Bijbaan in Oldebroek

Er kunnen verschillende redenen zijn om een bijbaan in Oldebroek te zoeken. Misschien zit je op school en wil je een zakcentje bijverdienen. Of je bent op zoek naar een plek om naast jouw studie wat meer ervaring in de praktijk op te doen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je even een extraatje nodig hebt of gewoon wilt ontdekken of een bepaalde branche iets voor je is, zonder hier meteen al je tijd in de steken. Bij Axxent vinden wij het super belangrijk om te weten wie jij bent en wat jou motiveert. Op die manier kunnen we namelijk de meest passende bijbaan voor je kunnen vinden in Oldebroek. Dit doen we altijd bij een betrouwbaar bedrijf dat je een goed salaris betaalt.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Olderboek

 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16.56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
 • Vacature Timmerman Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 2900,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De voordelen van een bijbaan in Oldeborke via Axxent

Als je ervoor kiest om met Axxent in zee te gaan voor het zoeken van een bijbaan in Oldebroek, zul je merken dat ons team alles op alles zet om een job te vinden waar jij goed tot je recht komt. Bovendien zorgen wij altijd voor goede arbeidsvoorwaarden. Een bijbaan moet goed aansluiten op jouw andere verplichtingen en activiteiten. Naast mooie verdiensten willen we ook dat je je op je plek voelt bij je collega´s en plezier hebt in je werk. Dit is niet alleen voor jou voordelig: happy werknemers presteren doorgaans beter.

Bekijk het sollicitatieproces

Welke bijbaan in Oldebroek past het beste bij jou?

Uitzendbureau Axxent richt zich op de regio Midden-Nederland. Een aantal mooie functies in verschillende branches staan momenteel open. Denk hierbij aan bijbaantjes in de productie, de groenvoorziening, als schoonmaker of in de techniek, maar ook aan banen op kantoor bij de commerciële afdeling, de administratie of binnen de logistiek.

Neem een kijken op onze site en schrijf je gratis in. Staat er niks bij dat je aanspreekt? Dan kun je alsnog een open sollicitatie schrijven. Onze jobcoaches willen je graag ontmoeten in een van onze vestigingen. Zo kunnen ze een goede match maken. Want pas als we iets hebben gevonden dat jou echt op het lijf is geschreven, is onze missie geslaagd.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.