Bijbaan in Deventer

Tijd over naast je studie of je werk en zoek je een bijbaan in Deventer? Neem dan eens een kijkje op de website van uitzendbureau Axxent. Wij beschikken over een enthousiast team, dat met veel energie en een no - nonsens aanpak voor je aan de slag gaat. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering om de perfecte bijbaan te vinden bij een leuk bedrijf dat een goed salaris betaalt.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Deventer

 • Vacature Productiemedewerker metaal Terwolde
  terwolde
  32 - 38 uur
  € 12,00 - € 16,89 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Bij een groot bedrijf aan het werk welke beschikt over een modern machinepark met meer dan 50 richt- & knipmachines. Jij gaat hier als productiemedewerker zorgen voor een ijzersterk stukje werk! Aan jou de taak om er voor te zorgen dat jouw klanten het gewenste ijzerdraad in de juiste maat ontvangen. Jouw harde werken wordt beloond, iedere vrijdagmiddag ben je vrij.

 • Vacature Timmerman Apeldoorn
  Twello
  40
  € 15,84 - € 18,01 uurloon

  Als ervaren Timmerman ben jij dé professional die wij zoeken in de bouw. Zonder moeite lees jij bouwtekeningen om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vaktalent weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Daarnaast hou jij je ook bezig met het leggen van vloeren en het afhangen van deuren. Kortom, geen dag is hetzelfde.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom een bijbaan in Deventer via Axxent?

Bij uitzendbureau Axxent willen we je echt leren kennen. Daarom nodigen we je na de sollicitatie ook uit voor een gesprek bij een van onze vestigingen. We willen erachter komen wat je echt leuk vindt en waar een bijbaan in Deventer voor jou aan moet voldoen. Op basis daarvan kunnen wij heel gericht op zoek gaan naar de job die het beste bij jou past. Onze jobcoaches zijn van de korte lijntjes en zullen gedurende het hele proces voor je klaarstaan.

Wij willen graag dat je happy wordt van je bijbaantje, dus doen wij ons uiterste best om te zorgen voor een plek met gezellige collega´s. Ook belangrijk: een goede balans tussen werk en studie plus genoeg ruimte voor een sociaal leven ernaast. Ontwikkeling vinden wij ook een must. Ruimte voor groei maakt mensen gelukkiger op hun werk en gelukkige werknemers presteren meestal het best. Goed voor jou en goed voor het bedrijf waar je werkt.

Welke bijbanen zijn er in Deventer via Axxent?

Axxent heeft een breed en divers aanbod aan openstaande vacatures voor bijbanen in Deventer. Er zit dus zeker een branche bij waar je graag in zou werken. Je kunt bijbanen vinden in de bouw, schoonmaak of horeca, maar ook in productie, techniek, logistiek, groenvoorziening of als administratief of commercieel medewerker. Weet je nog niet zeker wat je precies wilt doen? Dan kun verschillende branches uitproberen en er zo achter komen wat jou het meeste ligt. Ook al doe je iets voor maar 1 dag, je krijgt altijd een contract waarin alle arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.