Een bijbaan in Nijkerk

Op zoek naar een leuke en goed betaalde bijbaan in Nijkerk? Dan kan uitzendbureau Axxent jou zeker helpen. Wij zijn een nuchter en no-nonsens team dat houdt van korte lijntjes en zijn uiterste best doet om jou te matchen met een betrouwbare werkgever. Onze jobcoaches begeleiden je tijdens je zoektocht en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Is je Nederlands nog niet zo goed? Geen probleem, al onze medewerkers spreken Engels en kunnen je ook in deze taal te woord staan.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Vacature Monteur Technische Dienst Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.

 • Vacature Medewerker Customer Service Export Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  In de functie van Medewerker Customer Service Export ben je de schakel tussen de binnen- en buitenlandse klanten en de organisatie. Met een breed pakket aan werkzaamheden kan je iedere dag weer voor andere uitdagingen komen te staan. Je ben het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, kent hun behoeftes en kan daarop inspelen.

 • Vacature productontwikkelaar Bunschoten- Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2700,00 - € 4900,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Productontwikkelaar zal je deel uitmaken van een vakkundig team dat continu werkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten. In deze rol zet jij jouw creativiteit en resultaatgerichtheid in om de beste producten te creëren die aansluiten bij de wensen van de klanten en de trends op de markt. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van aanvraag tot productie.

 • Vacature Digital Marketeer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Digital Marketeer ben jij medeverantwoordelijk voor de groei en verbetering van de webshop. Je maakt de marketingstrategie concreet en werkt samen met andere afdelingen om de bedrijfsdoelen te bereiken. Je gebruikt tools zoals Google Analytics om analyses te maken en actie te ondernemen. Je rapporteert aan de Marketing Manager en werkt samen met collega’s van de afdelingen marketing en sales.

 • Vacature Sloper regio Bussum
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon

  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.

 • Vacature Groenmedewerker Amersfoort
  Bunschoten
  32-40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Op basis van ervaring

  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!

 • Vacature Medewerker Hovenier Bunschoten
  Bunschoten
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Werken met planten en bomen, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze hovenier kan je het hoveniersvak leren en jezelf ontwikkelen. Voor je het weet ben je een zelfstandig werkend hovenier.

 • Vacature Bouwopruimer Nijkerk
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 14,50 - € 16,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Van werken als bouwopruimer in de omgeving van Nijkerk krijg je hetzelfde resultaat als de workout in de sportschool. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en je bent een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature Productiemedewerker Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,08 uurloon

  Werken wanneer het jou uitkomt. Wat een zegen is dat. Samenwerken tot eindproduct bij deze bakker de deur uitgaat, net als het diner thuis. Samen maken en opeten. De werkgever is laagdrempelig en loopt ook gewoon in zijn spijkerbroek.

 • Vacature Deegmaker in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 13,00 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Trots neem je eigen gemaakte koekjes mee als je bij vrienden of familie op de koffie gaat. Als deegmaker kan dit bij dit bedrijf in Bunschoten-Spakenburg. Jij zorgt er voor dat de koekjes, taarten en andere snacks met de beste zorg en aandacht zijn samengesteld.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom kiezen voor een bijbaan via Axxent?

Er kunnen veel redenen zijn om een bijbaan in Nijkerk te zoeken. Het kan zijn dat je graag een mooi bedrag bijverdient naast school of studie. Of misschien zoek je gewoon flexibel werk voor niet al te veel uren naast je andere bezigheden. In al deze gevallen is het belangrijk dat er een goede werk - privébalans is. Ben je student of scholier, dan moet er natuurlijk wel voldoende tijd overblijven voor jouw opleiding. Daarnaast is voldoende ruimte voor leuke dingen doen met vrienden essentieel.

Bij Axxent verdiepen wij ons in wie jij bent en wat jou motiveert. Zo kunnen we de perfecte plek voor je kunnen vinden. Dat is een plek waar jij happy bent, met leuke collega's en waar je ook kunt groeien. Met goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk een goed salaris. Ongeacht hoe lang je voor Axxent werkt, je krijgt altijd een contract.

Bekijk het sollicitatieproces

Welke bijbanen zijn er in Nijkerk via Axxent?

Er is veel keuze voor een bijbaan in Nijkerk en omstreken. Bijvoorbeeld als horecamedewerker of als schoonmaker. Maar ook in de productie, de logistiek, de groenvoorziening zijn er genoeg jobs. Natuurlijk zijn er ook bijbaantjes op kantoor in administratieve of commerciële functies. Op onze website zijn alle actuele vacatures te vinden. Zit er niks bij voor jou? Schrijf je dan in via een open sollicitatie zodat we voor je kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Weet je nog niet precies wat je wilt? Geen zorgen. Wij helpen je ook ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.