Vind de leukste bijbaan in Barneveld

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Barneveld voor naast je studie of andere baan? Axxent helpt je graag. Wij bieden vacatures aan in veel uiteenlopende branches. Van productiewerk tot groenvoorziening, en van schoonmaak tot de bouw. Axxent is een uitzendbureau dat verder kijkt dan alleen een goed salaris. Wij geloven namelijk dat je pas écht goed kunt presteren wanneer jij je op je gemak voelt. Een leuke werkplek met gezellige collega's: dat zoeken we voor jou! Om de beste match te kunnen maken leren we je graag wat beter kennen. Wat voor werk zou je graag willen doen en waar liggen jouw krachten? Om hierachter te komen nodigen we je graag uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Barneveld

 • Kant-operator Metaal Barneveld
  Barneveld
  40
  € 11,16 - € 14,66 uurloon
  Kom maar op met die tekening! Jij bedient de kantbank als geen ander. Aan de hand van tekening stel je de kantbank op de juiste manier in. Jij zorgt ervoor dat de onderdelen zo gemaakt worden zoals op de tekening staat beschreven. Je controleert hierna alle onderdelen op maatvoering en kwaliteit.
 • Monteur binnendienst Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 2087,00 - € 2586,00 per maand (bruto)
  Het maximale uit jezelf halen in deze verantwoordelijke baan als monteur binnendienst. Een belangrijke schakel binnen het bedrijf om de machines goed te assembleren. Ervaring is niet nodig, jouw collega's leren je het vak graag! Je gaat aan het werk bij de veeg- en schrobmachine specialist van Nederland. Een gezamenlijk doel met jouw collega's: de klant staat hier centraal, korte lijnen voor het maximale resultaat. Problemen zijn er om samen opgelost te worden.
 • Allround metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Met jouw passie voor metaal kan je jezelf in deze functie helemaal uitleven. Als allround metaalbewerker/lasser bij dit kleine maar veelzijdige bedrijf is geen dag hetzelfde. Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Putten dat zich bezighoudt met de techniek en service in de industrie en agrarische sector. Hierbij kun je denken aan stalcontstructies, knip-,zet- en laswerkzaamheden. Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf middenin de natuur.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je aan een leuke bijbaan in Barneveld

Wij zijn een uitzendbureau dat de bedrijven in Barneveld en omgeving goed kent. Door onze jarenlange ervaring, hebben we een vertrouwelijke band opgebouwd met werkgevers waardoor we onze werkzoekenden de leukste vacatures kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan in de techniek, de bouw, de horeca of de administratie: bij ons vind je wat je zoekt! Axxent stelt het belang van de werkzoekenden voorop. Dit betekent dat we je helpen het beste uit je contract te halen.Bij ons geen lange wachtrijen, maar direct en persoonlijk contact met ons team. Wij zijn op werkdagen te bereiken via email, telefoon en zelfs whatsapp. Samen zoeken we een leuke bijbaan in Barneveld die goed bij jou past.

Bekijk het sollicitatieproces

Onze vacatures voor de leukste bijbaan in Barneveld

Op onze website vind je een groot aantal vacatures voor een leuke bijbaan in Barneveld. Ons team voegt regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toe. Staat er momenteel niets tussen? Kom over enkele dagen dan nog eens kijken! Om het vinden van de leukste bijbaan zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je bij ons zoeken op functie of locatie. Zo krijg je alleen banen te zien die aansluiten bij jouw wensen. Wil je zeker weten dat je niets misloopt? Schrijf je dan in voor onze email lijst en wij sturen de nieuwste vacatures voortaan direct naar je mailbox.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.