Vind een leuke bijbaan in Kampen

Zoek jij een leuke bijbaan in Kampen? Bij Axxent ben je aan het juiste adres. Wij plaatsen zeer regelmatig nieuwe vacatures op onze website voor de leukste bijbanen in Kampen en omgeving. Of je nu graag wilt werken in de horeca, de techniek of de schoonmaak: als jij zin hebt om lekker aan de slag te gaan, helpen wij je graag aan een leuke bijbaan. Bij Axxent vinden we het belangrijk dat een bijbaan genoeg ruimte overlaat voor de rest van je leven. Of je nu nog naar school gaat, al studeert, of graag wilt werken naast je gezinsleven: elke situatie is uniek. Bij Axxent maken we graag kennis met je, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een bijbaan in Kampen die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Neem contact met ons op of bekijk alvast de vacatures op onze website!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Kampen

 • Schoonmaker / onderhoud bouwkranen Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,00 uurloon
  Blinken, glanzen, stralen. Hier word jij blij van. Niet vies van een beetje schoonmaakwerk? Hier kan je jouw schoonmaaktalent combineren met de fascinerende wereld van kranen.
 • Werkplaats monteur Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Van techniek gaat jouw hart sneller kloppen. Autotechniek in de breedste zin van het woord spreekt jou aan. In deze baan werk jij aan zeer uiteenlopende voertuigen; auto's busjes, veegmachines, trekkers of vrachtwagens niets is jou te gek, of wil je graag leren!
 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Teeltmedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 17,00 uurloon
  Als jij een passie hebt voor groen, zit je hier gebakken! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn!
 • Aankomend Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, en hiervoor behaal jij jouw eigen vak-certificaat in achte weken tijd! En dat doen wij graag, want jij geeft met jouw inzet en klantgerichte houding ook weer veel terug aan ons en onze klanten. Jij wordt de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning en daarvoor een aangepaste badkamer wenst.
 • Werkvoorbereider houtbewerking Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!
 • PE/PP-lasser Wezep
  Wezep
  32 - 40 uur
  € 2200,00 - € 3100,00 per maand (bruto)
  Als kunststoflasser werk jij aan verschillende projecten in een klein team waar jij geen nummer bent! Bij onze opdrachtgever werk jij projecten af van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing op locatie. Niet op vrijdagmiddag trouwens, dan rond je de laatste dingen af en heb je mooi vroeg weekend, elke week weer!
 • Machine operator Zwolle
  Genemuiden
  40 - 40 uur
  € 13.67 uurloon
  Hier krijg jij de kans om een moderne machine helemaal te leren kennen en bedienen. Dit bedrijf werkt altijd met de modernste technologie. Daarnaast werk je in heerlijke omstandigheden, het hele jaar lekker warm. Niet te heet, maar je kunt wel werken in de korte broek als het buiten regent.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Procesoperator Meppel
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als procesoperator werk je binnen een ambitieuze tapijtindustrie onderneming. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Jij bent onderdeel van dit proces! Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant en ben jij een belangrijke schakel in de kwaliteit van het product.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt jou aan een bijbaan in Kampen

Natuurlijk wil je niet alleen maar een goed inkomen halen uit je bijbaan. Plezier op je werkplek is minstens zo belangrijk. Daarom zorgt Axxent ervoor dat jij een bijbaan in Kampen vindt waar je echt op je plek bent. Je komt terecht in een leuk team met gezellige collega’s. Het soort werk moet natuurlijk ook bij je passen. Ben je iemand die graag in de horeca werkt, of liever in de schoonmaak of de productie? Axxent heeft een hoop uiteenlopende vacatures en je vindt ze gemakkelijk op onze website. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor je klaar om je te helpen met het vinden van een bijbaan in Kampen.

Bekijk de vacatures voor een bijbaan in Kampen

Het vinden van een leuke bijbaan in Kampen kan een hele klus zijn. Gelukkig maakt Axxent het heel makkelijk voor je! Op onze website vindt je regelmatig nieuwe vacatures in veel verschillende sectoren. Je zoekt eenvoudig op de branche en locatie van jouw voorkeur, zodat je alleen die banen te zien krijgt die voor jou interessant zijn. Ben jij klaar voor die leuke bijbaan in Kampen? Axxent helpt je graag verder!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.