De perfecte bijbaan in Hattemerbroek vind je bij Axxent

Tal van redenen kunnen je ertoe aanzetten om op zoek te gaan naar een leuke bijbaan in Hattemerbroek. Het goede nieuws is dat we bij Axxent een ruim aanbod hebben, met de meest uiteenlopende bijbanen, waarvan er vast eentje perfect is voor jou. Net als de reden waarom je een bijbaan zoekt uniek is voor jou, ben jij dat voor ons en dus gaan we samen met jou aan de slag. Een bijbaan in Hattemerbroek vinden voor jou en een gemotiveerde en enthousiaste medewerker vinden voor onze klant, dat is het doel. Gaan we er meteen mee aan de slag?

Dit zijn bijbanen in een straal van 10 kilometer om Hattemerbroek

 • Vacature CNC zetter/kanter
  Kampen
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Vanaf nu maak jij alleen maar unieke producten voor met name groot keukens en interieurbouw. Elk product is uniek, dus seriematig werken is vanaf nu voorbij! Dit ga jij doen binnen een bedrijf dat werkt met alleen hoogwaardig materiaal, maar die ook op een hoogwaardige manier met personeelsbeleid omgaat.
 • Machinaal houtbewerker Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een team dat een prachtig eind product maakt. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16,56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom kiezen voor Axxent altijd een goed idee is

Bij Axxent geloven we in de sterktes en kwaliteiten van iedere kandidaat, elke keer opnieuw. Daarom werken we niet met standaard selectierondes, maar gaan we voor een persoonlijke aanpak op maat. We gaan in gesprek over jouw wensen voor een bijbaan in Hattemerbroek. Je loopbaancoach gaat op basis van je kennis, ervaring en kwaliteiten op zoek naar de bijbaan die hier helemaal bij aansluit. Op ieder moment kun je rekenen op de toegewijde aandacht van je loopbaancoach, ook nadat je al aan de slag gegaan bent. Vanaf de eerste stap die je bij ons zet, sta jij centraal en dat blijft zo. Niets anders dan Happy Workers bij Axxent en voor Axxent, daar zijn we het allemaal over eens.  

Kiezen voor Axxent is kiezen voor de leukste bijbanen, voor leuke nieuwe collega’s en voor de meest gemotiveerde loopbaancoaches. Zoek dus niet langer naar die perfecte bijbaan in Hattemerbroek waar je al zo lang van droomt, wij hebben ze voor jou in ons aanbod; je bent er maar één stap van verwijderd.

Bekijk het sollicitatieproces

Je nieuwe bijbaan in Hattemerbroek wacht op je

Waar wacht je nog op? Kom je nieuwe bijbaan in Hattemerbroek ontdekken! Je Axxent loopbaancoach staat klaar met een mooie selectie aan uitdagende bijbanen. Naast een leuke baan mag je ook nog rekenen op een goed salaris en een loopbaancoach die voor jou tot het uiterste gaat. Begeleiding, coaching en ondersteuning; het behoort allemaal tot het aanbod van Axxent. Good Work, Good Life, we zetten ons motto voor jou snel om in de praktijk. Contacteer ons vandaag nog en dan gaan we meteen aan de slag.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.