Vind de leukste bijbaan in Barneveld

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Barneveld voor naast je studie of andere baan? Axxent helpt je graag. Wij bieden vacatures aan in veel uiteenlopende branches. Van productiewerk tot groenvoorziening, en van schoonmaak tot de bouw. Axxent is een uitzendbureau dat verder kijkt dan alleen een goed salaris. Wij geloven namelijk dat je pas écht goed kunt presteren wanneer jij je op je gemak voelt. Een leuke werkplek met gezellige collega's: dat zoeken we voor jou! Om de beste match te kunnen maken leren we je graag wat beter kennen. Wat voor werk zou je graag willen doen en waar liggen jouw krachten? Om hierachter te komen nodigen we je graag uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Barneveld

 • vacature grondwerker
  Vacature Grondwerker Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 2520,00 - € 2835,00 per maand (bruto)
  afhankelijk van ervaring

  Mooie grote én kleine projecten door het hele land waar jij als vakman GWW je steentje bijdraagt. Jouw inzet wordt bij dit hechte familiebedrijf enorm gewaardeerd. Of je nu ervaren bent en zelfstandig werkzaamheden uit kunt voeren óf juist minder ervaren, je bent hier van harte welkom!

 • Vacature Productiemedewerker beton storten Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 12,76 - € 18,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Je stort nauwkeurig de betonmallen vol en je werkt de producten netjes af, zodat er mooie prefab producten ontstaan. Je krijgt leiding van de voorman storten. Je beseft dat je een verantwoordelijke baan hebt; als beton hard is kan je er niets meer mee. Je doet je werk vanzelfsprekend in één keer goed!

 • Vacature Calculator Bouw Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)

  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.

 • Vacature (meewerkend) Voorman Montage Barneveld
  Barneveld
  40
  € 2590,00 - € 3100,00 per maand (bruto)

  Let's go team! Jij weet jouw collega's als geen ander te motiveren. Als meewerkend voorman montage geef je niet alleen instructies, maar werken jullie vooral goed samen om dat complete eindproduct zo goed mogelijk te kunnen leveren. Van het plaatsen van betonwanden tot aan complete kelderbouw en bassins voor zwembaden. Je gaat aan het werk bij een gewaardeerde bouwpartner van veel aannemers en architecten. Met al meer dan 50 jaar ervaring is dit hèt bedrijf binnen de betonmarkt.

 • Vacature Operator Barneveld
  Barneveld
  38
  € 11,16 - € 14,66 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Kom maar op met die tekening! Jij bedient de kantbank als geen ander. Aan de hand van tekening stel je de kantbank op de juiste manier in. Jij zorgt ervoor dat de onderdelen zo gemaakt worden zoals op de tekening staat beschreven. Je controleert hierna alle onderdelen  op maatvoering en kwaliteit. Bij dit internationale bedrijf werk je samen met een enthousiast team aan de huisvestingssystemen voor pluimvee. Goed functioneren wordt beloond, je kunt doorgroeien tot werkvoorbereider/programmeur.

 • Vacature Werkvoorbereider Productie Barneveld
  Barneveld
  40
  € 2450,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Programmeren als een baas! De pons-, laser- en rolvormmachines hebben aansturende programma’s nodig. Laat jij nou net de persoon zijn die dit vak beheerst of staat te popelen om dit te willen leren! Jouw resultaat: de programma’s steeds verder verbeteren waardoor je de productie optimaliseert. Waar? In een internationaal bedrijf waar je kunt uitblinken door iedere dag feedback van collega’s te verwerken in vernieuwing.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je aan een leuke bijbaan in Barneveld

Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven in Barneveld en omgeving goed kent. Door onze jarenlange ervaring, hebben we een vertrouwelijke band opgebouwd met werkgevers waardoor we onze werkzoekenden de leukste vacatures kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan in de techniek, de bouw, de horeca of de administratie: bij ons vind je wat je zoekt! Axxent stelt het belang van de werkzoekenden voorop. Dit betekent dat we je helpen het beste uit je contract te halen.Bij ons geen lange wachtrijen, maar direct en persoonlijk contact met ons team. Wij zijn op werkdagen te bereiken via email, telefoon en zelfs whatsapp. Samen zoeken we een leuke bijbaan in Barneveld die goed bij jou past.

Bekijk het sollicitatieproces

Onze vacatures voor de leukste bijbaan in Barneveld

Op onze website vind je een groot aantal vacatures voor een leuke bijbaan in Barneveld. Ons team voegt regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toe. Staat er momenteel niets tussen? Kom over enkele dagen dan nog eens kijken! Om het vinden van de leukste bijbaan zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij ons zoeken op functie of locatie. Zo krijg je alleen banen te zien die aansluiten bij jouw wensen. Wil je zeker weten dat je niets misloopt? Schrijf je dan in voor onze email lijst en wij sturen de nieuwste vacatures voortaan direct naar je mailbox.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.