Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg maakt werk van jouw nieuwe baan

Axxent uitzendbureau in Bunschoten - Spakenburg gaat voor jou tot het uiterste in het vinden van een nieuwe baan. Dat klinkt goed, toch? Omdat in je eentje op zoek gaan naar een nieuwe baan best wel moeilijk en soms frustrerend kan zijn, wil Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg je hierin graag helpen. Jij vertelt ons jouw verwachtingen en wij zetten die verwachtingen om in een nieuwe baan waar je nooit van had durven dromen. Een baan die helemaal aansluit bij jouw kennis, ervaring en interesses, een baan waarin je echt helemaal jezelf kunt zijn en een baan die jou de voldoening geeft die je verdient. Niets anders dan Happy Workers bij Axxent, dat kunnen we bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zo aantonen.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten – Spakenburg

 • Monteur kranen Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  In het bruisende Bunschoten-Spakenburg ligt een kans voor je om jouw passie voor techniek om te zetten in een bloeiende carrière.
 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • vacature grondwerker
  Boormeester Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De diepste geheimen van de aarde ontsluieren? Navigerend door lagen gesteente en grond, op zoek naar verborgen schatten en vitale grondstoffen. We zoeken iemand die letterlijk en figuurlijk diep zal gaan om doelen te bereiken en de wereld onder onze voeten te verkennen.
 • Projectleider Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 4000,00 - € 5500,00 per maand (bruto)
  Wil jij de koers uitzetten in een wereld die snakt naar duurzame oplossingen? Als Projectleider krijg je de kans om de toekomst van energie-efficiëntie te vormen en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere planeet.
 • (Assistent) hovenier Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 14.60 uurloon
  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als assistent (aankomend) hovenier! Lees snel verder voor meer details.
 • Monteur traprenovatie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3750,00 per maand (bruto)
  Stel je voor dat je elke dag trappen mag opknappen en mooier maken. Dat is precies wat een monteur traprenovatie doet! We zoeken iemand die handig is en het leuk vindt om trappen te repareren en op te knappen. Als jij het tof vindt om met je handen te werken en trappen er weer als nieuw uit wilt laten zien, dan is deze baan iets voor jou! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij de held van trappenland kunt worden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg: sterk in het vinden van de ideale baan

Omdat je toch een groot deel van je tijd op het werk doorbrengt, kun je maar beter kiezen voor een baan die helemaal is wat jij leuk vindt om te doen. Een fijne werkplek, laat dat nou ook meteen zijn waar Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg elke keer opnieuw naar streeft. Niet zomaar een baan, niet zomaar een vacature en niet zomaar een opdracht. De ideale baan voor je vinden, dat doet je loopbaancoach voor jou en met jou. En bij die goede baan hoort dan ook nog eens een goed salaris, een leuk team om mee samen te werken, ideale reistijd en een opdrachtgever die je naar waarde weet te schatten. 

Hoe de loopbaancoaches van Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg dat doen? Door heel gericht en persoonlijk te werk te gaan. Bij ons ben je nooit een zoveelste kandidaat. Jij bent voor Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg belangrijk en dat zul je tijdens het hele traject merken, in iedere stap die we voor je zetten. Wij zijn pas tevreden als jij en je nieuwe werkgever dat ook zijn.

Kunnen we jou helpen?

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zet de deur wagenwijd voor je open. Onze coaches hebben er zin in en zijn meer dan gemotiveerd om van jou onze nieuwe Happy Worker te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is bij ons langs komen, ons je verhaal en verwachtingen vertellen en samen met ons op pad gaan naar die ene baan die precies bij jou en je persoonlijke situatie past. Maken we een afspraak voor een gesprek bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg?

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.