Welke bijbaan in Nunspeet kunnen we jou aanbieden?

Ben je op zoek naar een bijbaan in Nunspeet om wat extra geld te verdienen? Wil je met een bijbaan eindelijk je dromen kunnen realiseren? Heb je naast je gewone baan nog vrije tijd die je nuttig wilt besteden aan een leuke bijbaan? Als je op zoek bent naar een bijbaan in Nunspeet kan Axxent je daar vandaag nog bij helpen. Het enige wat je hoeft te doen, is langskomen bij ons op kantoor en dan gaan we meteen op zoek naar een bijbaan die je helemaal ligt. We houden rekening met je persoonlijke situatie, zodat jij elke maand op een mooi loon kunt rekenen. Ons team kijkt er naar uit om kennis met je te maken en je alle mooie vacatures te kunnen voorstellen voor bijbanen in Nunspeet.

Dit zijn banen in Nunspeet

 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Kiezen voor Axxent is kiezen voor een persoonlijke aanpak

Al vanaf het eerste moment dat je bij Axxent binnenkomt, merk je het verschil. Een warm onthaal, een menselijk contact en een persoonlijke aanpak zullen je meteen opvallen. Wij zijn niet alleen op zoek naar mooie bijbaan in Nunspeet, wij gaan actief op zoek naar een nieuwe Happy Worker voor Axxent. Jij moet de bijbaan vinden waar je van droomt en je nieuwe werkgever is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste kracht. De intake met je persoonlijke coach moet ervoor zorgen dat we meteen goed van start gaan. We brengen je kennis en interesses in kaart, om zo de leukste bijbaan in Nunspeet voor je te vinden. Eentje waarin jij je goed voelt en waarin je volledig tot je recht komt.

Kunnen we jou vandaag nog verwelkomen bij je bijbaan in Nunspeet?

Zoek niet langer naar een bijbaan in Nunspeet, maar kom kennismaken met Axxent. Voor jou gaan we op zoek naar een leuke bijbaan die bij jou past waar je samenwerkt met gezellige collega’s en goed verdient. Onze Good Work, Good Life slogan maken we helemaal voor je waar. Pas als jij en je nieuwe werkgever tevreden zijn, hebben wij onze taak met succes volbracht. Kom vandaag nog langs en stap naar buiten met de best mogelijke bijbaan in Nunspeet die je je maar kan bedenken.

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.