Zoek niet langer naar een bijbaan in Twello, Axxent heeft ze al voor jou gevonden

Voor veel mensen is het hebben van een bijbaan een noodzaak, maar dat wil niet zeggen dat je niet op zoek kan en mag gaan naar een leuke bijbaan in Twello. Een bijbaan die je voldoening en een goed gevoel geeft en die je bovendien ook nog eens in staat stelt om leuke dingen te kopen. Een bijbaan in Twello bij Axxent voldoet hier aan en we stellen de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek graag aan je voor.  

Onze opdrachtgevers kijken uit naar een gemotiveerde en enthousiaste kracht om hun team te versterken. Jij bent op zoek naar een leuke bijbaan in Twello en wij van Axxent brengen jullie daarvoor graag met elkaar in contact. Je loopbaancoach zorgt voor de nodige begeleiding en coaching, vanaf het eerste gesprek tot na de start van je nieuwe bijbaan in Twello. Bij Axxent sta je er nooit alleen voor.

Dit zijn bijbanen in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Vacature Expeditie medewerker
  Twello
  10 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 uurloon

  Ga op avontuur als Expeditie medewerker bij een mooie opdrachtgever van ons 

 • Vacature assemblagemedewerker omgeving Barneveld
  Allround monteur Serviceprojecten
  Twello
  10 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,00 uurloon
  afhankelijk van ervaring

  Voor onze opdrachtgever  zijn wij op zoek naar zelfstandige monteurs. Ben jij in het bezit van een werktuigbouwkundig diploma of heb jij een elektromonteursopleiding gedaan én je heb daarnaast een aantal jaren (relevante) ervaring. Kortom je bent een veelzijdig monteur  Dan zijn wij opzoek naar jou!

   Bekijk nog meer vacatures
   Naar vacatureoverzicht

   Kiezen voor Axxent, kiezen voor een leuke bijbaan in Twello

   Dat jij je goed voelt in je nieuwe bijbaan en dat onze opdrachtgever tevreden is met een nieuwe Happy Worker. Dat zijn steeds de uitgangspunten van Axxent, als het gaat om het koppelen van een kandidaat en een werkgever. Om dit te kunnen realiseren, hebben we zo onze eigen methode en aanpak ontwikkeld. Een intake moet ervoor zorgen dat we je beter leren kennen en dat we te weten komen waar jouw interesses liggen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en daarvoor krijg je zelfs je eigen loopbaancoach. Je coach kent jou en wat voor jou belangrijk is. De beste bijbaan in Twello vinden, gaat op die manier snel en doeltreffend. Voor je het weet ben jij al aan de slag als onze nieuwe Happy Worker bij een tevreden werkgever met de leukste collega’s.

   Bekijk het sollicitatieproces

   Kom je even kennismaken?

   Een ruim aanbod aan de meest veelzijdige bijbanen in Twello wacht bij Axxent, om door jou ontdekt te worden. Je hoeft enkel nog maar die stap te zetten om langs te komen en kennis te maken. Bij Axxent kom je binnen met een vraag naar een bijbaan in Twello en stap je naar buiten met een bijbaan die perfect bij je past. Zien we je vandaag nog bij ons op kantoor? We houden alvast een loopbaancoach voor je vrij.

   Contact

   Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
   Patrick Berghorst
   Patrick Berghorst
   Accountmanager Twello
   Axxent

   Over Axxent

   Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.