Een bijbaan in Ermelo nodig? Kom praten met onze loopbaancoaches

Veel mensen zijn op zoek naar een bijbaan in Ermelo, jij ook? Daar kunnen wij je bij helpen! Het steeds duurder wordende leven, zorgt ervoor dat je loon al snel opgaat aan de vaste kosten en dat er weinig middelen overblijven om ook eens iets voor jezelf te kunnen doen. Dat is jammer, en dat willen we bij Axxent dan ook heel graag anders zien. Daarom willen we je nu onze leukste bijbanen in Ermelo aanbieden. Werken als Happy Worker: het zou zomaar jouw kans kunnen zijn om dat extra inkomen te krijgen en zo al je dromen waar te kunnen maken. Onze deur staat voor je open en onze coaches staan voor je klaar met een ruim aanbod aan mooie bijbanen in Ermelo, kom het allemaal snel zelf ontdekken!

Dit zijn bijbanen in een straal van 10 kilometer om Ermelo

  • Productiemedewerker / expeditiemedewerker Ermelo
    Ermelo
    16 - 40 uur
    € 13.68 uurloon
    Om het team bij onze opdrachtgever te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Je kunt partime, fulltime, in de vakanties of als ZZP’er aan de slag. Als productie / expeditie medewerker bestaat jouw werk uit:
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De coaches van Axxent helpen je verder

Het leven is meer dan werken alleen. Toch is een goede baan wel een handig om te kunnen leven zoals jij zelf wilt. Maar wat als Axxent beide voor jou kan combineren? Een mooi inkomen hebben door middel van een bijbaan die helemaal bij je past, die je voldoening geeft en waar je met de leukste collega's in een hecht team kunt samenwerken. Het kan met Axxent als je bij ons langskomt om de mogelijkheden die we hebben voor een bijbaan in Ermelo te ontdekken. 

Al vanaf die eerste stap, krijg je jouw eigen persoonlijke coach toegewezen, die tijdens de hele zoektocht niet van je zijde afwijkt. Een kennismakingsgesprek, een mooi voorstel en uiteindelijk een contract voor een bijbaan in Ermelo: zo eenvoudig kan het zijn en dat bewijzen we elke dag aan elke kandidaat. Jouw kennis, ervaring, kwaliteiten en grenzeloos enthousiasme zorgen ongetwijfeld voor de ideale match met een bijbaan in Ermelo die jouw inzet weet te waarderen.

Kom je kennismaken?

Bij Axxent hebben we geen ingewikkelde selectieprocedures, maar een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen centraal staan. Aan enkele woorden hebben we al voldoende om voor jou op zoek te gaan naar die leuke bijbaan in Ermelo. Natuurlijk heb jij nog steeds de touwtjes in handen en neem je een baan wel of niet aan. Kom zeker even langs en we gaan de uitdaging van het zoeken naar de perfecte bijbaan in Ermelo met alle plezier voor je aan. Zien we je snel?

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.