Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Het vinden van een leuke, nieuwe baan hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Axxent is hét uitzendbureau in Harderwijk met vacatures voor veel verschillende branches. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Of werk je liever in de bouw of techniek? Op onze website vind je vacatures voor de leukste werkplekken in Harderwijk. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar je nieuwe baan? Neem dan contact met ons op. Wij leren je graag eerst persoonlijk kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een baan die echt bij je past.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

 • Accountmanager Harderwijk
  Harderwijk
  40 - 40 uur
  € 3000,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Laat jouw carrière vlammen als Senior Accountmanager bij WTC Kastanjehout en Red Tiger Tools!
 • Grondwerker GWW Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • vacature grondwerker
  Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
 • Fietstechnicus / fietsenmaker Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Harderwijk voor een leuke baan

Bij Axxent vind je niet alleen een goed-betaalde baan, maar ook een baan met gezellige collega's en een leuke werksfeer. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je beter werk aflevert wanneer jij je goed voelt op de werkvloer. Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje, of naar een full-time baan met groeimogelijkheden: wij helpen je graag. In een kennismakingsgesprek bespreken we niet alleen de mogelijkheden maar ook jouw wensen. Wanneer je een jong gezin hebt, kunnen wij ons bijvoorbeeld voorstellen dat je zoekt naar een baan met een flexibel rooster. Hier houden we graag rekening mee! Ook wanneer we een leuke baan voor je hebben gevonden, houden we graag contact. We zijn natuurlijk hartstikke benieuwd hoe het werk je bevalt!

Bezoek bij onze vestiging dichtbij Harderwijk

Vind de leukste vacatures bij Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Axxent is het beste uitzendbureau in Harderwijk: en dat merk je direct wanneer je naar onze vacature pagina kijkt. Van de bouw tot de schoonmaak: bij ons vind je de meeste diverse vacatures. Axxent is al jaren een vertrouwd uitzendbureau in Harderwijk, waardoor veel werkgevers ons inschakelen wanneer ze nieuwe collega's zoeken. Hierdoor kunnen we regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toevoegen. Wil je niets leuks missen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze emaillijst. Dan sturen we de nieuwe vacatures rechtstreeks naar je mailbox. Heb je jouw droombaan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een leuke baan in Harderwijk of omgeving.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.