Vind een leuke bijbaan in Kampen

Zoek jij een leuke bijbaan in Kampen? Bij Axxent ben je aan het juiste adres. Wij plaatsen zeer regelmatig nieuwe vacatures op onze website voor de leukste bijbanen in Kampen en omgeving. Of je nu graag wilt werken in de horeca, de techniek of de schoonmaak: als jij zin hebt om lekker aan de slag te gaan, helpen wij je graag aan een leuke bijbaan. Bij Axxent vinden we het belangrijk dat een bijbaan genoeg ruimte overlaat voor de rest van je leven. Of je nu nog naar school gaat, al studeert, of graag wilt werken naast je gezinsleven: elke situatie is uniek. Bij Axxent maken we graag kennis met je, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van een bijbaan in Kampen die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Neem contact met ons op of bekijk alvast de vacatures op onze website!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Kampen

 • Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • vacature projectleider wekerom
  Inmeter / tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!
 • Hovenier Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,76 - € 16,87 uurloon
  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als hovenier! Lees snel verder voor meer details.
 • Vacature operator Axxent Barneveld
  Monteur technische dienst Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 12,00 - € 15,00 uurloon
  Een storing in een machine is er om opgelost te worden, toch? Dit is hoe jij erin staat als monteur technische dienst. Bij een goednieuwe fabriek in Nunspeet ben jij verantwoordelijk voor de technische aspecten aan verschillend machines. Benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken? Lees dan snel verder!
 • (Opperman) Stratenmaker Oldebroek
  Oldebroek
  40 - 40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!
 • Werkvoorbereider houtbewerking Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,87 - € 16,00 uurloon
  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!
 • Monteur Buitendienst Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 60 uur
  € 15,35 - € 17,52 uurloon
  Hee pietje precies! Maatwerk vind jij heel belangrijk. Dat is nou net precies wat wij zoeken. Je beschikt over twee rechterhanden en je bent iemand die weet hoe je met behulp van moderne machines en gereedschappen een mooi product op maat maakt. Dit doe je door heel Nederland! Geweldig toch?
 • Medewerker schoonmaak Nunspeet
  Nunspeet
  36 - 36 uur
  € 1935,00 - € 2404,00 per maand (bruto)
  Niks is zo fijn als de geur van een net schoongemaakte ruimte, toch? Hiervoor ga jij zorgdragen bij onze opdrachtgever in Nunspeet. Schoonmaakspullen klaar? Boenen maar!
 • Constructiebankwerker lasser Biddinghuizen
  Biddinghuizen
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Elke dag weer iets anders. Uitdaging! Variatie! Professionaliteit! Een echte verbinder, letterlijk. Dit is wat jou aanspreekt. Lashelm op, vaste hand en vlammen maar.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt jou aan een bijbaan in Kampen

Natuurlijk wil je niet alleen maar een goed inkomen halen uit je bijbaan. Plezier op je werkplek is minstens zo belangrijk. Daarom zorgt Axxent ervoor dat jij een bijbaan in Kampen vindt waar je echt op je plek bent. Je komt terecht in een leuk team met gezellige collega’s. Het soort werk moet natuurlijk ook bij je passen. Ben je iemand die graag in de horeca werkt, of liever in de schoonmaak of de productie? Axxent heeft een hoop uiteenlopende vacatures en je vindt ze gemakkelijk op onze website. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor je klaar om je te helpen met het vinden van een bijbaan in Kampen.

Bekijk de vacatures voor een bijbaan in Kampen

Het vinden van een leuke bijbaan in Kampen kan een hele klus zijn. Gelukkig maakt Axxent het heel makkelijk voor je! Op onze website vindt je regelmatig nieuwe vacatures in veel verschillende sectoren. Je zoekt eenvoudig op de branche en locatie van jouw voorkeur, zodat je alleen die banen te zien krijgt die voor jou interessant zijn. Ben jij klaar voor die leuke bijbaan in Kampen? Axxent helpt je graag verder!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.