Zoek je een nieuwe uitdaging? Axxent Uitzendbureau Ermelo zoekt met je mee

Een nieuwe werkplek zoeken is best wel spannend. Vaak kies je hiervoor met een dubbel gevoel. Aan de ene kant wil je je vertrouwde baan misschien niet opgeven, aan de andere kant zoek je naar een nieuwe uitdaging en wil je een nieuw hoofdstuk in je loopbaan beginnen. Als je dan toch gaat voor die nieuwe baan, wil je natuurlijk dat dit een voltreffer is. Volkomen normaal allemaal en dat weten we bij Axxent uitzendbureau Ermelo. Je hierin begeleiden en coachen is dan ook de taak van onze loopbaancoaches en geloof het gerust, daar zijn ze echt goed in. Samen zoeken we uit welke baan je op het lijf geschreven is en waar jouw kwaliteiten en sterktes optimaal ingezet kunnen worden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Ermelo

 • Vacature Productiemedewerker in Ermelo
  Ermelo
  24 - 32 uur
  € 13,62 uurloon

  Dit bedrijf is bewust bezig om kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Er word nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mens wordt niet vervangen door een machine. Dit product wordt gezien als het product wat jij je favoriete viervoeter moet voeren.

 • Vacature Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  38 - 40 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon

  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Assemblagemedewerker Harderwijk
  Harderwijk
  40 uur
  € 13,20 uurloon

  Een boutje, moertje, schroefje en een nippeltje. Je kent het liedje vast wel van André van Duijn. En anders moet je het maar eens op zoeken op Youtube. Lees snel de vacature voor meer details!

 • Vacature Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!

 • Vacature Magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Als je een motor kunt onderscheiden van een pomp of een cilinder. Jij stevig in je schoenen staat en graag ziet dat jouw afdeling op rolletjes loopt... Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester in Harderwijk.

 • Vacature Productiemedewerker Metaal Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.

 • Vacature werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.

 • Vacature Expeditiemedewerker M/V Ermelo
  Ermelo
  37,75
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)

  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf. 

 • Vacature Trekkerchauffeur Zeewolde
  Zeewolde
  40 - 60 uur
  € 12,65 - € 14,50 uurloon

  Lekker op de trekker 10 weken lange dagen maken en daarna 10 weken vrij, of tijd voor ander werk natuurlijk! Dankzij jou ontbreekt het de koeien bij deze boer aan niets.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarin maakt Axxent uitzendbureau Ermelo voor jou het verschil?

Bij Axxent uitzendbureau Ermelo durven we af te wijken van de traditionele selectieprocedures. Zo kijken we bijvoorbeeld verder dan enkel een cv en motivatiebrief. We gaan op zoek naar wie de kandidaat echt is en wat zijn of haar interesses zijn. Daar beginnen we al mee bij het kennismakingsgesprek. We willen oprecht weten wie je bent, wat voor jou belangrijk is en wat je graag zou willen gaan doen. Jou gelukkig zien in je nieuwe baan, dat maakt van jou een Happy Worker en zo zien we het graag. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je nieuwe werkgever is dit van onschatbare waarde. 

Al jouw kwaliteiten, sterktes, competenties, opleidingen en ervaring geven je loopbaancoach een goed beeld over de perfecte baan, maar jij bent degene die daarover beslist. Past onze vacature in Ermelo niet bij je? Dan zoeken we een andere. Is de vacature in Ermelo helemaal wat je zoekt? Dan gaan we er actief mee aan de slag.

Onze deur staat voor je open

Wat voor jou belangrijk is in een baan, daar gaat je loopbaancoach mee voor je aan het werk. Maar om dat te weten te komen, moeten we je natuurlijk wel eerst leren kennen en dat doen we graag tijdens het kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek bekijken we al waarnaar jij op zoek bent en geven we aan hoe we je hierbij kunnen helpen. Of je nu kiest voor de groenvoorziening, logistiek, horeca, techniek, bouw of een heel andere sector; door onze ruime ervaring hebben we bij Axxent uitzendbureau Ermelo ook voor jou de ideale vacature in ons aanbod. Kom het zelf ontdekken!

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.