Een bijbaan in Nijkerk

Op zoek naar een leuke en goed betaalde bijbaan in Nijkerk? Dan kan uitzendbureau Axxent jou zeker helpen. Wij zijn een nuchter en no-nonsens team dat houdt van korte lijntjes en zijn uiterste best doet om jou te matchen met een betrouwbare werkgever. Onze jobcoaches begeleiden je tijdens je zoektocht en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Is je Nederlands nog niet zo goed? Geen probleem, al onze medewerkers spreken Engels en kunnen je ook in deze taal te woord staan.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

Geen vacatures gevonden

Waarom kiezen voor een bijbaan via Axxent?

Er kunnen veel redenen zijn om een bijbaan in Nijkerk te zoeken. Het kan zijn dat je graag een mooi bedrag bijverdient naast school of studie. Of misschien zoek je gewoon flexibel werk voor niet al te veel uren naast je andere bezigheden. In al deze gevallen is het belangrijk dat er een goede werk - privébalans is. Ben je student of scholier, dan moet er natuurlijk wel voldoende tijd overblijven voor jouw opleiding. Daarnaast is voldoende ruimte voor leuke dingen doen met vrienden essentieel.

Bij Axxent verdiepen wij ons in wie jij bent en wat jou motiveert. Zo kunnen we de perfecte plek voor je kunnen vinden. Dat is een plek waar jij happy bent, met leuke collega's en waar je ook kunt groeien. Met goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een goed salaris. Ongeacht hoe lang je voor Axxent werkt, je krijgt altijd een contract.

Bekijk het sollicitatieproces

Welke bijbanen zijn er in Nijkerk via Axxent?

Er is veel keuze voor een bijbaan in Nijkerk en omstreken. Bijvoorbeeld als horecamedewerker of als schoonmaker. Maar ook in de productie, de logistiek, de groenvoorziening zijn er genoeg jobs. Natuurlijk zijn er ook bijbaantjes op kantoor in administratieve of commerciële functies. Op onze website zijn alle actuele vacatures te vinden. Zit er niks bij voor jou? Schrijf je dan in via een open sollicitatie zodat we voor je kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen zorgen. Wij helpen je ook ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.