Vind jouw nieuwe bijbaan in Apeldoorn bij Axxent

Wil je graag een goedbetaalde bijbaan in Apeldoorn met leuke collega’s en een gezellige werksfeer? Axxent helpt je verder! Wij plaatsen zeer regelmatig nieuwe vacatures op onze website voor de leukste bijbanen in diverse branches. Of je nu een bijbaan zoekt in de horeca, de productie of de schoonmaak: bij Axxent heb je jouw ideale bijbaan zo gevonden.

Natuurlijk wil je graag bijverdienen, maar wel op een manier die bij jou past. Bij Axxent maken we graag kennis met je, zodat we goed kunnen inschatten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Zo vinden we zeker weten een bedrijf dat precies matcht met jouw verlangens. Ben je benieuwd wat Axxent voor jou kan betekenen? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag met het vinden van een passende bijbaan in Apeldoorn.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Apeldoorn

 • Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.
 • CV monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 per maand (bruto)
  Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als CV monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • vacature projectleider wekerom
  Inmeter / tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!
 • Rayonleider Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 uur
  € 16,00 - € 18,00 uurloon
  In je rayon ben jij het aanspreekpunt voor jouw opdrachtgevers en voor jouw team! Je zorgt bij je klanten voor het geluksgevoel van een schoon pand en bij je team voor werkgeluk! Jij begrijpt als geen ander dat tevreden medewerkers super belangrijk zijn voor de uitvoering al je opdrachten en draagt daar dan ook je steentje aan bij.
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • Portier / medewerker monsterinname Ermelo
  Ermelo
  38 uur
  € 15,12 - € 17,50 uurloon
  Je komt terecht in een betrokken en behulpzaam team, je collega's zullen er alles aan doen om je snel thuis te laten voelen. Ook denkt onze opdrachtgever graag met je mee over je persoonlijke ontwikkeling en worden er veel opleidingen en cursussen aangeboden.
 • Bouw calculator Barneveld
  Barneveld
  24 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)
  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bekijk de vacatures voor een bijbaan in Apeldoorn

Ben je een echte horecatijger? Haal je plezier uit het tip top schoonmaken van een ruimte? Let je op de kleinste details in de productie? Wat je talent ook is, Axxent heeft de bijbaan in Apeldoorn die perfect bij jou past. Als je al weet in welke branche je graag zou willen werken, dan kun je op onze website de handige zoekfilters gebruiken. Zo krijg je alleen die bijbanen te zien die ook echt binnen jouw interessegebied vallen. Er komen regelmatig nieuwe vacatures bij, dus meld je aan voor onze handige emailservice om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste functies. Natuurlijk staan onze medewerkers je ook bij, bij het vinden van jouw ideale bijbaan in Apeldoorn!

De leukste bijbaan in Apeldoorn vind je via Axxent

Zoek je een bijbaan die goed in je leven past? Bij Axxent vinden we dat werken vooral moet dienen om je leven leuker te maken. Daarom stellen we jouw wensen als uitgangspunt voor de zoektocht naar de ideale bijbaan in Apeldoorn. Wil je graag flexibele uren of een gunstige reistijd? Dan gaan we daar samen naar op zoek! Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de website naar de huidige vacatures.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.