Over Houthandel Hupkes Wijma

Mooie en slimme producten uit hoogwaardige tropische hardhoutsoorten maken, dat is wat wij bij Hupkes Wijma al meer dan 120 jaar doen.

Hupkes Wijma verwerkt op een verantwoordelijke en duurzame manier onder andere Afrikaans loofhout tot bijvoorbeeld: bruggen, sluisdeuren, galerijen, balkons en kapconstructies. Wij combineren vakmanschap met ambachtelijk werk als ook moderne CNC techniek.

Er wordt bij Hupkes Wijma gewerkt aan mooie projecten met een prachtig product, waar we allemaal trots op zijn.

Bekijk de actuele vacatures en solliciteer. We kunnen jouw talent goed gebruiken.


Onze mensen zijn trots op hun werk

De houtproducten worden wereldwijd verkocht. Kwaliteit en betrouwbaarheid is erg belangrijk. Iedereen binnen Hupkes Wijma werkt vanuit zijn of haar specialisme vol passie aan deze kwaliteit.

Onze mensen blijven vaak jarenlang in dienst. Er heerst hier een collegiale, informele werksfeer. De lijnen zijn kort en er zijn genoeg kansen om je te ontwikkelen binnen Hupkes Wijma.

Klinkt dit goed? Wacht dan niet, bekijk de vacatures en solliciteer.

Vacatures

 • Werkvoorbereider houtconstructie Kampen
  Kampen
  32 - 38 uur
  € 2800,00 - € 3700,00 per maand (bruto)
  Dit is de baan voor een werkvoorbereider die echt gaat voor de overtreffende trap van mooie projecten in de houtconstructie. En dit bij een producent van oplossingen in hout voor de grond-, weg- en waterbouw. Met 130 jaar geschiedenis, leeft hier de ambacht nog voort.
 • Vacature Medewerker Schaverij Kampen
  Kampen
  32 - 38 uur
  € 2500,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  Met deze functie kun jij tenminste je energie kwijt en heb je aan het einde van de dag een voldaan gevoel. Je komt op een afdeling die vol in ontwikkeling is, binnenkort een nieuwe schaafbank en een interne verhuizing van de afdeling. Draag jij hier graag aan bij?
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Wil je het vak leren?

Beschik je nog niet over de juiste papieren maar wil je wel graag aan de slag? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. We bespreken dan samen de mogelijkheden tot (bij)scholing.

Vraag meer informatie

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.