Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg maakt werk van jouw nieuwe baan

Axxent uitzendbureau in Bunschoten - Spakenburg gaat voor jou tot het uiterste in het vinden van een nieuwe baan. Dat klinkt goed, toch? Omdat in je eentje op zoek gaan naar een nieuwe baan best wel moeilijk en soms frustrerend kan zijn, wil Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg je hierin graag helpen. Jij vertelt ons jouw verwachtingen en wij zetten die verwachtingen om in een nieuwe baan waar je nooit van had durven dromen. Een baan die helemaal aansluit bij jouw kennis, ervaring en interesses, een baan waarin je echt helemaal jezelf kunt zijn en een baan die jou de voldoening geeft die je verdient. Niets anders dan Happy Workers bij Axxent, dat kunnen we bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zo aantonen.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten – Spakenburg

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
 • vacature projectleider wekerom
  WKO Projectleider Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 3300,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als projectleider werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.Je geeft leiding aan één of meerdere projectteams, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid. Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerdersvergaderingen en overdrachtsvergaderingen.
 • Schoonmaker Utrecht
  Bunschoten-spakenburg
  12 - 40 uur
  € 12,00 - € 13,50 uurloon
  Wij zoeken een ervaren schoonmaker om een schoonmaakteam te versterken.
 • Glazenwasser Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  28 - 40 uur
  € 1750,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  Onze klant is op zoek naar een ervaren glazenwasser. We zoeken iemand die gedreven is, vakkundig en verantwoordelijk is. De verantwoordelijkheden voor deze functie omvatten het schoonmaken van ramen, glaswerk en lichtreclame. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het inspecteren van de ramen om te zorgen dat ze in goede staat zijn.
 • Verhuizers Regio Amersfoort
  Amersfoort
  24 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2200,00 per maand (bruto)
  Onze klant, met locatie in Amersfoort, is op zoek naar een verhuizers. De verhuizers is verantwoordelijk voor het verplaatsen van meubels, persoonlijke bezittingen, elektronische apparatuur en andere voorwerpen. De verhuizer moet ook helpen bij het in- en uitpakken van vrachtauto's, het laden en lossen van de lading op de juiste plaats en het verpakken van goederen. We zoeken iemand met een technische achtergrond en ervaring met verhuizingen.
 • Monteur brandpreventie
  Monteur brandpreventie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  De opdrachtgever vindt dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom brengt de opdrachtgever de brandrisico’s van gebouwen in kaart, realiseren brandwerende compartimenten met certificaat en nemen vervolgens het gebouw in beheer. Bij het versterken van de brandveiligheid in Nederland speel jij als brandpreventiemonteur een belangrijke rol. Jij zorgt er namelijk voor dat gebouwen in Nederland brandveilig worden en blijven, volgens bouwbesluit. Om dat voor elkaar te krijgen, werk je alleen met de meest toonaangevende producten in de markt.
 • Operator Nijkerk
  Nijkerk
  36 - 36 uur
  € 1800,00 - € 2300,00 per maand (bruto)
  Als operator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van de productiedoelstellingen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie en inpak van wekelijks gemiddeld 10 miljoen dropjes. Deze dienen met de juiste kwaliteit, op een zo efficiënt mogelijke wijze worden geproduceerd en ingepakt te worden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg: sterk in het vinden van de ideale baan

Omdat je toch een groot deel van je tijd op het werk doorbrengt, kun je maar beter kiezen voor een baan die helemaal is wat jij leuk vindt om te doen. Een fijne werkplek, laat dat nou ook meteen zijn waar Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg elke keer opnieuw naar streeft. Niet zomaar een baan, niet zomaar een vacature en niet zomaar een opdracht. De ideale baan voor je vinden, dat doet je loopbaancoach voor jou en met jou. En bij die goede baan hoort dan ook nog eens een goed salaris, een leuk team om mee samen te werken, ideale reistijd en een opdrachtgever die je naar waarde weet te schatten. 

Hoe de loopbaancoaches van Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg dat doen? Door heel gericht en persoonlijk te werk te gaan. Bij ons ben je nooit een zoveelste kandidaat. Jij bent voor Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg belangrijk en dat zul je tijdens het hele traject merken, in iedere stap die we voor je zetten. Wij zijn pas tevreden als jij en je nieuwe werkgever dat ook zijn.

Kunnen we jou helpen?

Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg zet de deur wagenwijd voor je open. Onze coaches hebben er zin in en zijn meer dan gemotiveerd om van jou onze nieuwe Happy Worker te maken. Het enige wat jij hoeft te doen, is bij ons langs komen, ons je verhaal en verwachtingen vertellen en samen met ons op pad gaan naar die ene baan die precies bij jou en je persoonlijke situatie past. Maken we een afspraak voor een gesprek bij Axxent uitzendbureau Bunschoten - Spakenburg?

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.