Zoek niet langer naar een bijbaan in Twello, Axxent heeft ze al voor jou gevonden

Voor veel mensen is het hebben van een bijbaan een noodzaak, maar dat wil niet zeggen dat je niet op zoek kan en mag gaan naar een leuke bijbaan in Twello. Een bijbaan die je voldoening en een goed gevoel geeft en die je bovendien ook nog eens in staat stelt om leuke dingen te kopen. Een bijbaan in Twello bij Axxent voldoet hier aan en we stellen de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek graag aan je voor. 

Onze opdrachtgevers kijken uit naar een gemotiveerde en enthousiaste kracht om hun team te versterken. Jij bent op zoek naar een leuke bijbaan in Twello en wij van Axxent brengen jullie daarvoor graag met elkaar in contact. Je loopbaancoach zorgt voor de nodige begeleiding en coaching, vanaf het eerste gesprek tot na de start van je nieuwe bijbaan in Twello. Bij Axxent sta je er nooit alleen voor.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Vacature W monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Alle W monteurs opgelet!!! Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als W monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties. 

 • Vacature bouw inspecteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van kennis en ervaring

  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw algemene bouw ervaring, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!

 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Vacature Groenvoorziener Klarenbeek
  Klarenbeek
  32 - 40 uur
  € 11,75 - € 14,50 uurloon

  Onkruidbestrijding was nog nooit zo leuk, jij regelt dit wel op je quad. Iedere dag in de buitenlucht samen met een leuk team collega's zorgen voor de groenvoorziening. Van bosmaaien tot snoeien. Lekker veel afwisseling dus!

 • Vacature Productiemedewerker metaal Terwolde
  terwolde
  32 - 38 uur
  € 12,00 - € 16,89 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Bij een groot bedrijf aan het werk welke beschikt over een modern machinepark met meer dan 50 richt- & knipmachines. Jij gaat hier als productiemedewerker zorgen voor een ijzersterk stukje werk! Aan jou de taak om er voor te zorgen dat jouw klanten het gewenste ijzerdraad in de juiste maat ontvangen. Jouw harde werken wordt beloond, iedere vrijdagmiddag ben je vrij.

 • Vacature Timmerman Apeldoorn
  Twello
  40
  € 15,84 - € 18,01 uurloon

  Als ervaren Timmerman ben jij dé professional die wij zoeken in de bouw. Zonder moeite lees jij bouwtekeningen om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vaktalent weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Daarnaast hou jij je ook bezig met het leggen van vloeren en het afhangen van deuren. Kortom, geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Accountmanager - Recruiter Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2426,39 - € 4208,56 per maand (bruto)

  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Kiezen voor Axxent, kiezen voor een leuke bijbaan in Twello

Dat jij je goed voelt in je nieuwe bijbaan en dat onze opdrachtgever tevreden is met een nieuwe Happy Worker. Dat zijn steeds de uitgangspunten van Axxent, als het gaat om het koppelen van een kandidaat en een werkgever. Om dit te kunnen realiseren, hebben we zo onze eigen methode en aanpak ontwikkeld. Een intake moet ervoor zorgen dat we je beter leren kennen en dat we te weten komen waar jouw interesses liggen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en daarvoor krijg je zelfs je eigen loopbaancoach. Je coach kent jou en wat voor jou belangrijk is. De beste bijbaan in Twello vinden, gaat op die manier snel en doeltreffend. Voor je het weet ben jij al aan de slag als onze nieuwe Happy Worker bij een tevreden werkgever met de leukste collega’s.

Kom je even kennismaken?

Een ruim aanbod aan de meest veelzijdige bijbanen in Twello wacht bij Axxent, om door jou ontdekt te worden. Je hoeft enkel nog maar die stap te zetten om langs te komen en kennis te maken. Bij Axxent kom je binnen met een vraag naar een bijbaan in Twello en stap je naar buiten met een bijbaan die perfect bij je past. Zien we je vandaag nog bij ons op kantoor? We houden alvast een loopbaancoach voor je vrij.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Reinard Schouten
Reinard Schouten
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.