Vind jouw nieuwe baan bij Axxent: hét uitzendbureau in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil je graag geholpen worden door mensen met ervaring? Axxent is hét uitzendbureau in Apeldoorn met jarenlange ervaring en een ruim aanbod aan diverse vacatures. Onze medewerkers maken graag persoonlijk kennis met je, zodat ze jou op maat kunnen helpen. Samen gaan we kijken naar wat jouw wensen, talenten en mogelijkheden zijn. Heb je een druk privéleven en heb je daardoor behoefte aan flexibele werkuren? Dan nemen we dit gewoon als uitgangspunt. Bij ons uitzendbureau in Apeldoorn gaan we altijd op zoek naar een bedrijf dat écht bij jou past. Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen? Onze medewerkers staan je graag te woord!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Apeldoorn

 • Kitter omgeving Heerde
  Heerde
  24 - 40 uur
  € 16,65 - € 20,00 uurloon
  Alles kits kitter? Kit jij als de beste? Naadloos, representatief, zorgvuldigheid. Woorden waarin jij je herkent. Ervaring is niet vereist. Als je het vak wilt leren is dat ook goed.
 • Coördinator onderhoud in Apeldoorn
  Deventer
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 4250,00 per maand (bruto)
  In deze functie komt jouw gevoel voor overzicht en coördinatie helemaal tot uiting. Jij bewaakt en begeleidt het volledige proces van dagelijks onderhoud en continu onderhoud. Van het aannemen van een werk, tot het uitvoeren van dagelijkse onderhoud, jij hebt alles onder controle. En dat bij een werkgever, die iedere vorm van onderhoud in de bouwwereld echt in de vingers heeft. Jullie versterken elkaar.
 • Werkvoorbereider Harderwijk
  't Harde
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 3625,00 per maand (bruto)
  Deze functie als werkvoorbereider geeft jou de mogelijkheid om projecten echt zo te gaan laten verlopen als jij wilt. Of het nu gaat om renovatie van een woonwijk of een school, jij zet de lijnen uit. Jij bewaakt het werk- en kostenproces bij deze middelgrote aannemer.
 • Monteur Brandbeveiliging omgeving Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 14,58 - € 17,00 uurloon
  Brandblussers, noodverlichting, verbanddozen. Het zijn objecten aan muren waar we elke dag langsheen lopen, zonder ze echt op te merken. Maar dat ze er zijn, is van levensbelang. Is er brand, dan helpen ze de gevolgen beperken en kunnen ze zelfs levensreddend zijn. Jij ontzorgt in deze functie bedrijven als het aankomt op brandbeveiliging.
 • Calculator/ Werkvoorbereider Houtbewerking Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,15 - € 16,50 uurloon
  Stel je eens voor, je bent een creatieve geest met een passie voor hout. Je houdt van het ruiken van vers gezaagd hout en het bewonderen van prachtig vervaardigde houten meubels. Maar je wilt meer doen dan alleen maar genieten van de schoonheid van hout, je wilt er actief mee aan de slag! Dat is waar een werkvoorbereider/calculator houtbewerking om de hoek komt kijken.
 • CV monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 per maand (bruto)
  Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als CV monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Bouw calculator Barneveld
  Barneveld
  24 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)
  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.
 • Keukenmedewerk(st)er Vierhouten
  Vierhouten
  28 - 38 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon
  Als echte keukenprins(es) zorg jij er samen met je collega's voor dat groepen schoolkinderen, (sport)teams, families enzovoort lekker hun dagelijkse maaltijden krijgen!
 • Sloper en bezorger in Nunspeet
  Nunspeet
  36 uur
  € 14,50 - € 17,00 uurloon
  Een afwisselende baan waar jij de spin in het web bent. Als sloper/bezorger ben jij elke dag de beste vriend van de monteurs van onze opdrachtgever.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Op zoek naar een uitzendbureau in Apeldoorn? Vind jouw baan via Axxent!

Als je op zoek bent naar een uitzendbureau in Apeldoorn dat jou kan helpen bij het vinden van een leuke baan, dan is Axxent een goede keuze. Wij houden rekening met jouw wensen en zorgen dat je nieuwe baan genoeg ruimte laat voor je privéleven. Werken doe je om van het leven te kunnen genieten en niet andersom. Natuurlijk is het wel fijn als je ook plezier en voldoening uit je werk kunt halen. Daarom zorgen we ervoor dat je terechtkomt op een leuke werkplek met gezellige collega’s en een fijne werksfeer. Of je nu graag in de schoonmaak wilt werken of bijvoorbeeld in de techniek of productie: Axxent is hét uitzendbureau in Apeldoorn met de meest diverse vacatures.

Veel vacatures bij Axxent: hét uitzendbureau in Apeldoorn

Soms kan het een hele zoektocht zijn om een baan te vinden die bij je past. Bij ons uitzendbureau in Apeldoorn vinden we het belangrijk om deze zoektocht zo makkelijk en ontspannen mogelijk te maken. Op onze website vind je handige zoekfilters, zodat je snel kunt zoeken naar banen die vallen binnen de branche van jouw interesse. Natuurlijk staan onze medewerkers ook voor je klaar om je te helpen met het vinden van de juiste vacature.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet