Bijbaan in Oldebroek

Er kunnen verschillende redenen zijn om een bijbaan in Oldebroek te zoeken. Misschien zit je op school en wil je een zakcentje bijverdienen. Of je bent op zoek naar een plek om naast jouw studie wat meer ervaring in de praktijk op te doen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je even een extraatje nodig hebt of gewoon wilt ontdekken of een bepaalde branche iets voor je is, zonder hier meteen al je tijd in de steken. Bij Axxent vinden wij het super belangrijk om te weten wie jij bent en wat jou motiveert. Op die manier kunnen we namelijk de meest passende bijbaan voor je kunnen vinden in Oldebroek. Dit doen we altijd bij een betrouwbaar bedrijf dat je een goed salaris betaalt.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Olderboek

 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • Aankomend Badkamermonteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon
  Wij leren jou de fijne kneepjes van het vak, en hiervoor behaal jij jouw eigen vak-certificaat in achte weken tijd! En dat doen wij graag, want jij geeft met jouw inzet en klantgerichte houding ook weer veel terug aan ons en onze klanten. Jij wordt de badkamermonteur die rust en veiligheid brengt in het leven van een ouder echtpaar, dat graag wil blijven wonen in hun eigen woning en daarvoor een aangepaste badkamer wenst.
 • Werkvoorbereider houtbewerking Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!
 • PE/PP-lasser Wezep
  Wezep
  32 - 40 uur
  € 2200,00 - € 3100,00 per maand (bruto)
  Als kunststoflasser werk jij aan verschillende projecten in een klein team waar jij geen nummer bent! Bij onze opdrachtgever werk jij projecten af van A tot Z, van ontwerp tot plaatsing op locatie. Niet op vrijdagmiddag trouwens, dan rond je de laatste dingen af en heb je mooi vroeg weekend, elke week weer!
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Bouwinspecteur in Apeldoorn
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw ervaring in de bouw, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De voordelen van een bijbaan in Oldeborke via Axxent

Als je ervoor kiest om met Axxent in zee te gaan voor het zoeken van een bijbaan in Oldebroek, zul je merken dat ons team alles op alles zet om een job te vinden waar jij goed tot je recht komt. Bovendien zorgen wij altijd voor goede arbeidsvoorwaarden. Een bijbaan moet goed aansluiten op jouw andere verplichtingen en activiteiten. Naast mooie verdiensten willen we ook dat je je op je plek voelt bij je collega´s en plezier hebt in je werk. Dit is niet alleen voor jou voordelig: happy werknemers presteren doorgaans beter.

Bekijk het sollicitatieproces

Welke bijbaan in Oldebroek past het beste bij jou?

Uitzendbureau Axxent richt zich op de regio Midden-Nederland. Een aantal mooie functies in verschillende branches staan momenteel open. Denk hierbij aan bijbaantjes in de productie, de groenvoorziening, als schoonmaker of in de techniek, maar ook aan banen op kantoor bij de commerciële afdeling, de administratie of binnen de logistiek.

Neem een kijken op onze site en schrijf je gratis in. Staat er niks bij dat je aanspreekt? Dan kun je alsnog een open sollicitatie schrijven. Onze jobcoaches willen je graag ontmoeten in een van onze vestigingen. Zo kunnen ze een goede match maken. Want pas als we iets hebben gevonden dat jou echt op het lijf is geschreven, is onze missie geslaagd.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.