Vind de leukste bijbaan in Harderwijk bij Axxent

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Harderwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je altijd de nieuwste vacatures. Je zult zien dat Axxent uitzendbureau werkzaam is in veel verschillende branches. Of je nu een bijbaantje zoekt in de productie, in de schoonmaak of in de groenvoorziening: wij zijn van alle markten thuis. Zit er op dit moment geen leuke vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze email lijst of stuur ons een open sollicitatie. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de leukste bijbaan in Harderwijk.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

  • Productiemedewerker / expeditiemedewerker Ermelo
    Ermelo
    16 - 40 uur
    € 13.68 uurloon
    Om het team bij onze opdrachtgever te versterken zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Je kunt partime, fulltime, in de vakanties of als ZZP’er aan de slag. Als productie / expeditie medewerker bestaat jouw werk uit:
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Een bijbaan in Harderwijk met veel werkplezier

Bij het vinden van een leuke bijbaan draait het niet alleen om de verdiensten. Je wilt ook werken in een leuk team, met gezellige collega's. Om een goede match tussen jou en je toekomstige werkgever te kunnen maken moeten we je eerst wat beter leren kennen. Dit doen we uiteraard graag onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Wat voor werk wil je graag doen? Wat is je ervaring en wat verwacht je van jouw nieuwe bijbaan? Met het antwoord op deze vragen, kunnen we pas echt de beste match maken. Hebben we een leuke bijbaan in Harderwijk voor je gevonden? Ook dan houden we graag contact met je! Kom eens langs om ons te vertellen hoe je nieuwe baan bevalt!

Bekijk het sollicitatieproces

Vacatures voor een leuke bijbaan in Harderwijk

Wij hebben het vinden van de leukste vacatures in Harderwijk zo makkelijk mogelijk gemaakt. Op onze website kun je namelijk alle vacatures filteren op branche en woonplaats. Zo hoef je niet langs tientallen vacatures te scrollen die helemaal niet bij je passen. Bij iedere vacature vind je niet alleen een korte baanbeschrijving maar ook het aantal werkuren en de verdiensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je deze informatie weet voordat je solliciteert. Heb je een leuke vacature voor een bijbaan in Harderwijk gevonden? Neem dan direct contact met ons op! Onze medewerkers zijn bereikbaar via email, telefoon of whatsapp. We helpen je graag bij het bemachtigen van de leukste bijbaan van Harderwijk.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.