Jouw bijbaan in Elspeet is zo gevonden bij Axxent

Ben je op zoek naar een bijbaan in Elspeet? De hoogste tijd om kennis te maken met Axxent en alle vacatures die we je kunnen aanbieden. Omdat jij voor ons belangrijk bent, gaan we op zoek naar de bijbaan die precies bij je past en waarin jij jezelf helemaal thuis voelt. Bij Axxent ben je geen kandidaat in de databank, maar een teamspeler die samen met ons inzet op professioneel werken en een grote tevredenheid van je toekomstige opdrachtgever.

Dit zijn bijbanen in een straal van 10 kilometer om Elspeet

 • Vacature tentenbouwer
  Tentenbouwer Elspeet
  Elspeet
  24 - 40 uur
  € 11,16 - € 14,50 uurloon
  Aan het werk in een klein en hecht team, waar hard werken en gezelligheid belangrijke elementen zijn. Je bouwt samen de mooiste locaties op voor festivals of andere gelegenheden. Als tentenbouwer breek je niet alleen graag de tent af, maar bouw je ook heel graag mee aan de mooiste tenten.
 • Medewerker Kwekerij Hulshorst
  Hulshorst
  24 - 32 uur
  € 11,75 - € 13,50 uurloon
  Lekker met je groene vingers in de (pot)grond woelen en zelf zien dat jouw stekje groeit! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn! Van stekje tot volwaardige vaste plant ben jij betrokken bij het proces.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom kiezen voor Axxent?

Bij Axxent geloven we in een persoonlijke en menselijke aanpak en dat merk je. Met jouw kennis, competenties en ervaring gaan we zoek naar de beste bijbaan die we maar kunnen vinden. Een bijbaan bij een betrouwbare organisatie, waar je naast een goed loon ook de kans krijgt om nieuwe ervaringen op te doen en verder te groeien in dat waar jij goed in bent.

Na een grondige intake waarin we jou beter leren kennen, krijg je een persoonlijke coach waar je altijd op kunt rekenen. Van het doorlopen van de mogelijkheden tot nadat je aan je nieuwe bijbaan bent begonnen, is je loopbaancoach altijd in de buurt. Loopt het voor jou niet zoals verwacht? Dan zoekt je coach samen met jou naar een geschikte oplossing. Good work, Good Life is niet voor niets ons motto.

Bekijk het sollicitatieproces

Welke bijbaan in Elspeet kies jij?

Heb je al een voorkeur voor een specifieke bijbaan in Elspeet? Geef ons die dan zeker door. Is dit niet zo, dan vinden we bij Axxent zeker de perfecte baan voor jou en wordt jij onze nieuwe Happy Worker. Als ervaren uitzendbureau beschikken we over een breed scala aan mogelijkheden waarvan er vast eentje perfect is voor jou. Logistiek, horeca, administratie, bouw, techniek, schoonmaak en dergelijke; we kunnen je alle mogelijke kansen bieden.

Omdat een bijbaan moet aansluiten bij jouw persoonlijke situatie, houden we hier natuurlijk rekening mee. Er is meer dan werken alleen en dat weten we bij Axxent. Maak snel een afspraak en ontdek zelf de mooie kansen die op je wachten; je bent slechts één stap verwijderd van de perfecte bijbaan in Elspeet.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.