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie, leren we je wat beter kennen. Waar liggen je interesses? Wat voor bijbaan zoek je precies en hoeveel uur wil je wekelijks werken? Zodra we weten wat je zoekt, gaan we direct voor je aan de slag. Je zult zien dat we binnen de kortste keren de leukste bijbaan in Amersfoort voor je hebben gevonden.

Het vacatureaanbod voor een bijbaan in Amersfoort

Axxent maakt het vinden van een leuke bijbaan in Amersfoort gemakkelijk. Werkzoekenden kunnen bij ons op meerdere manieren de huidige vacatures bekijken. Ons volledige vacatureaanbod kun je terugvinden op onze website. Hier worden regelmatig nieuwe vacatures aan toegevoegd, dus we raden je aan om minimaal één keer per week de website te controleren. Je kunt je bij ons ook inschrijven voor de e-maillijst. Dan ontvang je voortaan de nieuwe vacatures rechtstreeks in je mailbox. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor. Hebben we reeks een leuke bijbaan voor je gevonden? Dan horen we natuurlijk graag hoe jouw nieuwe baan je bevalt.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.