Zoek je een bijbaan in Zwolle? Axxent heeft jouw droombaan!

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Zwolle? Dan ben je bij Axxent aan het juiste adres! Wij zijn hét uitzendbureau voor de leukste en meest diverse bijbanen in Zwolle en omgeving. We begrijpen dat je niet alleen op zoek bent naar een baan met een goed salaris, maar ook naar een gezellige werkplek met fijne collega’s. Werken moet tenslotte ook leuk zijn! Onze medewerkers gaan aan de slag om een bijbaan in Zwolle te vinden die écht bij jou past.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zwolle

 • Vacature CNC zetter/kanter
  Kampen
  24 - 40 uur
  € 2700,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Vanaf nu maak jij alleen maar unieke producten voor met name groot keukens en interieurbouw. Elk product is uniek, dus seriematig werken is vanaf nu voorbij! Dit ga jij doen binnen een bedrijf dat werkt met alleen hoogwaardig materiaal, maar die ook op een hoogwaardige manier met personeelsbeleid omgaat.
 • Machinaal houtbewerker Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een team dat een prachtig eind product maakt. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
 • Bouwopruimer omgeving Zwolle
  't Harde
  16 - 40 uur
  € 16,56 uurloon
  Bouwopruimer klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwopruimer in de omgeving Zwolle ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan, je groeit mee met de bouw zelf. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vind jouw bijbaan in Zwolle bij Axxent

Bij Axxent vinden we het belangrijk om verder te kijken dan alleen jouw opleiding en cv. We kijken naar wie je bent, wat jouw krachten zijn en wat jij belangrijk vindt. Zo vinden we altijd het juiste werk in Zwolle voor jou. Ook houden we rekening met je rooster en privéleven. Je werkt tenslotte om te kunnen leven en niet andersom. Bij ons krijg je direct persoonlijk contact met onze medewerkers, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We helpen je graag aan de perfecte bijbaan in Zwolle.

Bijbanen in Zwolle in verschillende branches

Bij Axxent hebben we bijbanen in verschillende branches. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures in de logistiek of productie. Werk je liever in de horeca of in de schoonmaak? Geen probleem! Axxent heeft veel soorten bijbanen in Zwolle beschikbaar, dus er zit altijd wel iets tussen voor jou. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, dan helpen we je we snel aan een bijbaan in Zwolle en omgeving.

Waarom kiezen voor een bijbaan in Zwolle via Axxent?

Bij Axxent geloven we in persoonlijk contact en een goede balans tussen werk en privé. Een bijbaan moet jouw leven beter maken. Onze medewerkers nemen de tijd om jou te leren kennen, zodat ze precies weten welke bijbaan in Zwolle aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Zo kun je rekenen op:

• Flexibele werktijden die passen bij jouw rooster

• Een goed salaris dat past bij jouw functie en ervaring

• Een gezellige werksfeer met fijne collega's

• Persoonlijk contact met onze medewerkers

Helemaal klaar voor die goedbetaalde bijbaan in Zwolle? Neem contact op met Axxent of bekijk onze vacatures op onze website.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.