Axxent: het uitzendbureau in Amersfoort

Voor de leukste vacatures moet je bij Axxent zijn. Wij zijn een uitzendbureau in Amersfoort dat al vele jaren werkzoekenden koppelt aan de leukste werkgevers in de regio. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, de horeca of de bouw: bij ons vind je het allemaal! Door onze persoonlijke aanpak kunnen we de beste matches maken. Ben jij ook op zoek naar een leuke baan in Amersfoort of omstreken? Dan helpen wij je graag op weg. Bekijk ons huidige vacatureaanbod op onze website, of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en zelfs via whatsapp!

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Expeditie medewerker Ermelo
  Ermelo
  38 - 38 uur
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf.
 • Sloper Bussum
  Bussum
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon
  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
 • vacature projectleider wekerom
  WKO Projectleider Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 3300,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als projectleider werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.Je geeft leiding aan één of meerdere projectteams, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid. Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerdersvergaderingen en overdrachtsvergaderingen.
 • Machinist mobiele kraan Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 11,16 - € 15,02 uurloon
  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! 😊 Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op veel verschillende plekken in de regio van Ermelo. Geen dag is hetzelfde, het enige dat niet verandert is jouw mobiele kraan.
 • Bouw calculator Barneveld
  Barneveld
  24 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)
  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Amersfoort met een persoonlijke touch

Wij geloven dat je pas het beste uit jezelf kunt halen, als je iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. Axxent is het uitzendbureau in Amersfoort dat zich daarom niet alleen focust op het vinden van een baan met goede verdiensten. Gezellige collega's en een leuke werksfeer zijn bij ons minstens zo belangrijk. Om de beste match te maken tussen onze werkzoekenden en werkgevers, maken we graag eerst persoonlijk kennis. In een gesprek horen we graag waar jouw interesses liggen, wat je werkervaring is en hoe jouw ideale werkdag eruit zou zien. Je zult zien dat we met deze belangrijke informatie op zak binnen de kortste keren een leuke baan voor je hebben gevonden.

Bekijk het sollicitatieproces

Het uitzendbureau in Amersfoort met de meeste vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan waarbij je je handen uit je mouwen kunt steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Axxent is het uitzendbureau in Amersfoort met de meest diverse vacatures. Van een baan in de logistiek tot een baan in de schoonmaak: bij ons kun je terecht! Ons vacatureaanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures. Wij raden je dus aan om onze website minimaal één keer per week te bezoeken. Je kunt je ook aanmelden voor onze e-maillijst, dan ontvang je de nieuwste vacatures voortaan rechtstreeks in je mailbox. Heb je liever persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Kom dan langs op kantoor voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.