Vind jouw nieuwe baan bij Axxent: hét uitzendbureau in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag geholpen worden door mensen met ervaring? Axxent is hét uitzendbureau in Apeldoorn met jarenlange ervaring en een ruim aanbod aan diverse vacatures. Onze medewerkers maken graag persoonlijk kennis met je, zodat ze jou op maat kunnen helpen. Samen gaan we kijken naar wat jouw wensen, talenten en mogelijkheden zijn. Heb je een druk privéleven en heb je daardoor behoefte aan flexibele werkuren? Dan nemen we dit gewoon als uitgangspunt. Bij ons uitzendbureau in Apeldoorn gaan we altijd op zoek naar een bedrijf dat écht bij jou past. Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Onze medewerkers staan je graag te woord!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Apeldoorn

 • Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon
  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.
 • CV monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 per maand (bruto)
  Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als CV monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • vacature projectleider wekerom
  Inmeter / tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!
 • Rayonleider Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 uur
  € 16,00 - € 18,00 uurloon
  In je rayon ben jij het aanspreekpunt voor jouw opdrachtgevers en voor jouw team! Je zorgt bij je klanten voor het geluksgevoel van een schoon pand en bij je team voor werkgeluk! Jij begrijpt als geen ander dat tevreden medewerkers super belangrijk zijn voor de uitvoering al je opdrachten en draagt daar dan ook je steentje aan bij.
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • Portier / medewerker monsterinname Ermelo
  Ermelo
  38 uur
  € 15,12 - € 17,50 uurloon
  Je komt terecht in een betrokken en behulpzaam team, je collega's zullen er alles aan doen om je snel thuis te laten voelen. Ook denkt onze opdrachtgever graag met je mee over je persoonlijke ontwikkeling en worden er veel opleidingen en cursussen aangeboden.
 • Bouw calculator Barneveld
  Barneveld
  24 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)
  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Op zoek naar een uitzendbureau in Apeldoorn? Vind jouw baan via Axxent!

Als je op zoek bent naar een uitzendbureau in Apeldoorn dat jou kan helpen bij het vinden van een leuke baan, dan is Axxent een goede keuze. Wij houden rekening met jouw wensen en zorgen dat je nieuwe baan genoeg ruimte laat voor je privéleven. Werken doe je om van het leven te kunnen genieten en niet andersom. Natuurlijk is het wel fijn als je ook plezier en voldoening uit je werk kunt halen. Daarom zorgen we ervoor dat je terechtkomt op een leuke werkplek met gezellige collega’s en een fijne werksfeer. Of je nu graag in de schoonmaak wilt werken of bijvoorbeeld in de techniek of productie: Axxent is hét uitzendbureau in Apeldoorn met de meest diverse vacatures.

Veel vacatures bij Axxent: hét uitzendbureau in Apeldoorn

Soms kan het een hele zoektocht zijn om een baan te vinden die bij je past. Bij ons uitzendbureau in Apeldoorn vinden we het belangrijk om deze zoektocht zo makkelijk en ontspannen mogelijk te maken. Op onze website vind je handige zoekfilters, zodat je snel kunt zoeken naar banen die vallen binnen de branche van jouw interesse. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor je klaar om je te helpen met het vinden van de juiste vacature.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet