Vind een leuke bijbaan in Kampen

Zoek jij een leuke bijbaan in Kampen? Bij Axxent ben je aan het juiste adres. Wij plaatsen zeer regelmatig nieuwe vacatures op onze website voor de leukste bijbanen in Kampen en omgeving. Of je nu graag wilt werken in de horeca, de techniek of de schoonmaak: als jij zin hebt om lekker aan de slag te gaan, helpen wij je graag aan een leuke bijbaan. Bij Axxent vinden we het belangrijk dat een bijbaan genoeg ruimte overlaat voor de rest van je leven. Of je nu nog naar school gaat, al studeert, of graag wilt werken naast je gezinsleven: elke situatie is uniek. Bij Axxent maken we graag kennis met je, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een bijbaan in Kampen die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Neem contact met ons op of bekijk alvast de vacatures op onze website!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Kampen

 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,88 - € 16,24 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
 • Vacature CNC zetter/kanter
  Kampen
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Vanaf nu maak jij alleen maar unieke producten voor met name groot keukens en interieurbouw. Elk product is uniek, dus seriematig werken is vanaf nu voorbij! Dit ga jij doen binnen een bedrijf dat werkt met alleen hoogwaardig materiaal, maar die ook op een hoogwaardige manier met personeelsbeleid omgaat.
 • Webshop Beheerder & Administratief Medewerker Nunspeet
  Nunspeet
  16 - 16 uur
  € 15,00 - € 19,00 uurloon
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Webshop Beheerder & Administratief Medewerker die een klein komt versterken op de maandag en woensdag. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze webshop en het uitvoeren van diverse administratieve taken, waaronder telefonische klantenservice.
 • Heftruckchauffeur omgeving Zwolle
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 13,68 - € 14,43 uurloon
  Niet iedereen heeft het in de gaten, maar jij bent als heftruckchauffeur in Zwolle één van de belangrijkste schakels in het hele proces in de tapijtindustrie. De aanvoer van benodigdheden is jouw ding, maar ook de verwerking van de producten richting het magazijn. Ben jij er niet, dan staat het hele proces stil. Maar toch heb jij een heerlijke vrije baan!
 • Vacature operator Axxent Barneveld
  Machinaal houtbewerker Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een team dat een prachtig eind product maakt. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
 • Timmerman Houtindustrie Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2700,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Bruggen, sluisdeuren van meer dan honderd meter, vlonders en ga zo maar door.. Dit alles wordt gemaakt bij Wijma. Ben jij de Timmerman die dit alles kan bouwen? Vanaf het begin aanwezig zijn bij dit proces is waar jou droom ligt. Ook hoef je nooit meer lange afstanden als Timmerman af te leggen want dit alles vindt plaats op een vaste werkplek in Kampen.
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt jou aan een bijbaan in Kampen

Natuurlijk wil je niet alleen maar een goed inkomen halen uit je bijbaan. Plezier op je werkplek is minstens zo belangrijk. Daarom zorgt Axxent ervoor dat jij een bijbaan in Kampen vindt waar je echt op je plek bent. Je komt terecht in een leuk team met gezellige collega’s. Het soort werk moet natuurlijk ook bij je passen. Ben je iemand die graag in de horeca werkt, of liever in de schoonmaak of de productie? Axxent heeft een hoop uiteenlopende vacatures en je vindt ze gemakkelijk op onze website. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor je klaar om je te helpen met het vinden van een bijbaan in Kampen.

Bekijk de vacatures voor een bijbaan in Kampen

Het vinden van een leuke bijbaan in Kampen kan een hele klus zijn. Gelukkig maakt Axxent het heel makkelijk voor je! Op onze website vindt je regelmatig nieuwe vacatures in veel verschillende sectoren. Je zoekt eenvoudig op de branche en locatie van jouw voorkeur, zodat je alleen die banen te zien krijgt die voor jou interessant zijn. Ben jij klaar voor die leuke bijbaan in Kampen? Axxent helpt je graag verder!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.