Bijbaan in Oldebroek

Er kunnen verschillende redenen zijn om een bijbaan in Oldebroek te zoeken. Misschien zit je op school en wil je een zakcentje bijverdienen. Of je bent op zoek naar een plek om naast jouw studie wat meer ervaring in de praktijk op te doen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je even een extraatje nodig hebt of gewoon wilt ontdekken of een bepaalde branche iets voor je is, zonder hier meteen al je tijd in de steken. Bij Axxent vinden wij het super belangrijk om te weten wie jij bent en wat jou motiveert. Op die manier kunnen we namelijk de meest passende bijbaan voor je kunnen vinden in Oldebroek. Dit doen we altijd bij een betrouwbaar bedrijf dat je een goed salaris betaalt.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Olderboek

 • Vacature Stratenmaker omgeving Flevoland
  Oldebroek
  40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon

  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!

 • Vacature bouwopruimer in Elburg
  Elburg
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  De veelzijdige wereld van de bouw, en daarbinnen de meest veelzijdige baan! Dat is de baan van bouwopruimer. Elke dag is totaal anders. Jij bent de oren en ogen van de uitvoerder, want jij komt op ieder hoekje en gaatje op de bouwplaats. En heerlijk fysiek bezig.

 • Vacature Accountmanager Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2271,55 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!

 • Vacature Opperman in omgeving Zwolle
  Wezep
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 18,46 uurloon

  Jouw spierballen gebruiken om geld te verdienen en tegelijkertijd een ambacht leren. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar samen met jouw no-nonsense collega stratenmakers, kun jij aan de slag met het straatwerk in de omgeving van Zwolle en doorgroeien tot stratenmaker!

 • Vacature Groenmedewerker Wezep
  Wezep
  24 - 40 uur
  € 13,50 uurloon

  Met deze mooie baan werk jij heerlijk buiten samen met je collega's. Je zorgt ervoor dat mensen zich thuis voelen in hun wijk door het groen netjes te onderhouden en meldingen snel te op te lossen.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De voordelen van een bijbaan in Oldeborke via Axxent

Als je ervoor kiest om met Axxent in zee te gaan voor het zoeken van een bijbaan in Oldebroek, zul je merken dat ons team alles op alles zet om een job te vinden waar jij goed tot je recht komt. Bovendien zorgen wij altijd voor goede arbeidsvoorwaarden. Een bijbaan moet goed aansluiten op jouw andere verplichtingen en activiteiten. Naast mooie verdiensten willen we ook dat je je op je plek voelt bij je collega´s en plezier hebt in je werk. Dit is niet alleen voor jou voordelig: happy werknemers presteren doorgaans beter.

Bekijk het sollicitatieproces

Welke bijbaan in Oldebroek past het beste bij jou?

Uitzendbureau Axxent richt zich op de regio Midden-Nederland. Een aantal mooie functies in verschillende branches staan momenteel open. Denk hierbij aan bijbaantjes in de productie, de groenvoorziening, als schoonmaker of in de techniek, maar ook aan banen op kantoor bij de commerciële afdeling, de administratie of binnen de logistiek.

Neem een kijken op onze site en schrijf je gratis in. Staat er niks bij dat je aanspreekt? Dan kun je alsnog een open sollicitatie schrijven. Onze jobcoaches willen je graag ontmoeten in een van onze vestigingen. Zo kunnen ze een goede match maken. Want pas als we iets hebben gevonden dat jou echt op het lijf is geschreven, is onze missie geslaagd.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.