Het vinden van een leuke bijbaan in Putten

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Putten? Dan kunnen wij je helpen. Of je nu op zoek bent naar een baan in de horeca, de schoonmaak of de agrarische sector: als jij je handen uit je mouwen wilt steken hebben wij een passende vacature voor jou! Axxent Uitzendbureau begrijpt als geen ander dat een bijbaan moet passen bij de rest van je leven. Misschien ga je nog naar school, heb je een tweede baan of heb je een gezin. Dan is het belangrijk dat je werk dicht bij huis en flexibel is. Wij weten zeker dat we die flexibele bijbaan in Putten voor je kunnen vinden! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Onze medewerkers zijn te bereiken via email, telefoon of whatsapp!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Putten

Geen vacatures gevonden

Axxent helpt je bij het vinden van een bijbaan in Putten

Je bent niet alleen op zoek naar een nieuwe bijbaan in Putten maar ook naar een leuke werkplek. Je moet je er thuisvoelen: in een leuk team, met gezellige collega's. Daar word je werk immers direct leuker van! Wij, van Axxent, begrijpen dat maar al te goed. Om erachter te komen wat jij precies wilt gaan we graag met jou in gesprek. Wat zijn je krachten, wat vind je leuk om te doen en wat verwacht je van je nieuwe bijbaan? Hoe meer informatie wij hebben over jouw wensen en verwachtingen, hoe sneller we jou kunnen koppelen aan de beste werkgevers in Putten! Ook wanneer we een leuke bijbaan voor je gevonden hebben, houden we natuurlijk contact. We horen graag hoe het nieuwe werk je bevalt!

Bekijk het sollicitatieproces

Onze vacatures voor een leuke bijbaan in Putten

Voor een leuke bijbaan in Putten, kun je altijd terecht op onze website. Op de vacatures pagina, vind je bijbanen in veel verschillende sectoren. Axxent Uitzendbureau heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers in Putten en omgeving, waardoor we regelmatig nieuwe vacatures aan onze website zullen toevoegen. Wil je niets missen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze emailservice. Dan worden ze voortaan rechtstreeks naar je email gestuurd.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.