Zoek niet langer naar een bijbaan in Twello, Axxent heeft ze al voor jou gevonden

Voor veel mensen is het hebben van een bijbaan een noodzaak, maar dat wil niet zeggen dat je niet op zoek kan en mag gaan naar een leuke bijbaan in Twello. Een bijbaan die je voldoening en een goed gevoel geeft en die je bovendien ook nog eens in staat stelt om leuke dingen te kopen. Een bijbaan in Twello bij Axxent voldoet hier aan en we stellen de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek graag aan je voor. 

Onze opdrachtgevers kijken uit naar een gemotiveerde en enthousiaste kracht om hun team te versterken. Jij bent op zoek naar een leuke bijbaan in Twello en wij van Axxent brengen jullie daarvoor graag met elkaar in contact. Je loopbaancoach zorgt voor de nodige begeleiding en coaching, vanaf het eerste gesprek tot na de start van je nieuwe bijbaan in Twello. Bij Axxent sta je er nooit alleen voor.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Coördinator onderhoud in Apeldoorn
  Deventer
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 4250,00 per maand (bruto)
  In deze functie komt jouw gevoel voor overzicht en coördinatie helemaal tot uiting. Jij bewaakt en begeleidt het volledige proces van dagelijks onderhoud en continu onderhoud. Van het aannemen van een werk, tot het uitvoeren van dagelijkse onderhoud, jij hebt alles onder controle. En dat bij een werkgever, die iedere vorm van onderhoud in de bouwwereld echt in de vingers heeft. Jullie versterken elkaar.
 • Vacature Medewerker Groen onderhoud Apeldoorn
  Voorst
  32 - 40 uur
  € 12,73 - € 14,98 uurloon
  Al het groen in de buurt wordt door jou weer netjes. Of het nu snoeien, raster zetten of andere groenwerkzaamheden, jij zorgt voor een mooie en groene buurt.
 • CV monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 per maand (bruto)
  Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als CV monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties.
 • Werkvoorbereider Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Jij krijgt de mogelijkheid om mee te groeien en mede vorm te geven aan de toekomst van dit jonge bedrijf. Onze opdrachtgever is flink aan het groeien en de ambities liegen er niet om.
 • Rayonleid(st)er Regio Zwolle
  Apeldoorn
  32 uur
  € 16,00 - € 18,00 uurloon
  Schoon maakt gelukkig! Deze beleving laat je onze klanten ervaren. Als Rayonleid(st)er ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele uitvoering van het schoonmaakteam. Je motiveert en stimuleert je teams en denkt mee over hun werkgeluk. Want gelukkige medewerkers zorgen voor stabiliteit en kwaliteit.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Kiezen voor Axxent, kiezen voor een leuke bijbaan in Twello

Dat jij je goed voelt in je nieuwe bijbaan en dat onze opdrachtgever tevreden is met een nieuwe Happy Worker. Dat zijn steeds de uitgangspunten van Axxent, als het gaat om het koppelen van een kandidaat en een werkgever. Om dit te kunnen realiseren, hebben we zo onze eigen methode en aanpak ontwikkeld. Een intake moet ervoor zorgen dat we je beter leren kennen en dat we te weten komen waar jouw interesses liggen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en daarvoor krijg je zelfs je eigen loopbaancoach. Je coach kent jou en wat voor jou belangrijk is. De beste bijbaan in Twello vinden, gaat op die manier snel en doeltreffend. Voor je het weet ben jij al aan de slag als onze nieuwe Happy Worker bij een tevreden werkgever met de leukste collega’s.

Kom je even kennismaken?

Een ruim aanbod aan de meest veelzijdige bijbanen in Twello wacht bij Axxent, om door jou ontdekt te worden. Je hoeft enkel nog maar die stap te zetten om langs te komen en kennis te maken. Bij Axxent kom je binnen met een vraag naar een bijbaan in Twello en stap je naar buiten met een bijbaan die perfect bij je past. Zien we je vandaag nog bij ons op kantoor? We houden alvast een loopbaancoach voor je vrij.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.