Zoek je een nieuwe uitdaging? Axxent Uitzendbureau Ermelo zoekt met je mee

Een nieuwe werkplek zoeken is best wel spannend. Vaak kies je hiervoor met een dubbel gevoel. Aan de ene kant wil je je vertrouwde baan misschien niet opgeven, aan de andere kant zoek je naar een nieuwe uitdaging en wil je een nieuw hoofdstuk in je loopbaan beginnen. Als je dan toch gaat voor die nieuwe baan, wil je natuurlijk dat dit een voltreffer is. Volkomen normaal allemaal en dat weten we bij Axxent uitzendbureau Ermelo. Je hierin begeleiden en coachen is dan ook de taak van onze loopbaancoaches en geloof het gerust, daar zijn ze echt goed in. Samen zoeken we uit welke baan je op het lijf geschreven is en waar jouw kwaliteiten en sterktes optimaal ingezet kunnen worden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Ermelo

 • vacature rietdekker putten
  Vacature ervaren rietdekker | ZZP
  Putten
  40
  € 16,00 - € 18,00 uurloon

  Heb je ervaring als rietdekker en lever je daarbij ook nog eens de hoogste kwaliteit? Dan hebben wij een vacature in Putten die goed bij jou past! Ook ZZP’ers worden uitgenodigd om te reageren.

 • Vacature (technisch) magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  40
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  afhankelijk van kennis en ervaring

  Kun jij een motor onderscheiden van een pomp of een cilinder? Sta je stevig in je schoenen en zie je graag dat jouw afdeling op rolletjes loopt? Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester met technische feeling in Harderwijk.

 • Vacature operator Axxent Barneveld
  Vacature onderhoudsmonteur
  Harderwijk
  40 uur
  {€ 2500,00} per maand (bruto)
  Salaris is vanaf €2500,-

  Heb je technisch inzicht en houd jij ervan om een verantwoordelijke functie te hebben? Dan is deze vacature als onderhoudsmonteur echt iets voor jou! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

 • Vacature operator Axxent Barneveld
  Vacature machine operator
  Harderwijk
  40 uur
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Salaris is vanaf €2500,-

  Heb jij technisch inzicht, zin in een nieuwe uitdaging als machine operator bij een mooi en professioneel bedrijf? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 • Vacature allround medewerker
  Ermelo
  Uren in overleg
  € 13,20 uurloon

  Heb jij affiniteit met auto’s, oog voor detail en houd je van afwisselend werk? Dan is deze vacature als allround medewerker echt iets voor jou! Je hebt ook nog eens de mogelijkheid om je eigen dag in te plannen! Lees snel de vacature verder voor meer informatie.

 • Vacature operator Axxent Barneveld
  Vacature operator Ermelo
  Ermelo
  38
  € 14,26 - € 16,45 uurloon

  Ben jij op zoek naar een diverse baan bij een leuk bedrijf? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Als operator ben jij de onmisbare schakel in de productie.

 • Vacature productie/assemblage medewerker
  Harderwijk
  40 uur
  € 13,20 uurloon

  Voor onze opdrachtgever in Harderwijk zijn wij opzoek naar een productie/assemblage medewerker. Zie jij jezelf bij een groeiende organisatie werken in het productieproces?  Dan zijn wij opzoek naar jou. Lees snel de vacature voor meer details!

 • vacature metaal harderwijk
  Vacature productiemedewerker metaal Harderwijk
  Harderwijk
  36 - 40 uur
  € 2000,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  afhankelijk van ervaring

  Vind jij het een uitdaging om tot op de millimeter nauwkeurig te werken? Hou je van een opgeruimde werkomgeving en heb je enig technisch inzicht? Dan zoeken wij jou voor deze vacature productiemedewerker Harderwijk!

 • vacature machinebouw harderwijk
  Vacature machinebouwer Harderwijk
  Harderwijk
  36 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3200,00 per maand (bruto)
  op basis van ervaring

  Ben jij toe aan een zelfstandige functie als machinebouwer en zoek je veel verantwoordelijkheid? Heb je daarnaast een (landbouw)technische achtergrond? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou in Harderwijk!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarin maakt Axxent uitzendbureau Ermelo voor jou het verschil?

Bij Axxent uitzendbureau Ermelo durven we af te wijken van de traditionele selectieprocedures. Zo kijken we bijvoorbeeld verder dan enkel een cv en motivatiebrief. We gaan op zoek naar wie de kandidaat echt is en wat zijn of haar interesses zijn. Daar beginnen we al mee bij het kennismakingsgesprek. We willen oprecht weten wie je bent, wat voor jou belangrijk is en wat je graag zou willen gaan doen. Jou gelukkig zien in je nieuwe baan, dat maakt van jou een Happy Worker en zo zien we het graag. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je nieuwe werkgever is dit van onschatbare waarde. 

Al jouw kwaliteiten, sterktes, competenties, opleidingen en ervaring geven je loopbaancoach een goed beeld over de perfecte baan, maar jij bent degene die daarover beslist. Past onze vacature in Ermelo niet bij je? Dan zoeken we een andere. Is de vacature in Ermelo helemaal wat je zoekt? Dan gaan we er actief mee aan de slag.

Onze deur staat voor je open

Wat voor jou belangrijk is in een baan, daar gaat je loopbaancoach mee voor je aan het werk. Maar om dat te weten te komen, moeten we je natuurlijk wel eerst leren kennen en dat doen we graag tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek bekijken we al waarnaar jij op zoek bent en geven we aan hoe we je hierbij kunnen helpen. Of je nu kiest voor de groenvoorziening, logistiek, horeca, techniek, bouw of een heel andere sector; door onze ruime ervaring hebben we bij Axxent uitzendbureau Ermelo ook voor jou de ideale vacature in ons aanbod. Kom het zelf ontdekken!

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager / Recruiter Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.