Het vinden van een leuke bijbaan in Putten

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Putten? Dan kunnen wij je helpen. Of je nu op zoek bent naar een baan in de horeca, de schoonmaak of de agrarische sector: als jij je handen uit je mouwen wilt steken hebben wij een passende vacature voor jou! Axxent Uitzendbureau begrijpt als geen ander dat een bijbaan moet passen bij de rest van je leven. Misschien ga je nog naar school, heb je een tweede baan of heb je een gezin. Dan is het belangrijk dat je werk dicht bij huis en flexibel is. Wij weten zeker dat we die flexibele bijbaan in Putten voor je kunnen vinden! Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Onze medewerkers zijn te bereiken via email, telefoon of whatsapp!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Putten

 • Lasser/Metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Alleen bereikbaar via een zandpad, gelegen midden in de natuur. Klinkt als een perfecte werkplek toch? Onze klant, gevestigd in het prachtige Putten, is op zoek naar een talent in Metaalbewerking/Lassen. Als onderdeel van een klein team krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en uit te breiden, terwijl je werkt aan verschillende projecten.
 • Logistiek Coördinator Nijkerk
  Nijkerk
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Een onverschrokken strateeg die elke uitdaging omarmt, elke schakel perfectioneert en alles binnen de logistiek naadloos laat verlopen. Als Logistiek Coördinator in Nijkerk krijg jij de kans om de logistieke wereld te veroveren, uitdagingen te omarmen en processen soepel te laten verlopen.
 • Medewerker expeditie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 15,69 uurloon
  Nova Zembla, de expeditie van de eeuw in de syberische kou. Wordt jij de nieuwe columbus? Heb je geen moeite met het werken in een gekoelde omgeving? Wij zoeken medewerkers voor een expeditieafdeling bij onze opdrachtgever actief in de pluimvee.
 • Medewerker Technische dienst Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Streef je ernaar om elk technisch obstakel te overwinnen en de productie op rolletjes te laten lopen? Als dat zo is, dan is deze vacature voor Medewerker Technische Dienst bij ons pluimveebedrijf in Nijkerk dé uitdaging waar je naar op zoek bent!
 • Operator productie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2400,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Kip, het meest veelzijdige stukje vlees! Welkom in de Wereld van de Kip! Nederland, maar ook het buitenland eet steeds meer kip. Er zijn maar weinig bedrijven waar je zoveel écht betrokken en trotse collega’s zult vinden. Help dit bedrijf de lat nog hoger te leggen in de wereld van pluimveeverwerking.
 • Mobiele Kraanmachinist (omgeving) Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,02 uurloon
  Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op verschillende plekken door het hele land. Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! Onze opdrachtgever heeft een klein familiebedrijf in grondwerk en cultuurtechnische werkzaamheden. Dit bedrijf is vooral actief in de groensector.
 • Logistiek truck/tank wasser Putten
  Putten
  40 - 40 uur
  € 15,68 - € 17,50 uurloon
  Een doortastende Logistiek truck/tank wasser die elke vrachtwagen transformeert tot een rollend kunstwerk van hygiëne? Klaar om de handschoenen aan te trekken en een onmisbare schakel te worden bij dit bedrijf actief in pluimveehandel?
 • Loodgieter / Installatiemonteur Putten
  Putten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3800,00 per maand (bruto)
  Als installateur van keukens en badkamers speel je een cruciale rol in het realiseren van hoogwaardige installaties voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van keuken- of badkamer. In verband met de verdere optimalisering, zijn wij op korte termijn op zoek naar een junior of senior installatiemonteur.
 • Teamleider Technische Dienst Staverden
  Ermelo
  40
  € 18,00 - € 23,85 uurloon
  Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en het laten onderhouden van installaties op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek, waarbij de doelstelling is om de kwaliteit van de producten te verbeteren. Dit is waar jij energie van krijgt. Je doet je best om de continuïteit van het proces te bewaken en een hogere output te bereiken. Geen dag is hetzelfde. Je gaat aan het werk bij een bedrijf wat uitgegroeid is tot een toonaangevende fabrikant van kalvermelk en pensbeschermende vetten.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je bij het vinden van een bijbaan in Putten

Je bent niet alleen op zoek naar een nieuwe bijbaan in Putten maar ook naar een leuke werkplek. Je moet je er thuisvoelen: in een leuk team, met gezellige collega's. Daar word je werk immers direct leuker van! Wij, van Axxent, begrijpen dat maar al te goed. Om erachter te komen wat jij precies wilt gaan we graag met jou in gesprek. Wat zijn je krachten, wat vind je leuk om te doen en wat verwacht je van je nieuwe bijbaan? Hoe meer informatie wij hebben over jouw wensen en verwachtingen, hoe sneller we jou kunnen koppelen aan de beste werkgevers in Putten! Ook wanneer we een leuke bijbaan voor je gevonden hebben, houden we natuurlijk contact. We horen graag hoe het nieuwe werk je bevalt!

Bekijk het sollicitatieproces

Onze vacatures voor een leuke bijbaan in Putten

Voor een leuke bijbaan in Putten, kun je altijd terecht op onze website. Op de vacatures pagina, vind je bijbanen in veel verschillende sectoren. Axxent Uitzendbureau heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers in Putten en omgeving, waardoor we regelmatig nieuwe vacatures aan onze website zullen toevoegen. Wil je niets missen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze emailservice. Dan worden ze voortaan rechtstreeks naar je email gestuurd.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.