Axxent: hier vind je de leukste bijbaan in Voorthuizen

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Voorthuizen? Daar helpen we je graag bij. Axxent heeft een breed aanbod bijbanen in veel verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, de logistiek, de horeca en natuurlijk de schoonmaak. Zolang je niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, hebben wij een passende vacature voor je! Op onze website vind je ons huidige vacatureaanbod. Zit daar momenteel niets leuks voor je bij? Neem dan contact op met onze medewerkers voor een persoonlijk gesprek en een open sollicitatie. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of whatsapp.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Voorthuizen

Geen vacatures gevonden

Bij Axxent vind je de leukste bijbaan in Voorthuizen

Axxent is een uitzendbureau dat veel waarde hecht aan de ouderwetse persoonlijke aanpak. Voordat we de leukste bijbaan in Voorthuizen voor je kunnen vinden, leren we je daarom graag eerst wat beter kennen. In een persoonlijk gesprek horen we waar jouw interesses liggen en wat voor werkervaring je hebt. Ook praktische vragen zoals het aantal werkuren en je gewenste salaris komen in dit gesprek aan bod. Hoe meer wij over jou weten, hoe beter we je kunnen ondersteunen bij het vinden van de leukste bijbaan. Ook nadat we een baan voor je hebben gevonden, houden we graag contact met je. Kom eens langs bij ons op kantoor om te vertellen hoe het nieuwe werk je bevalt. De koffie staat altijd voor je klaar!

De leukste vacatures voor een flexibele bijbaan in Voorthuizen

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in Voorthuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen maar al te goed dat je nieuwe bijbaan moet passen bij je huidige levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor naast je studie of een bijbaan die aansluit bij je gezinsleven: wij helpen je graag. In ons vacatureaanbod vind je de leukste werkgevers uit de regio. Schrijf je in voor onze e-maillijst om nooit meer een leuke vacature mis te lopen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.