Zoek je een nieuwe uitdaging? Axxent Uitzendbureau Ermelo zoekt met je mee

Een nieuwe werkplek zoeken is best wel spannend. Vaak kies je hiervoor met een dubbel gevoel. Aan de ene kant wil je je vertrouwde baan misschien niet opgeven, aan de andere kant zoek je naar een nieuwe uitdaging en wil je een nieuw hoofdstuk in je loopbaan beginnen. Als je dan toch gaat voor die nieuwe baan, wil je natuurlijk dat dit een voltreffer is. Volkomen normaal allemaal en dat weten we bij Axxent uitzendbureau Ermelo. Je hierin begeleiden en coachen is dan ook de taak van onze loopbaancoaches en geloof het gerust, daar zijn ze echt goed in. Samen zoeken we uit welke baan je op het lijf geschreven is en waar jouw kwaliteiten en sterktes optimaal ingezet kunnen worden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Ermelo

 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.
 • Verkoopadviseur binnendienst Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 13,41 - € 18,50 uurloon
  Omschrijving Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere klant, échte gesprekken voeren met de klant en werken binnen een energiek en gezellig team? Dan is deze baan perfect voor jou.
 • Productiemedewerker metaal Ermelo
  Ermelo
  40 - 44 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.
 • Medewerker Kwekerij Hulshorst
  Hulshorst
  24 - 32 uur
  € 11,75 - € 13,50 uurloon
  Lekker met je groene vingers in de (pot)grond woelen en zelf zien dat jouw stekje groeit! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn! Van stekje tot volwaardige vaste plant ben jij betrokken bij het proces.
 • Operator Harderwijk
  Harderwijk
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 20,00 uurloon
  afhankelijk van ervaring
  Dé schakel in het proces. Degene die er voor zorgt dat storingen snel worden opgelost. 06.00 uur starten, 15.00 uur klaar. Heb je ook nog iets aan de rest van jouw dag.
 • zonnepanelen
  Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!
 • RMO vrachtwagenchauffeur Hierden
  Hierden
  40 - 40 uur
  Je kantoor is de weg. Jij vindt het prachtig om de hele dag onderweg te zijn. Veilig over de weg rijden en niet de hele dag in een hokje zitten. Niet iemand die continu over je schouder mee kijkt waar je mee bezig bent. In deze baan als RMO Vrachtwagenchauffeur is vrijheid één van je grootste voordelen.
 • Mobiele Kraanmachinist Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,12 - € 15,02 uurloon
  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op verschillende plekken door het hele land. Onze opdrachtgever heeft een klein familiebedrijf in grondwerk en cultuurtechnische werkzaamheden. Vooral actief in de groensector.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarin maakt Axxent uitzendbureau Ermelo voor jou het verschil?

Bij Axxent uitzendbureau Ermelo durven we af te wijken van de traditionele selectieprocedures. Zo kijken we bijvoorbeeld verder dan enkel een cv en motivatiebrief. We gaan op zoek naar wie de kandidaat echt is en wat zijn of haar interesses zijn. Daar beginnen we al mee bij het kennismakingsgesprek. We willen oprecht weten wie je bent, wat voor jou belangrijk is en wat je graag zou willen gaan doen. Jou gelukkig zien in je nieuwe baan, dat maakt van jou een Happy Worker en zo zien we het graag. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je nieuwe werkgever is dit van onschatbare waarde. 

Al jouw kwaliteiten, sterktes, competenties, opleidingen en ervaring geven je loopbaancoach een goed beeld over de perfecte baan, maar jij bent degene die daarover beslist. Past onze vacature in Ermelo niet bij je? Dan zoeken we een andere. Is de vacature in Ermelo helemaal wat je zoekt? Dan gaan we er actief mee aan de slag.

Onze deur staat voor je open

Wat voor jou belangrijk is in een baan, daar gaat je loopbaancoach mee voor je aan het werk. Maar om dat te weten te komen, moeten we je natuurlijk wel eerst leren kennen en dat doen we graag tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek bekijken we al waarnaar jij op zoek bent en geven we aan hoe we je hierbij kunnen helpen. Of je nu kiest voor de groenvoorziening, logistiek, horeca, techniek, bouw of een heel andere sector; door onze ruime ervaring hebben we bij Axxent uitzendbureau Ermelo ook voor jou de ideale vacature in ons aanbod. Kom het zelf ontdekken!

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.