Axxent: hier vind je de leukste bijbaan in Voorthuizen

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan in Voorthuizen? Daar helpen we je graag bij. Axxent heeft een breed aanbod bijbanen in veel verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan de bouw, de logistiek, de horeca en natuurlijk de schoonmaak. Zolang je niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken, hebben wij een passende vacature voor je! Op onze website vind je ons huidige vacatureaanbod. Zit daar momenteel niets leuks voor je bij? Neem dan contact op met onze medewerkers voor een persoonlijk gesprek en een open sollicitatie. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of whatsapp.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Voorthuizen

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Onderhoudsmonteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,01 - € 18,85 uurloon
  Jouw interesse ligt bij het oplossen van technische vraagstukken! Een storing in een machine of bij de productielijn is voor jou geen enkel probleem. Benieuwd naar meer details? Lees snel verder!
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Expeditie medewerker Ermelo
  Ermelo
  38 - 38 uur
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bij Axxent vind je de leukste bijbaan in Voorthuizen

Axxent is een uitzendbureau dat veel waarde hecht aan de ouderwetse persoonlijke aanpak. Voordat we de leukste bijbaan in Voorthuizen voor je kunnen vinden, leren we je daarom graag eerst wat beter kennen. In een persoonlijk gesprek horen we waar jouw interesses liggen en wat voor werkervaring je hebt. Ook praktische vragen zoals het aantal werkuren en je gewenste salaris komen in dit gesprek aan bod. Hoe meer wij over jou weten, hoe beter we je kunnen ondersteunen bij het vinden van de leukste bijbaan. Ook nadat we een baan voor je hebben gevonden, houden we graag contact met je. Kom eens langs bij ons op kantoor om te vertellen hoe het nieuwe werk je bevalt. De koffie staat altijd voor je klaar!

De leukste vacatures voor een flexibele bijbaan in Voorthuizen

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan in Voorthuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen maar al te goed dat je nieuwe bijbaan moet passen bij je huidige levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor naast je studie of een bijbaan die aansluit bij je gezinsleven: wij helpen je graag. In ons vacatureaanbod vind je de leukste werkgevers uit de regio. Schrijf je in voor onze e-maillijst om nooit meer een leuke vacature mis te lopen. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.