Vind jouw nieuwe bijbaan in Apeldoorn bij Axxent

Wil je graag een goedbetaalde bijbaan in Apeldoorn met leuke collega’s en een gezellige werksfeer? Axxent helpt je verder! Wij plaatsen zeer regelmatig nieuwe vacatures op onze website voor de leukste bijbanen in diverse branches. Of je nu een bijbaan zoekt in de horeca, de productie of de schoonmaak: bij Axxent heb je jouw ideale bijbaan zo gevonden.

Natuurlijk wil je graag bijverdienen, maar wel op een manier die bij jou past. Bij Axxent maken we graag kennis met je, zodat we goed kunnen inschatten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Zo vinden we zeker weten een bedrijf dat precies matcht met jouw verlangens. Ben je benieuwd wat Axxent voor jou kan betekenen? Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag met het vinden van een passende bijbaan in Apeldoorn.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Apeldoorn

 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bekijk de vacatures voor een bijbaan in Apeldoorn

Ben je een echte horecatijger? Haal je plezier uit het tip top schoonmaken van een ruimte? Let je op de kleinste details in de productie? Wat je talent ook is, Axxent heeft de bijbaan in Apeldoorn die perfect bij jou past. Als je al weet in welke branche je graag zou willen werken, dan kun je op onze website de handige zoekfilters gebruiken. Zo krijg je alleen die bijbanen te zien die ook echt binnen jouw interessegebied vallen. Er komen regelmatig nieuwe vacatures bij, dus meld je aan voor onze handige emailservice om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste functies. Natuurlijk staan onze medewerkers je ook bij, bij het vinden van jouw ideale bijbaan in Apeldoorn!

De leukste bijbaan in Apeldoorn vind je via Axxent

Zoek je een bijbaan die goed in je leven past? Bij Axxent vinden we dat werken vooral moet dienen om je leven leuker te maken. Daarom stellen we jouw wensen als uitgangspunt voor de zoektocht naar de ideale bijbaan in Apeldoorn. Wil je graag flexibele uren of een gunstige reistijd? Dan gaan we daar samen naar op zoek! Neem contact met ons op voor meer informatie of kijk op de website naar de huidige vacatures.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.