Het vinden van een leuke bijbaan in Putten

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Putten? Dan kunnen wij je helpen. Of je nu op zoek bent naar een baan in de horeca, de schoonmaak of de agrarische sector: als jij je handen uit je mouwen wilt steken hebben wij een passende vacature voor jou! Axxent Uitzendbureau begrijpt als geen ander dat een bijbaan moet passen bij de rest van je leven. Misschien ga je nog naar school, heb je een tweede baan of heb je een gezin. Dan is het belangrijk dat je werk dicht bij huis en flexibel is. Wij weten zeker dat we die flexibele bijbaan in Putten voor je kunnen vinden! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Onze medewerkers zijn te bereiken via email, telefoon of whatsapp!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Putten

 • Vacature Productiemedewerker in Ermelo
  Ermelo
  24 - 32 uur
  € 13,62 uurloon

  Dit bedrijf is bewust bezig om kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Er word nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mens wordt niet vervangen door een machine. Dit product wordt gezien als het product wat jij je favoriete viervoeter moet voeren.

 • Vacature Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  38 - 40 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon

  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Assemblagemedewerker Harderwijk
  Harderwijk
  40 uur
  € 13,20 uurloon

  Een boutje, moertje, schroefje en een nippeltje. Je kent het liedje vast wel van André van Duijn. En anders moet je het maar eens op zoeken op Youtube. Lees snel de vacature voor meer details!

 • Vacature Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!

 • Vacature Magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Als je een motor kunt onderscheiden van een pomp of een cilinder. Jij stevig in je schoenen staat en graag ziet dat jouw afdeling op rolletjes loopt... Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester in Harderwijk.

 • Vacature Productiemedewerker Metaal Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.

 • Vacature werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.

 • Vacature Expeditiemedewerker M/V Ermelo
  Ermelo
  37,75
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)

  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf. 

 • Vacature Trekkerchauffeur Zeewolde
  Zeewolde
  40 - 60 uur
  € 12,65 - € 14,50 uurloon

  Lekker op de trekker 10 weken lange dagen maken en daarna 10 weken vrij, of tijd voor ander werk natuurlijk! Dankzij jou ontbreekt het de koeien bij deze boer aan niets.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je bij het vinden van een bijbaan in Putten

Je bent niet alleen op zoek naar een nieuwe bijbaan in Putten maar ook naar een leuke werkplek. Je moet je er thuisvoelen: in een leuk team, met gezellige collega's. Daar word je werk immers direct leuker van! Wij, van Axxent, begrijpen dat maar al te goed. Om erachter te komen wat jij precies wilt gaan we graag met jou in gesprek. Wat zijn je krachten, wat vind je leuk om te doen en wat verwacht je van je nieuwe bijbaan? Hoe meer informatie wij hebben over jouw wensen en verwachtingen, hoe sneller we jou kunnen koppelen aan de beste werkgevers in Putten! Ook wanneer we een leuke bijbaan voor je gevonden hebben, houden we natuurlijk contact. We horen graag hoe het nieuwe werk je bevalt!

Bekijk het sollicitatieproces

Onze vacatures voor een leuke bijbaan in Putten

Voor een leuke bijbaan in Putten, kun je altijd terecht op onze website. Op de vacatures pagina, vind je bijbanen in veel verschillende sectoren. Axxent Uitzendbureau heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers in Putten en omgeving, waardoor we regelmatig nieuwe vacatures aan onze website zullen toevoegen. Wil je niets missen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze emailservice. Dan worden ze voortaan rechtstreeks naar je email gestuurd.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.