Axxent: het uitzendbureau in Amersfoort

Voor de leukste vacatures moet je bij Axxent zijn. Wij zijn een uitzendbureau in Amersfoort dat al vele jaren werkzoekenden koppelt aan de leukste werkgevers in de regio. Of je nu op zoek bent naar een baan in de logistiek, de horeca of de bouw: bij ons vind je het allemaal! Door onze persoonlijke aanpak kunnen we de beste matches maken. Ben jij ook op zoek naar een leuke baan in Amersfoort of omstreken? Dan helpen wij je graag op weg. Bekijk ons huidige vacatureaanbod op onze website, of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze medewerkers zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en zelfs via whatsapp!

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

 • Operator pons/laser Barneveld
  Barneveld
  36 - 40 uur
  € 14,19 - € 18,71 uurloon
  Als pons/laser operator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het instellen van de machines, dit doe je aan de hand van CNC programma’s. Wanneer de machine is ingesteld laat je het productieproces zo optimaal mogelijk verlopen, waarborg je de kwaliteit van het eindproduct en bereid je je volgende werkzaamheden voor. In samenspraak met de technische dienst voer je preventief onderhoud uit. Ten alle tijden zorg je ervoor dat de veiligheidseisen en productieprocedures worden nageleefd. Deze functie wordt uitgevoerd in tweeploegendienst en je bent één vrijdag in de twee weken vrij.
 • Coördinator Facilitair- en Technisch Beheer
  Utrecht
  36 - 40 uur
  € 1900,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Ben jij op zoek naar een baan waarin jij anderen kunt ontzorgen? En wil jij vooral ook voor een langere tijd aan de slag binnen een functie met doorgroeimogelijkheden? Dan kennen wij een werkgever die jou graag ontmoet. Voor een tof en groot bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een Servicemedewerker. Past deze functie bij jou? Solliciteer dan vandaag nog.
 • Storemanager Utrecht
  Utrecht
  30 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3100,00 per maand (bruto)
  Ben jij gek op koffie? Klantgericht? Positief? Leergierig? Én beschik jij over leidinggevende kwaliteiten? Dan hebben wij een kans als bedrijfsleider die perfect bij je past. Want wij zoeken naar een Store Manager. Geïnteresseerd? Solliciteer dan vandaag nog.
 • Monteur kranen Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  In het bruisende Bunschoten-Spakenburg ligt een kans voor je om jouw passie voor techniek om te zetten in een bloeiende carrière.
 • Monteur landbouwtechniek Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2650,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Jij hebt een passie voor landbouwmachines en bent niet bang om een beetje vuil te worden. Verwacht een wereld vol draaiende tandwielen, sissende hydraulica en af en toe een moddergevecht.
 • Monteur traprenovatie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3750,00 per maand (bruto)
  Stel je voor dat je elke dag trappen mag opknappen en mooier maken. Dat is precies wat een monteur traprenovatie doet! We zoeken iemand die handig is en het leuk vindt om trappen te repareren en op te knappen. Als jij het tof vindt om met je handen te werken en trappen er weer als nieuw uit wilt laten zien, dan is deze baan iets voor jou! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij de held van trappenland kunt worden.
 • Projectleider Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 4000,00 - € 5500,00 per maand (bruto)
  Wil jij de koers uitzetten in een wereld die snakt naar duurzame oplossingen? Als Projectleider krijg je de kans om de toekomst van energie-efficiëntie te vormen en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere planeet.
 • vacature grondwerker
  (Assistent) Boormeester Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De diepste geheimen van de aarde ontsluieren? Navigerend door lagen gesteente en grond, op zoek naar verborgen schatten en vitale grondstoffen. We zoeken iemand die letterlijk en figuurlijk diep zal gaan om doelen te bereiken en de wereld onder onze voeten te verkennen.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Laat het grondwater stijgen en je carrière bloeien, met je poten in de klei. Een nieuwe stap maken van grondwerker naar grondwerker/bronbemaler? Als grondwerker/bronbemaler speel jij een cruciale rol in het beheren van grondwater, volgens strikte regelgeving, en zorg je ervoor dat het op de juiste plekken wordt verplaatst.
 • Operator Barneveld
  Barneveld
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,00 uurloon
  Een familiebedrijf actief in pluimveeverwerking met vestigingen in Epe en Barneveld. Ze zijn gespecialiseerd in het slachten en verwerken van kip. Er wordt bij dit bedrijf continue geïnvesteerd in de ontwikkeling van medewerkers, machines, gebouwen en producten. De productielocatie in Barneveld richt zich volledig op de productie van ready to-heat kipproducten voor grootverbruik, retail en foodservice.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Amersfoort met een persoonlijke touch

Wij geloven dat je pas het beste uit jezelf kunt halen, als je iedere dag met veel plezier naar je werk gaat. Axxent is het uitzendbureau in Amersfoort dat zich daarom niet alleen focust op het vinden van een baan met goede verdiensten. Gezellige collega's en een leuke werksfeer zijn bij ons minstens zo belangrijk. Om de beste match te maken tussen onze werkzoekenden en werkgevers, maken we graag eerst persoonlijk kennis. In een gesprek horen we graag waar jouw interesses liggen, wat je werkervaring is en hoe jouw ideale werkdag eruit zou zien. Je zult zien dat we met deze belangrijke informatie op zak binnen de kortste keren een leuke baan voor je hebben gevonden.

Bekijk het sollicitatieproces

Het uitzendbureau in Amersfoort met de meeste vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan waarbij je je handen uit je mouwen kunt steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Axxent is het uitzendbureau in Amersfoort met de meest diverse vacatures. Van een baan in de logistiek tot een baan in de schoonmaak: bij ons kun je terecht! Ons vacatureaanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures. Wij raden je dus aan om onze website minimaal één keer per week te bezoeken. Je kunt je ook aanmelden voor onze e-maillijst, dan ontvang je de nieuwste vacatures voortaan rechtstreeks in je mailbox. Heb je liever persoonlijk contact met één van onze medewerkers? Kom dan langs op kantoor voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie!

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.