Een bijbaan in Nijkerk

Op zoek naar een leuke en goed betaalde bijbaan in Nijkerk? Dan kan uitzendbureau Axxent jou zeker helpen. Wij zijn een nuchter en no-nonsens team dat houdt van korte lijntjes en zijn uiterste best doet om jou te matchen met een betrouwbare werkgever. Onze jobcoaches begeleiden je tijdens je zoektocht en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Is je Nederlands nog niet zo goed? Geen probleem, al onze medewerkers spreken Engels en kunnen je ook in deze taal te woord staan.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
 • vacature projectleider wekerom
  WKO Projectleider Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 3300,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als projectleider werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.Je geeft leiding aan één of meerdere projectteams, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid. Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerdersvergaderingen en overdrachtsvergaderingen.
 • Schoonmaker Utrecht
  Bunschoten-spakenburg
  12 - 40 uur
  € 12,00 - € 13,50 uurloon
  Wij zoeken een ervaren schoonmaker om een schoonmaakteam te versterken.
 • Glazenwasser Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  28 - 40 uur
  € 1750,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  Onze klant is op zoek naar een ervaren glazenwasser. We zoeken iemand die gedreven is, vakkundig en verantwoordelijk is. De verantwoordelijkheden voor deze functie omvatten het schoonmaken van ramen, glaswerk en lichtreclame. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het inspecteren van de ramen om te zorgen dat ze in goede staat zijn.
 • Verhuizers Regio Amersfoort
  Amersfoort
  24 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2200,00 per maand (bruto)
  Onze klant, met locatie in Amersfoort, is op zoek naar een verhuizers. De verhuizers is verantwoordelijk voor het verplaatsen van meubels, persoonlijke bezittingen, elektronische apparatuur en andere voorwerpen. De verhuizer moet ook helpen bij het in- en uitpakken van vrachtauto's, het laden en lossen van de lading op de juiste plaats en het verpakken van goederen. We zoeken iemand met een technische achtergrond en ervaring met verhuizingen.
 • Monteur brandpreventie
  Monteur brandpreventie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  De opdrachtgever vindt dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom brengt de opdrachtgever de brandrisico’s van gebouwen in kaart, realiseren brandwerende compartimenten met certificaat en nemen vervolgens het gebouw in beheer. Bij het versterken van de brandveiligheid in Nederland speel jij als brandpreventiemonteur een belangrijke rol. Jij zorgt er namelijk voor dat gebouwen in Nederland brandveilig worden en blijven, volgens bouwbesluit. Om dat voor elkaar te krijgen, werk je alleen met de meest toonaangevende producten in de markt.
 • Operator Nijkerk
  Nijkerk
  36 - 36 uur
  € 1800,00 - € 2300,00 per maand (bruto)
  Als operator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van de productiedoelstellingen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie en inpak van wekelijks gemiddeld 10 miljoen dropjes. Deze dienen met de juiste kwaliteit, op een zo efficiënt mogelijke wijze worden geproduceerd en ingepakt te worden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom kiezen voor een bijbaan via Axxent?

Er kunnen veel redenen zijn om een bijbaan in Nijkerk te zoeken. Het kan zijn dat je graag een mooi bedrag bijverdient naast school of studie. Of misschien zoek je gewoon flexibel werk voor niet al te veel uren naast je andere bezigheden. In al deze gevallen is het belangrijk dat er een goede werk - privébalans is. Ben je student of scholier, dan moet er natuurlijk wel voldoende tijd overblijven voor jouw opleiding. Daarnaast is voldoende ruimte voor leuke dingen doen met vrienden essentieel.

Bij Axxent verdiepen wij ons in wie jij bent en wat jou motiveert. Zo kunnen we de perfecte plek voor je kunnen vinden. Dat is een plek waar jij happy bent, met leuke collega's en waar je ook kunt groeien. Met goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een goed salaris. Ongeacht hoe lang je voor Axxent werkt, je krijgt altijd een contract.

Bekijk het sollicitatieproces

Welke bijbanen zijn er in Nijkerk via Axxent?

Er is veel keuze voor een bijbaan in Nijkerk en omstreken. Bijvoorbeeld als horecamedewerker of als schoonmaker. Maar ook in de productie, de logistiek, de groenvoorziening zijn er genoeg jobs. Natuurlijk zijn er ook bijbaantjes op kantoor in administratieve of commerciële functies. Op onze website zijn alle actuele vacatures te vinden. Zit er niks bij voor jou? Schrijf je dan in via een open sollicitatie zodat we voor je kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen zorgen. Wij helpen je ook ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.