Met een bijbaan in Bunschoten - Spakenburg maak je al je dromen waar

Loop jij al lang met die ene droom rond die je maar niet los kan laten? Er is alleen één probleem, het lukt maar niet om het benodigde geld hiervoor bij elkaar te krijgen. Met een bijbaan in Bunschoten - Spakenburg zorg je ervoor dat die droom niet op je verlanglijstje blijft staan.

Met een bijbaan in Bunschoten - Spakenburg kun je niet alleen die droom realiseren, je werkt met de leukste collega's die er maar bestaan en word je geholpen voor een leuke enthousiaste coach. Daarnaast gaan we samen op zoek naar een bijbaan in Bunschoten – Spakenburg waar je gerust met de fiets heen kunt en een werkrooster hebt dat past bij jouw situatie. Redenen genoeg om vandaag nog ons kantoor binnen te stappen.

Dit zijn bijbanen in een straal van 10 kilometer om Bunschoten – Spakenburg

 • Vacature Sloper regio Bussum
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon

  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.

 • Vacature Bouwopruimer Nijkerk
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 14,50 - € 16,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Van werken als bouwopruimer in de omgeving van Nijkerk krijg je hetzelfde resultaat als de workout in de sportschool. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en je bent een aanspreekpunt op de bouw!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je die bijbaan in Bunschoten – Spakenburg te vinden

Een bijbaan in Bunschoten - Spakenburg vinden gaat bij Axxent heel makkelijk. Onze ervaring en onze vele contacten met leuke werkgevers, geeft ons het voordeel dat we je vacatures voor bijbanen kunnen aanbieden, in allerlei verschillende bedrijfstakken. Of je nu liever overdag of 's nachts wil werken, weekdagen je beter liggen of toch de weekenden, je één dag of enkele dagen beschikbaar kan zijn, bij Axxent vind je de ideale bijbaan in Bunschoten – Spakenburg. 

Wij vinden dat een bijbaan goed moet aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. Om deze ideale bijbaan in Bunschoten – Spakenburg te vinden maken we er grondig werk van om jou beter te leren kennen. Zodat wij precies kunnen ontdekken welke bijbaan in Bunschoten – Spakenburg het beste bij jou past. Wij gaan voor niets minder dan Happy Workers en tevreden opdrachtgevers, altijd en voor iedere baan. Vertel ons wie je bent en welke bijbaan jou ideaal lijkt en we vinden die voor je.

Bekijk het sollicitatieproces

Onze coaches maken graag kennis

Wil je snel aan de slag kunnen om die droom waar te maken? Stap vandaag nog één van onze Axxent kantoren binnen en maak kennis met je persoonlijke loopbaancoach die voor jou alles in het werk stelt om aan jouw wensen tegemoet te komen. Tijdens de kennismaking kom je alles te weten over hoe wij te werk gaan en wat je van ons mag verwachten, daarna is het aan jou om ons te vertellen wat jij verwacht en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Teamwork makes the dream work en dat weten we bij Axxent als geen ander. Die bijbaan in Bunschoten - Spakenburg is alvast voor je gereserveerd. Kom dus snel langs.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.