Daarom kies je voor uitzendbureau Axxent

Ben je op zoek naar een baan in Garderen? Dan is uitzendbureau Axxent de juiste keuze voor jou. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek bij onze dichtstbijzijnde vestiging. We willen precies weten wat jouw wensen en ambities zijn, zodat we je kunnen koppelen aan de perfecte baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Garderen

 • Timmerman Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 17,52 - € 19,87 uurloon
  Kies voor vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je stempel te drukken op prachtige projecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen. Hier krijg je niet alleen de kans om je vakmanschap te tonen, maar ook om met creativiteit en teamwork indrukwekkende projecten van A tot Z te begeleiden.
 • Medewerker Timmerfabriek kozijnafdeling Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,68 - € 18,99 uurloon
  Als Medewerker Timmerfabriek kozijnafdeling zorg jij voor het beste eindproduct. Je gaat aan het werk op de kozijnenafdeling. Het leukste aan jouw werk? Er is geen dag hetzelfde.
 • Medewerker Timmerfabriek trappenafdeling Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,68 - € 21,21 uurloon
  Als Medewerker Timmerfabriek van de trappenafdeling zorg jij voor het beste eindproduct. Je gaat aan het werk op de trappenafdeling. De trappen worden op een CNC-machine op maat gemaakt. De onderdelen worden daarna door jou in detail geprofileerd. Je voert een nauwkeurige controle uit. Het leukste aan jouw werk? Er is geen dag hetzelfde. Zo sta je de ene dag in de werkplaats de laatste nabewerkingen uit te voeren aan de trap en ga je de volgende dag deze trap samen met je collega's monteren bij de klant.
 • Hovenier Elspeet
  Elspeet
  40 - 40 uur
  € 15,72 - € 18,23 uurloon
  We zoeken een hovenier zonder groene vingers. Zonder groene vingers? Ja zonder groene vingers. Jij wordt enthousiaster van een mooie eiken balk dan van een vlinderstruik.
 • Monteur mechanische dienst Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 18,00 - € 23,85 uurloon
  De Technische dienst is verantwoordelijk voor het hart van onze opdrachtgever. Als Mechanisch Monteur kom jij op alle afdelingen binnen de organisatie en ben je de sleutelfiguur voor het soepel blijven draaien van de operationele processen.
 • Terreinmedewerker Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 14.62 uurloon
  Jouw inzet is niet alleen cruciaal voor de logistiek, maar ook voor de veiligheid en het succes van de projecten. Ontdek hoe jouw rol het verschil maakt!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent staat voor werkgeluk

Bij Axxent geloven we sterk in jouw ontwikkeling. We helpen je graag om stappen te zetten richting de baan van je dromen. Groei en ontwikkeling zijn essentieel voor werkgeluk, naast een goede balans tussen werk en privé en fijne collega's. Als jij met plezier naar je werk gaat, presteer je beter, en dat is ook een voordeel voor je werkgever.

Kies voor uitzendbureau Axxent in Garderen voor een persoonlijke benadering, ondersteuning in jouw ontwikkeling, en een breed aanbod aan vacatures. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de mogelijkheden!

Je dichtstbijzijnde vestiging

Vacatures in Garderen bij uitzendbureau Axxent

Axxent is actief in Garderen en op diverse locaties in Midden-Nederland. Op onze website vind je een groot aantal openstaande vacatures in uiteenlopende sectoren. Of je nu geïnteresseerd bent in productie, techniek, logistiek, bouw, groenvoorziening, administratie, commerciële functies of horeca, wij hebben de juiste vacature voor jou. Als je nog niet weet welke richting je op wilt, bieden wij je de mogelijkheid om in verschillende sectoren ervaring op te doen. Zo ontdek je wat echt bij je past.

Kun je geen geschikte vacature vinden op onze website? Geen probleem! Schrijf je in via een open sollicitatie. Samen gaan we op zoek naar passende mogelijkheden en houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van de perfecte match.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.