Uitzendbureau in Deventer

Ben je op zoek naar een uitzendbureau in Deventer waar alles draait om het vinden van jouw droombaan? Neem dan contact op met Axxent. Ons team bestaat uit enthousiaste jobcoaches die voor je klaarstaan om je overal mee te helpen. Dit doen wij door de lijntjes kort te houden en een nuchtere, no – nonsens aanpak te hanteren. Onze partnerorganisaties zijn betrouwbare bedrijven die je een goed salaris betalen.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Deventer

 • Vacature Productiemedewerker metaal Terwolde
  terwolde
  32 - 38 uur
  € 12,00 - € 16,89 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Bij een groot bedrijf aan het werk welke beschikt over een modern machinepark met meer dan 50 richt- & knipmachines. Jij gaat hier als productiemedewerker zorgen voor een ijzersterk stukje werk! Aan jou de taak om er voor te zorgen dat jouw klanten het gewenste ijzerdraad in de juiste maat ontvangen. Jouw harde werken wordt beloond, iedere vrijdagmiddag ben je vrij.

 • Vacature Timmerman Apeldoorn
  Twello
  40
  € 15,84 - € 18,01 uurloon

  Als ervaren Timmerman ben jij dé professional die wij zoeken in de bouw. Zonder moeite lees jij bouwtekeningen om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vaktalent weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Daarnaast hou jij je ook bezig met het leggen van vloeren en het afhangen van deuren. Kortom, geen dag is hetzelfde.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Daarom kies je voor uitzendbureau Axxent

Waarom uitzendbureau Axxent voor een job in Deventer? Omdat wij staan voor een persoonlijke benadering. Na je sollicitatie nodigen we je uit bij de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. We gaan in gesprek om erachter te komen wat je wel of niet wilt in een baan en wat jou motiveert. Op deze manier kunnen we zorgen voor de perfecte match en je aan het juiste bedrijf koppelen.

Inzetten op ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Het kan er namelijk voor zorgen dat je weer een stapje dichterbij de job komt die je zo graag wilt hebben. Ruimte voor groei is vaak ook een belangrijke voorwaarde voor werkgeluk, naast een goede balans tussen werk en privé  en gezellige collega's. Als jij gelukkig bent op je werk, presteer je vaak ook beter. Dat is uiteindelijk ook voor jouw werkgever een plus.

Je ditchtsbijzijnde Axxent vestiging

Vacatures in Deventer bij uitzendbureau Axxent

Axxent is niet alleen actief in Deventer maar ook op andere plekken in Midden – Nederland. Op de website is een brede keuze aan openstaande vacatures in diverse branches beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productie, techniek, logistiek, bouw, groenvoorziening, administratie, commerciële functies of horeca. Als je nog niet precies weet wat je wilt, is dit een uitgelezen kans om in verschillende branches ervaring op te doen. Op deze manier kun je ontdekken wat echt bij je past.

Heb je op onze website gekeken en stond er niks tussen dat geschikt voor je was? Schrijf je dan in via een open sollicitatie. Wij gaan samen met je kijken waar kansen liggen en houden je op de hoogte van alle nieuwe vacatures. Ons enthousiast team zal ongetwijfeld een goede match voor je vinden.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.