Vind jouw nieuwe bijbaan in Apeldoorn bij Axxent

Wil je graag een goedbetaalde bijbaan in Apeldoorn met leuke collega’s en een gezellige werksfeer? Axxent helpt je verder! Wij plaatsen zeer regelmatig nieuwe vacatures op onze website voor de leukste bijbanen in diverse branches. Of je nu een bijbaan zoekt in de horeca, de productie of de schoonmaak: bij Axxent heb je jouw ideale bijbaan zo gevonden.

Natuurlijk wil je graag bijverdienen, maar wel op een manier die bij jou past. Bij Axxent maken we graag kennis met je, zodat we goed kunnen inschatten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Zo vinden we zeker weten een bedrijf dat precies matcht met jouw verlangens. Ben je benieuwd wat Axxent voor jou kan betekenen? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag met het vinden van een passende bijbaan in Apeldoorn.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Apeldoorn

 • Calculator/ Werkvoorbereider Houtbewerking Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,15 - € 16,50 uurloon
  Stel je eens voor, je bent een creatieve geest met een passie voor hout. Je houdt van het ruiken van vers gezaagd hout en het bewonderen van prachtig vervaardigde houten meubels. Maar je wilt meer doen dan alleen maar genieten van de schoonheid van hout, je wilt er actief mee aan de slag! Dat is waar een werkvoorbereider/calculator houtbewerking om de hoek komt kijken.
 • Schoonmaker / onderhoud bouwkranen Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,00 uurloon
  Blinken, glanzen, stralen. Hier word jij blij van. Niet vies van een beetje schoonmaakwerk? Hier kan je jouw schoonmaaktalent combineren met de fascinerende wereld van kranen.
 • Lasser/Metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Alleen bereikbaar via een zandpad, gelegen midden in de natuur. Klinkt als een perfecte werkplek toch? Onze klant, gevestigd in het prachtige Putten, is op zoek naar een talent in Metaalbewerking/Lassen. Als onderdeel van een klein team krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en uit te breiden, terwijl je werkt aan verschillende projecten.
 • Teeltmedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 17,00 uurloon
  Als jij een passie hebt voor groen, zit je hier gebakken! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn!
 • Medewerker groenvoorziening Klarenbeek
  Klarenbeek
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 16,00 uurloon
  Iedere dag in de buitenlucht samen met een leuk team collega's zorgen voor de groenvoorziening. Van onkruid bestrijden op de quad tot aan het onderhouden van de borders. Lekker veel afwisseling in deze baan! Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf met ongeveer 90 medewerkers. De combinatie tussen creatieve tuinaanleg en groenvoorziening maakt dit bedrijf uniek.
 • Aankomend Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, en hiervoor behaal jij jouw eigen vak-certificaat in achte weken tijd! En dat doen wij graag, want jij geeft met jouw inzet en klantgerichte houding ook weer veel terug aan ons en onze klanten. Jij wordt de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning en daarvoor een aangepaste badkamer wenst.
 • Werkvoorbereider houtbewerking Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!
 • Productiemedewerker Metaal Terwolde
  Terwolde
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,75 uurloon
  Jij houdt van een ijzersterk stukje werk! 😊 Als productie medewerker metaal ben je een echte aanpakker met technisch inzicht. Bij dit bedrijf kan jij je helemaal uitleven samen met je vaste team aan collega's. Jouw opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van ijzerdraadproducten, ze produceren een tussenproduct voor andere fabrikanten. Ieder product is maatwerk, echt uniek dus!
 • Tentenbouwer Elspeet
  Elspeet
  24 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,00 uurloon
  Aan het werk in een klein en hecht team, waar hard werken en gezelligheid belangrijke elementen zijn. Je bouwt samen de mooiste locaties op voor festivals of andere gelegenheden. Als tentenbouwer breek je niet alleen graag de tent af, maar bouw je ook heel graag mee aan de mooiste tenten.
 • Serviceplanner/Werkvoorbereider Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Als werkvoorbereider en serviceplanner verzorg je de complete voorbereiding van projecten. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van snelloopdeuren in warehouses, cold stores en allerhande productiebedrijven. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je vraagt bijvoorbeeld offertes aan bij leveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met bijvoorbeeld de afdeling verkoop, administratie en montage. Jij coördineert alle werkzaamheden en bent in staat om de juiste priorisering aan te brengen. Hoe groot een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bekijk de vacatures voor een bijbaan in Apeldoorn

Ben je een echte horecatijger? Haal je plezier uit het tip top schoonmaken van een ruimte? Let je op de kleinste details in de productie? Wat je talent ook is, Axxent heeft de bijbaan in Apeldoorn die perfect bij jou past. Als je al weet in welke branche je graag zou willen werken, dan kun je op onze website de handige zoekfilters gebruiken. Zo krijg je alleen die bijbanen te zien die ook echt binnen jouw interessegebied vallen. Er komen regelmatig nieuwe vacatures bij, dus meld je aan voor onze handige emailservice om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste functies. Natuurlijk staan onze medewerkers je ook bij, bij het vinden van jouw ideale bijbaan in Apeldoorn!

De leukste bijbaan in Apeldoorn vind je via Axxent

Zoek je een bijbaan die goed in je leven past? Bij Axxent vinden we dat werken vooral moet dienen om je leven leuker te maken. Daarom stellen we jouw wensen als uitgangspunt voor de zoektocht naar de ideale bijbaan in Apeldoorn. Wil je graag flexibele uren of een gunstige reistijd? Dan gaan we daar samen naar op zoek! Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de website naar de huidige vacatures.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.