Axxent: het uitzendbureau in Amersfoort

Voor de leukste vacatures moet je bij Axxent zijn. Wij zijn een uitzendbureau in Amersfoort dat al vele jaren werkzoekenden koppelt aan de leukste werkgevers in de regio. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, de horeca of de bouw: bij ons vind je het allemaal! Door onze persoonlijke aanpak kunnen we de beste matches maken. Ben jij ook op zoek naar een leuke baan in Amersfoort of omstreken? Dan helpen wij je graag op weg. Bekijk ons huidige vacatureaanbod op onze website, of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en zelfs via whatsapp!

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

 • Lasser/Metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Alleen bereikbaar via een zandpad, gelegen midden in de natuur. Klinkt als een perfecte werkplek toch? Onze klant, gevestigd in het prachtige Putten, is op zoek naar een talent in Metaalbewerking/Lassen. Als onderdeel van een klein team krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en uit te breiden, terwijl je werkt aan verschillende projecten.
 • Salesmanager Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  32 - 40 uur
  € 4000,00 - € 5000,00 per maand (bruto)
  Laat jouw carrière schitteren in de wereld van LED-verlichting! Als Sales Manager bij onze opdrachtgever ben je de drijvende kracht achter het verkoopteam. Met een passie voor de utiliteitsbranche en LED-verlichting biedt jij klanten en installateurs klantspecifieke oplossingen.
 • Vacature assemblagemedewerker omgeving Barneveld
  Elektromonteur Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Stel je een wereld voor waarin licht niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich. Als Elektromonteur voorzie je onze klanten van nieuwe LED verlichting, scoreborden, boarding en andere LED oplossingen.
 • Grondwerker Bunschoten-Spakenburg
  Ede
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 20,00 uurloon
  Met je poten in de klei. Jij bent er niet vies van. Sportschoolabonnement? Heb jij niet nodig. Je bent de hele dag lekker fysiek bezig met je collega's in deze functie. Hier word je dan ook zeker voor beloond.
 • Logistiek Coördinator Nijkerk
  Nijkerk
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Een onverschrokken strateeg die elke uitdaging omarmt, elke schakel perfectioneert en alles binnen de logistiek naadloos laat verlopen. Als Logistiek Coördinator in Nijkerk krijg jij de kans om de logistieke wereld te veroveren, uitdagingen te omarmen en processen soepel te laten verlopen.
 • Medewerker expeditie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 15,69 uurloon
  Nova Zembla, de expeditie van de eeuw in de syberische kou. Wordt jij de nieuwe columbus? Heb je geen moeite met het werken in een gekoelde omgeving? Wij zoeken medewerkers voor een expeditieafdeling bij onze opdrachtgever actief in de pluimvee.
 • Medewerker Technische dienst Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Streef je ernaar om elk technisch obstakel te overwinnen en de productie op rolletjes te laten lopen? Als dat zo is, dan is deze vacature voor Medewerker Technische Dienst bij ons pluimveebedrijf in Nijkerk dé uitdaging waar je naar op zoek bent!
 • Operator productie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2400,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Kip, het meest veelzijdige stukje vlees! Welkom in de Wereld van de Kip! Nederland, maar ook het buitenland eet steeds meer kip. Er zijn maar weinig bedrijven waar je zoveel écht betrokken en trotse collega’s zult vinden. Help dit bedrijf de lat nog hoger te leggen in de wereld van pluimveeverwerking.
 • Logistiek Medewerker Barneveld
  Barneveld
  40 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,69 uurloon
  Van een chaos weer een georganiseerd magazijn te maken. Dat is waar jij warm van wordt. Ook het bepalen van de kwaliteit van kipvleugels / filet / kruiden / paneermelen moet je zien zitten. nog steeds enthousiast? Lees dan snel verder.
 • Facilitair medewerker Barneveld
  Barneveld
  20 - 24 uur
  € 13,27 - € 15,10 uurloon
  In de reiniging in de food-indsutrie kan een hoop werk zitten. Dat weet jij als geen ander. Schoonmaken moet echt in je zitten. Enthousiast? Lees snel verder.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Amersfoort met een persoonlijke touch

Wij geloven dat je pas het beste uit jezelf kunt halen, als je iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. Axxent is het uitzendbureau in Amersfoort dat zich daarom niet alleen focust op het vinden van een baan met goede verdiensten. Gezellige collega's en een leuke werksfeer zijn bij ons minstens zo belangrijk. Om de beste match te maken tussen onze werkzoekenden en werkgevers, maken we graag eerst persoonlijk kennis. In een gesprek horen we graag waar jouw interesses liggen, wat je werkervaring is en hoe jouw ideale werkdag eruit zou zien. Je zult zien dat we met deze belangrijke informatie op zak binnen de kortste keren een leuke baan voor je hebben gevonden.

Bekijk het sollicitatieproces

Het uitzendbureau in Amersfoort met de meeste vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan waarbij je je handen uit je mouwen kunt steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Axxent is het uitzendbureau in Amersfoort met de meest diverse vacatures. Van een baan in de logistiek tot een baan in de schoonmaak: bij ons kun je terecht! Ons vacatureaanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures. Wij raden je dus aan om onze website minimaal één keer per week te bezoeken. Je kunt je ook aanmelden voor onze e-maillijst, dan ontvang je de nieuwste vacatures voortaan rechtstreeks in je mailbox. Heb je liever persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Kom dan langs op kantoor voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.