Vind de leukste bijbaan in Harderwijk bij Axxent

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Harderwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je altijd de nieuwste vacatures. Je zult zien dat Axxent uitzendbureau werkzaam is in veel verschillende branches. Of je nu een bijbaantje zoekt in de productie, in de schoonmaak of in de groenvoorziening: wij zijn van alle markten thuis. Zit er op dit moment geen leuke vacature voor je tussen? Schrijf je dan in voor onze email lijst of stuur ons een open sollicitatie. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van de leukste bijbaan in Harderwijk.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

 • Vacature Productiemedewerker in Ermelo
  Ermelo
  24 - 32 uur
  € 13,62 uurloon

  Dit bedrijf is bewust bezig om kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Er word nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mens wordt niet vervangen door een machine. Dit product wordt gezien als het product wat jij je favoriete viervoeter moet voeren.

 • Vacature Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  38 - 40 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon

  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Assemblagemedewerker Harderwijk
  Harderwijk
  40 uur
  € 13,20 uurloon

  Een boutje, moertje, schroefje en een nippeltje. Je kent het liedje vast wel van André van Duijn. En anders moet je het maar eens op zoeken op Youtube. Lees snel de vacature voor meer details!

 • Vacature Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!

 • Vacature Magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Als je een motor kunt onderscheiden van een pomp of een cilinder. Jij stevig in je schoenen staat en graag ziet dat jouw afdeling op rolletjes loopt... Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester in Harderwijk.

 • Vacature Productiemedewerker Metaal Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.

 • Vacature werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.

 • Vacature Expeditiemedewerker M/V Ermelo
  Ermelo
  37,75
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)

  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf. 

 • Vacature Trekkerchauffeur Zeewolde
  Zeewolde
  40 - 60 uur
  € 12,65 - € 14,50 uurloon

  Lekker op de trekker 10 weken lange dagen maken en daarna 10 weken vrij, of tijd voor ander werk natuurlijk! Dankzij jou ontbreekt het de koeien bij deze boer aan niets.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Een bijbaan in Harderwijk met veel werkplezier

Bij het vinden van een leuke bijbaan draait het niet alleen om de verdiensten. Je wilt ook werken in een leuk team, met gezellige collega's. Om een goede match tussen jou en je toekomstige werkgever te kunnen maken moeten we je eerst wat beter leren kennen. Dit doen we uiteraard graag onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Wat voor werk wil je graag doen? Wat is je ervaring en wat verwacht je van jouw nieuwe bijbaan? Met het antwoord op deze vragen, kunnen we pas echt de beste match maken. Hebben we een leuke bijbaan in Harderwijk voor je gevonden? Ook dan houden we graag contact met je! Kom eens langs om ons te vertellen hoe je nieuwe baan bevalt!

Bekijk het sollicitatieproces

Vacatures voor een leuke bijbaan in Harderwijk

Wij hebben het vinden van de leukste vacatures in Harderwijk zo makkelijk mogelijk gemaakt. Op onze website kun je namelijk alle vacatures filteren op branche en woonplaats. Zo hoef je niet langs tientallen vacatures te scrollen die helemaal niet bij je passen. Bij iedere vacature vind je niet alleen een korte baanbeschrijving maar ook het aantal werkuren en de verdiensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je deze informatie weet voordat je solliciteert. Heb je een leuke vacature voor een bijbaan in Harderwijk gevonden? Neem dan direct contact met ons op! Onze medewerkers zijn bereikbaar via email, telefoon of whatsapp. We helpen je graag bij het bemachtigen van de leukste bijbaan van Harderwijk.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.