Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg maakt werk van jouw nieuwe baan

Axxent uitzendbureau in Bunschoten - Spakenburg gaat voor jou tot het uiterste in het vinden van een nieuwe baan. Dat klinkt goed, toch? Omdat in je eentje op zoek gaan naar een nieuwe baan best wel moeilijk en soms frustrerend kan zijn, wil Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg je hierin graag helpen. Jij vertelt ons jouw verwachtingen en wij zetten die verwachtingen om in een nieuwe baan waar je nooit van had durven dromen. Een baan die helemaal aansluit bij jouw kennis, ervaring en interesses, een baan waarin je echt helemaal jezelf kunt zijn en een baan die jou de voldoening geeft die je verdient. Niets anders dan Happy Workers bij Axxent, dat kunnen we bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zo aantonen.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten – Spakenburg

 • Vacature Monteur Technische Dienst Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.

 • Vacature Medewerker Customer Service Export Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  In de functie van Medewerker Customer Service Export ben je de schakel tussen de binnen- en buitenlandse klanten en de organisatie. Met een breed pakket aan werkzaamheden kan je iedere dag weer voor andere uitdagingen komen te staan. Je ben het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, kent hun behoeftes en kan daarop inspelen.

 • Vacature productontwikkelaar Bunschoten- Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2700,00 - € 4900,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Productontwikkelaar zal je deel uitmaken van een vakkundig team dat continu werkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten. In deze rol zet jij jouw creativiteit en resultaatgerichtheid in om de beste producten te creëren die aansluiten bij de wensen van de klanten en de trends op de markt. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van aanvraag tot productie.

 • Vacature Digital Marketeer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Digital Marketeer ben jij medeverantwoordelijk voor de groei en verbetering van de webshop. Je maakt de marketingstrategie concreet en werkt samen met andere afdelingen om de bedrijfsdoelen te bereiken. Je gebruikt tools zoals Google Analytics om analyses te maken en actie te ondernemen. Je rapporteert aan de Marketing Manager en werkt samen met collega’s van de afdelingen marketing en sales.

 • Vacature Sloper regio Bussum
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon

  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.

 • Vacature Groenmedewerker Amersfoort
  Bunschoten
  32-40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Op basis van ervaring

  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!

 • Vacature Medewerker Hovenier Bunschoten
  Bunschoten
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Werken met planten en bomen, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze hovenier kan je het hoveniersvak leren en jezelf ontwikkelen. Voor je het weet ben je een zelfstandig werkend hovenier.

 • Vacature Bouwopruimer Nijkerk
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 14,50 - € 16,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Van werken als bouwopruimer in de omgeving van Nijkerk krijg je hetzelfde resultaat als de workout in de sportschool. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en je bent een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature Productiemedewerker Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,08 uurloon

  Werken wanneer het jou uitkomt. Wat een zegen is dat. Samenwerken tot eindproduct bij deze bakker de deur uitgaat, net als het diner thuis. Samen maken en opeten. De werkgever is laagdrempelig en loopt ook gewoon in zijn spijkerbroek.

 • Vacature Deegmaker in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 13,00 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Trots neem je eigen gemaakte koekjes mee als je bij vrienden of familie op de koffie gaat. Als deegmaker kan dit bij dit bedrijf in Bunschoten-Spakenburg. Jij zorgt er voor dat de koekjes, taarten en andere snacks met de beste zorg en aandacht zijn samengesteld.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg: sterk in het vinden van de ideale baan

Omdat je toch een groot deel van je tijd op het werk doorbrengt, kun je maar beter kiezen voor een baan die helemaal is wat jij leuk vindt om te doen. Een fijne werkplek, laat dat nou ook meteen zijn waar Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg elke keer opnieuw naar streeft. Niet zomaar een baan, niet zomaar een vacature en niet zomaar een opdracht. De ideale baan voor je vinden, dat doet je loopbaancoach voor jou en met jou. En bij die goede baan hoort dan ook nog eens een goed salaris, een leuk team om mee samen te werken, ideale reistijd en een opdrachtgever die je naar waarde weet te schatten. 

Hoe de loopbaancoaches van Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg dat doen? Door heel gericht en persoonlijk te werk te gaan. Bij ons ben je nooit een zoveelste kandidaat. Jij bent voor Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg belangrijk en dat zul je tijdens het hele traject merken, in iedere stap die we voor je zetten. Wij zijn pas tevreden als jij en je nieuwe werkgever dat ook zijn.

Kunnen we jou helpen?

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zet de deur wagenwijd voor je open. Onze coaches hebben er zin in en zijn meer dan gemotiveerd om van jou onze nieuwe Happy Worker te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is bij ons langs komen, ons je verhaal en verwachtingen vertellen en samen met ons op pad gaan naar die ene baan die precies bij jou en je persoonlijke situatie past. Maken we een afspraak voor een gesprek bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg?

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.