Zoek je een bijbaan in Zwolle? Axxent heeft jouw droombaan!

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in Zwolle? Dan ben je bij Axxent aan het juiste adres! Wij zijn hét uitzendbureau voor de leukste en meest diverse bijbanen in Zwolle en omgeving. We begrijpen dat je niet alleen op zoek bent naar een baan met een goed salaris, maar ook naar een gezellige werkplek met fijne collega’s. Werken moet tenslotte ook leuk zijn! Onze medewerkers gaan aan de slag om een bijbaan in Zwolle te vinden die écht bij jou past.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Zwolle

 • Kitter omgeving Heerde
  Heerde
  24 - 40 uur
  € 16,65 - € 20,00 uurloon
  Alles kits kitter? Kit jij als de beste? Naadloos, representatief, zorgvuldigheid. Woorden waarin jij je herkent. Ervaring is niet vereist. Als je het vak wilt leren is dat ook goed.
 • Procesoperator Meppel
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als procesoperator werk je binnen een ambitieuze tapijtindustrie onderneming. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Jij bent onderdeel van dit proces! Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant en ben jij een belangrijke schakel in de kwaliteit van het product.
 • Machineoperator tuft Steenwijk
  Genemuiden
  24 - 38 uur
  € 12,96 - € 14,15 uurloon
  Als machineoperator ben je de schakel in het proces. Je bent gezamenlijk verantwoordelijk voor het maken van hoog gekwalificeerden tapijt soorten. Dit is zeker geen 09:00 tot 17:00 baan, dag en nacht sta jij paraat om de touwtjes (garen) in handen te nemen. Zo zorg jij ervoor dat tapijten op tijd geleverd worden bij de klant.
 • Timmerman Houtindustrie Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bruggen, sluisdeuren van meer dan honderd meter, vlonders en ga zo maar door.. Dit alles wordt gemaakt bij Wijma. Ben jij de Timmerman (m/v) die dit alles kan bouwen? Vanaf het begin aanwezig zijn bij dit proces is waar jou droom ligt. Ook hoef je nooit meer lange afstanden als Timmerman (m/v) af te leggen want dit alles vindt plaats op een vaste werkplek in Kampen.
 • Machinaal houtbewerker Kampen
  Kampen
  24 - 38 uur
  € 12,89 - € 15,23 uurloon
  Je bent als machinaal houtbewerker onderdeel van een prachtig eind product. Van sluisdeuren, bruggen tot damwanden hier is niks te gek. Iedere centimeter telt en dat stukje verantwoordelijkheid spreekt jou aan. Binnen dit bedrijf wordt je inzet aantoonbaar beloond, wil jij meer leren? Dan is het hier mogelijk. 
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • vacature logistiek elburg
  Orderpicker Zwolle
  Oldebroek
  8 - 25 uur
  € 12,00 - € 13,00 uurloon
  Als medewerker bij onze opdrachtgever heb je maar één doel: zorgen dat de bestelde orders bij de klant komen. Hiervoor zoek je de order bij elkaar in het magazijn, verpakt deze en zorgt dat deze verzonden wordt. Hierin krijg je een heleboel vrijheid, maar natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden. Eigen muziekje, flexibele werktijden en niet continu iemand die over jouw schouders meekijkt.
 • Product specialist Zwolle
  Hattemerbroek
  36 - 40 uur
  € 13,05 - € 20,35 uurloon
  Wil jij samen gas geven? Als product specialist binnen de keuken branche weet jij je weg te vinden. Bij dit internationale bedrijf hebben ze een scala aan kwaliteitsproducten. En die kwaliteit weet jij uit te stralen! Ben jij, bijvoorbeeld, keukenmonteur maar is het werk voor jou te zwaar? Dan is dit de perfecte baan voor jou: Je kan jouw kennis “hergebruiken” alleen nog even het systeem leren kennen!
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Assistent Financial Controller in Hattemerbroek
  Hattem
  24 - 24 uur
  € 2500,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  Ga samen met de financial controller aan de slag met de gehele financiële afdeling van deze groeiende onderneming! Bij dit internationaal opererende bedrijf zorg jij ervoor dat de financial controller de juiste informatie kan overleggen met de directie. Hou jij het debiteurensaldo op het juiste niveau?
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vind jouw bijbaan in Zwolle bij Axxent

Bij Axxent vinden we het belangrijk om verder te kijken dan alleen jouw opleiding en cv. We kijken naar wie je bent, wat jouw krachten zijn en wat jij belangrijk vindt. Zo vinden we altijd het juiste werk in Zwolle voor jou. Ook houden we rekening met je rooster en privéleven. Je werkt tenslotte om te kunnen leven en niet andersom. Bij ons krijg je direct persoonlijk contact met onze medewerkers, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We helpen je graag aan de perfecte bijbaan in Zwolle.

Bijbanen in Zwolle in verschillende branches

Bij Axxent hebben we bijbanen in verschillende branches. Zo hebben we bijvoorbeeld vacatures in de logistiek of productie. Werk je liever in de horeca of in de schoonmaak? Geen probleem! Axxent heeft veel soorten bijbanen in Zwolle beschikbaar, dus er zit altijd wel iets tussen voor jou. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, dan helpen we je we snel aan een bijbaan in Zwolle en omgeving.

Waarom kiezen voor een bijbaan in Zwolle via Axxent?

Bij Axxent geloven we in persoonlijk contact en een goede balans tussen werk en privé. Een bijbaan moet jouw leven beter maken. Onze medewerkers nemen de tijd om jou te leren kennen, zodat ze precies weten welke bijbaan in Zwolle aansluit bij jouw wensen en vaardigheden. Zo kun je rekenen op:

• Flexibele werktijden die passen bij jouw rooster

• Een goed salaris dat past bij jouw functie en ervaring

• Een gezellige werksfeer met fijne collega's

• Persoonlijk contact met onze medewerkers

Helemaal klaar voor die goedbetaalde bijbaan in Zwolle? Neem contact op met Axxent of bekijk onze vacatures op onze website.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.