Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg maakt werk van jouw nieuwe baan

Axxent uitzendbureau in Bunschoten - Spakenburg gaat voor jou tot het uiterste in het vinden van een nieuwe baan. Dat klinkt goed, toch? Omdat in je eentje op zoek gaan naar een nieuwe baan best wel moeilijk en soms frustrerend kan zijn, wil Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg je hierin graag helpen. Jij vertelt ons jouw verwachtingen en wij zetten die verwachtingen om in een nieuwe baan waar je nooit van had durven dromen. Een baan die helemaal aansluit bij jouw kennis, ervaring en interesses, een baan waarin je echt helemaal jezelf kunt zijn en een baan die jou de voldoening geeft die je verdient. Niets anders dan Happy Workers bij Axxent, dat kunnen we bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zo aantonen.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten – Spakenburg

 • Vacature Steigerbouwer Nijkerk
  Bunschoten
  40 uur
  € 2350,00 - € 2950,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk ervaring

  We zoeken het rechtdoorzee type. Een échte aanpakker zonder hoogtevrees, want een steiger bouwen doe je doorgaans niet alleen op de begane grond. Iets voor jou, check de vacature!

 • Vacature timmerman Barneveld Axxent
  Vacature Voorman timmerman in Amersfoort
  Bunschoten
  40 uur
  € 2400,00 - € 3300,00 per maand (bruto)

  Met jouw jarenlange ervaring als timmerman weet jij precies hoe het eraan toegaat in de bouwwereld. En dankzij jouw leidinggevende kwaliteiten, flexibiliteit en positieve energie leid je elk bouwproject van onze opdrachtgever in goede banen. Zien wij jou binnenkort op één van onze bouwplaatsen?

 • Vacature Bronbemaler Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 uur
  € 3000,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als bronbemaler zorg jij ervoor dat het grondwater volgens de wet- en regelgeving wordt opgepompt en op een andere plek weer wordt afgevoerd. Ook zorg je voor het benodigde onderhoud i.o.m. de werkplaats.

 • Vacature Boormeester Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 uur
  € 3500,00 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Als boormeester zijn jouw voornaamste taken het boren van putten, onder andere voor warmte- koude opslag en watervoorzieningen. Je bent b.v.k. in staat om putten tot 300 meter te boren.

 • Vacature WKO Monteur in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 uur
  € 3000,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Als monteur werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.

 • Vacature bouwopruimer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  16 - 40 uur
  € 14,97 uurloon

  Ben jij actief en wil jij werken als bouwopruimer in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg? Solliciteer dan direct. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en ben een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature Deegmaker in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-Spakenburg
  40 uur
  € 13,00 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Neem jij vol trots je eigen gemaakte koekjes mee als je bij vrienden of familie op de koffie gaat? Dan ben jij dé deegmaker in Bunschoten-Spakenburg die we zoeken! Jij zorgt er voor dat de koekjes, taarten en andere snacks met de beste zorg en aandacht zijn samengesteld. 

 • Vacature Monteur zwembadtechniek regio Utrecht
  Bunschoten
  40
  € 2200,00 - € 3400,00 per maand (bruto)

  Leuke baan voor een geboren techneut die ook graag buiten bezig is, van afwisseling houdt en van a tot z bij het project betrokken wil zijn. Ervaring in de zwembadbouw hoeft niet, je wordt opgenomen in een enthousiast team van ervaren monteurs die ervoor zorgen dat je goed opgeleid wordt. Je eigen montage bus, goed salaris, fulltime, overwerkvergoeding, geen dag hetzelfde, leuke sfeer en je komt op de mooiste plekjes van Nederland!

 • Vacature Trapmonteur regio Amersfoort
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2200,00 - € 3300,00 per maand (bruto)

  Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid hebt. Een afwisselende functie waarin je jouw technische inzicht en handigheid kan toepassen om de klanten te voorzien de mooiste trappen. Solliciteer dan als trapmonteur.

 • Vacature Productiemedewerker Banketbakkerij
  Bunschoten-Spakenburg
  24 - 40 uur
  € 11,71 uurloon

  Ben jij op zoek naar werk bij een gerenommeerd bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie?

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg: sterk in het vinden van de ideale baan

Omdat je toch een groot deel van je tijd op het werk doorbrengt, kun je maar beter kiezen voor een baan die helemaal is wat jij leuk vindt om te doen. Een fijne werkplek, laat dat nou ook meteen zijn waar Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg elke keer opnieuw naar streeft. Niet zomaar een baan, niet zomaar een vacature en niet zomaar een opdracht. De ideale baan voor je vinden, dat doet je loopbaancoach voor jou en met jou. En bij die goede baan hoort dan ook nog eens een goed salaris, een leuk team om mee samen te werken, ideale reistijd en een opdrachtgever die je naar waarde weet te schatten. 

Hoe de loopbaancoaches van Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg dat doen? Door heel gericht en persoonlijk te werk te gaan. Bij ons ben je nooit een zoveelste kandidaat. Jij bent voor Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg belangrijk en dat zul je tijdens het hele traject merken, in iedere stap die we voor je zetten. Wij zijn pas tevreden als jij en je nieuwe werkgever dat ook zijn.

Kunnen we jou helpen?

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zet de deur wagenwijd voor je open. Onze coaches hebben er zin in en zijn meer dan gemotiveerd om van jou onze nieuwe Happy Worker te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is bij ons langs komen, ons je verhaal en verwachtingen vertellen en samen met ons op pad gaan naar die ene baan die precies bij jou en je persoonlijke situatie past. Maken we een afspraak voor een gesprek bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg?

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.