Zoek je een nieuwe uitdaging? Axxent Uitzendbureau Ermelo zoekt met je mee

Een nieuwe werkplek zoeken is best wel spannend. Vaak kies je hiervoor met een dubbel gevoel. Aan de ene kant wil je je vertrouwde baan misschien niet opgeven, aan de andere kant zoek je naar een nieuwe uitdaging en wil je een nieuw hoofdstuk in je loopbaan beginnen. Als je dan toch gaat voor die nieuwe baan, wil je natuurlijk dat dit een voltreffer is. Volkomen normaal allemaal en dat weten we bij Axxent uitzendbureau Ermelo. Je hierin begeleiden en coachen is dan ook de taak van onze loopbaancoaches en geloof het gerust, daar zijn ze echt goed in. Samen zoeken we uit welke baan je op het lijf geschreven is en waar jouw kwaliteiten en sterktes optimaal ingezet kunnen worden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Ermelo

 • Monteur landbouwtechniek Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2650,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Jij hebt een passie voor landbouwmachines en bent niet bang om een beetje vuil te worden. Verwacht een wereld vol draaiende tandwielen, sissende hydraulica en af en toe een moddergevecht.
 • Fietsenmaker Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Timmerman Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 17,52 - € 19,87 uurloon
  Kies voor vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je stempel te drukken op prachtige projecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen. Hier krijg je niet alleen de kans om je vakmanschap te tonen, maar ook om met creativiteit en teamwork indrukwekkende projecten van A tot Z te begeleiden.
 • Uitvoerder Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 3614,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als uitvoerder bouw ben jij de spil in het bouwproces. Leid het team, beheer het budget en zorg dat alles op rolletjes loopt. Elke dag is een nieuwe uitdaging. Klaar om de leiding te nemen en iets geweldigs te bouwen?
 • Hulpmonteur industriedeuren Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Wil jij nu eindelijk wel eens wat meer wil verdienen en wat meer waardering krijgen? Woon je in de omgeving van Ermelo en sta je open voor wat meer verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Montagemedewerker Staalbouw Harderwijk
  Harderwijk
  38 - 38 uur
  € 2575,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Sta jij te popelen om luxe hekwerken en bijzondere staalconstructies door heel Nederland te monteren? Wij zoeken een Montage Medewerker Staalbouw in Harderwijk die houdt van uitdagende projecten. Met een rijbewijs BE ben je klaar voor projecten in het hele land.
 • Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarin maakt Axxent uitzendbureau Ermelo voor jou het verschil?

Bij Axxent uitzendbureau Ermelo durven we af te wijken van de traditionele selectieprocedures. Zo kijken we bijvoorbeeld verder dan enkel een cv en motivatiebrief. We gaan op zoek naar wie de kandidaat echt is en wat zijn of haar interesses zijn. Daar beginnen we al mee bij het kennismakingsgesprek. We willen oprecht weten wie je bent, wat voor jou belangrijk is en wat je graag zou willen gaan doen. Jou gelukkig zien in je nieuwe baan, dat maakt van jou een Happy Worker en zo zien we het graag. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je nieuwe werkgever is dit van onschatbare waarde. 

Al jouw kwaliteiten, sterktes, competenties, opleidingen en ervaring geven je loopbaancoach een goed beeld over de perfecte baan, maar jij bent degene die daarover beslist. Past onze vacature in Ermelo niet bij je? Dan zoeken we een andere. Is de vacature in Ermelo helemaal wat je zoekt? Dan gaan we er actief mee aan de slag.

Onze deur staat voor je open

Wat voor jou belangrijk is in een baan, daar gaat je loopbaancoach mee voor je aan het werk. Maar om dat te weten te komen, moeten we je natuurlijk wel eerst leren kennen en dat doen we graag tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek bekijken we al waarnaar jij op zoek bent en geven we aan hoe we je hierbij kunnen helpen. Of je nu kiest voor de groenvoorziening, logistiek, horeca, techniek, bouw of een heel andere sector; door onze ruime ervaring hebben we bij Axxent uitzendbureau Ermelo ook voor jou de ideale vacature in ons aanbod. Kom het zelf ontdekken!

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.