De perfecte bijbaan in Hattemerbroek vind je bij Axxent

Tal van redenen kunnen je ertoe aanzetten om op zoek te gaan naar een leuke bijbaan in Hattemerbroek. Het goede nieuws is dat we bij Axxent een ruim aanbod hebben, met de meest uiteenlopende bijbanen, waarvan er vast eentje perfect is voor jou. Net als de reden waarom je een bijbaan zoekt uniek is voor jou, ben jij dat voor ons en dus gaan we samen met jou aan de slag. Een bijbaan in Hattemerbroek vinden voor jou en een gemotiveerde en enthousiaste medewerker vinden voor onze klant, dat is het doel. Gaan we er meteen mee aan de slag?

Dit zijn bijbanen in een straal van 10 kilometer om Hattemerbroek

 • Vacature Allround Timmerman in Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 18,46 - € 20,00 uurloon

  Kom werken als allround timmerman in een klein en vast team. Ga aan de slag met kleinschalige projecten waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bekroon jouw carrière als timmerman door zij aan zij te werken met een vakman met tientallen jaren ervaring als timmerman. 

 • Vacature Sloper in Heerde
  Heerde
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 19,38 uurloon

  Het verschil tussen dom slopen en slim slopen is geld! Slopen is namelijk een vak. Dit bedrijf loopt voorop in circulair slopen. Grondstoffen kun je opnieuw gebruiken als er op de juiste manier gesloopt wordt. Bij dit bedrijf mag je dat leren, zo kun je uiteindelijk slopen wat er het beste bij jou werkplezier past.

 • Vacature (parttime) Bouwhulp omgeving Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  Bouwhulp klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwhulp ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.

 • Vacature Opperman in omgeving Zwolle
  Wezep
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 18,46 uurloon

  Jouw spierballen gebruiken om geld te verdienen en tegelijkertijd een ambacht leren. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar samen met jouw no-nonsense collega stratenmakers, kun jij aan de slag met het straatwerk in de omgeving van Zwolle en doorgroeien tot stratenmaker!

 • Vacature Groenmedewerker Wezep
  Wezep
  24 - 40 uur
  € 13,50 uurloon

  Met deze mooie baan werk jij heerlijk buiten samen met je collega's. Je zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen in hun wijk door het groen netjes te onderhouden en meldingen snel te op te lossen.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom kiezen voor Axxent altijd een goed idee is

Bij Axxent geloven we in de sterktes en kwaliteiten van iedere kandidaat, elke keer opnieuw. Daarom werken we niet met standaard selectierondes, maar gaan we voor een persoonlijke aanpak op maat. We gaan in gesprek over jouw wensen voor een bijbaan in Hattemerbroek. Je loopbaancoach gaat op basis van je kennis, ervaring en kwaliteiten op zoek naar de bijbaan die hier helemaal bij aansluit. Op ieder moment kun je rekenen op de toegewijde aandacht van je loopbaancoach, ook nadat je al aan de slag gegaan bent. Vanaf de eerste stap die je bij ons zet, sta jij centraal en dat blijft zo. Niets anders dan Happy Workers bij Axxent en voor Axxent, daar zijn we het allemaal over eens.  

Kiezen voor Axxent is kiezen voor de leukste bijbanen, voor leuke nieuwe collega’s en voor de meest gemotiveerde loopbaancoaches. Zoek dus niet langer naar die perfecte bijbaan in Hattemerbroek waar je al zo lang van droomt, wij hebben ze voor jou in ons aanbod; je bent er maar één stap van verwijderd.

Bekijk het sollicitatieproces

Je nieuwe bijbaan in Hattemerbroek wacht op je

Waar wacht je nog op? Kom je nieuwe bijbaan in Hattemerbroek ontdekken! Je Axxent loopbaancoach staat klaar met een mooie selectie aan uitdagende bijbanen. Naast een leuke baan mag je ook nog rekenen op een goed salaris en een loopbaancoach die voor jou tot het uiterste gaat. Begeleiding, coaching en ondersteuning; het behoort allemaal tot het aanbod van Axxent. Good Work, Good Life, we zetten ons motto voor jou snel om in de praktijk. Contacteer ons vandaag nog en dan gaan we meteen aan de slag.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Amber Kranenburg
Amber Kranenburg
Commercieel Medewerker Binnendienst
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.