Daarom kies je voor uitzendbureau Axxent

Ben je op zoek naar werk in Epe? Dan ben je bij uitzendbureau Axxent aan het juiste adres. Onze aanpak is persoonlijk en gericht op jouw behoeften. Na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek bij onze dichtstbijzijnde vestiging om je wensen en doelen te bespreken. Zo kunnen we je aan de perfecte baan koppelen.

Bij Axxent staat jouw ontwikkeling centraal. We bieden ondersteuning om je dichter bij de baan van je dromen te brengen. Groei en ontwikkeling zijn belangrijke pijlers voor werkgeluk, net als een goede balans tussen werk en privé en fijne collega's. Als jij met plezier naar je werk gaat, presteer je beter, wat ook je werkgever ten goede komt.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Epe

Geen vacatures gevonden

Vacatures in Epe bij uitzendbureau Axxent

Axxent is actief in Epe en diverse andere locaties in Midden-Nederland. Op onze website vind je een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren, zoals productie, techniek, logistiek, bouw, groenvoorziening, administratie, commerciële functies en horeca. Als je nog niet zeker weet welke richting je op wilt, bieden wij de mogelijkheid om ervaring op te doen in verschillende sectoren, zodat je kunt ontdekken wat het beste bij je past.

Vind je geen geschikte vacature op onze website? Geen probleem! Schrijf je in via een open sollicitatie. We gaan samen op zoek naar mogelijkheden en houden je op de hoogte van nieuwe vacatures. Ons enthousiaste team helpt je graag om de perfecte match te vinden.

Dichtstbijzijnde vestiging

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.