Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Het vinden van een leuke, nieuwe baan hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Axxent is hét uitzendbureau in Harderwijk met vacatures voor veel verschillende branches. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Of werk je liever in de bouw of techniek? Op onze website vind je vacatures voor de leukste werkplekken in Harderwijk. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar je nieuwe baan? Neem dan contact met ons op. Wij leren je graag eerst persoonlijk kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een baan die echt bij je past.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

 • Metaalbewerker Zeewolde
  Zeewolde
  32 - 40 uur
  € 15,00 - € 20,00 uurloon
  Trekker, Tractor... kies jij maar hoe je het uitspreekt! Maar uiteindelijk ga jij als metaalbewerker aan de slag om velgen van deze voertuigen te maken. In verschillende groottes. Leuk toch? Lees snel verder.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.
 • Verkoopadviseur binnendienst Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 13,41 - € 18,50 uurloon
  Omschrijving Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere klant, échte gesprekken voeren met de klant en werken binnen een energiek en gezellig team? Dan is deze baan perfect voor jou.
 • Productiemedewerker metaal Ermelo
  Ermelo
  40 - 44 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.
 • Medewerker Kwekerij Hulshorst
  Hulshorst
  24 - 32 uur
  € 11,75 - € 13,50 uurloon
  Lekker met je groene vingers in de (pot)grond woelen en zelf zien dat jouw stekje groeit! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn! Van stekje tot volwaardige vaste plant ben jij betrokken bij het proces.
 • Operator Harderwijk
  Harderwijk
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 20,00 uurloon
  afhankelijk van ervaring
  Dé schakel in het proces. Degene die er voor zorgt dat storingen snel worden opgelost. 06.00 uur starten, 15.00 uur klaar. Heb je ook nog iets aan de rest van jouw dag.
 • zonnepanelen
  Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!
 • RMO vrachtwagenchauffeur Hierden
  Hierden
  40 - 40 uur
  Je kantoor is de weg. Jij vindt het prachtig om de hele dag onderweg te zijn. Veilig over de weg rijden en niet de hele dag in een hokje zitten. Niet iemand die continu over je schouder mee kijkt waar je mee bezig bent. In deze baan als RMO Vrachtwagenchauffeur is vrijheid één van je grootste voordelen.
 • Mobiele Kraanmachinist Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,12 - € 15,02 uurloon
  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op verschillende plekken door het hele land. Onze opdrachtgever heeft een klein familiebedrijf in grondwerk en cultuurtechnische werkzaamheden. Vooral actief in de groensector.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Harderwijk voor een leuke baan

Bij Axxent vind je niet alleen een goed-betaalde baan, maar ook een baan met gezellige collega's en een leuke werksfeer. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je beter werk aflevert wanneer jij je goed voelt op de werkvloer. Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje, of naar een full-time baan met groeimogelijkheden: wij helpen je graag. In een kennismakingsgesprek bespreken we niet alleen de mogelijkheden maar ook jouw wensen. Wanneer je een jong gezin hebt, kunnen wij ons bijvoorbeeld voorstellen dat je zoekt naar een baan met een flexibel rooster. Hier houden we graag rekening mee! Ook wanneer we een leuke baan voor je hebben gevonden, houden we graag contact. We zijn natuurlijk hartstikke benieuwd hoe het werk je bevalt!

Bezoek bij onze vestiging dichtbij Harderwijk

Vind de leukste vacatures bij Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Axxent is het beste uitzendbureau in Harderwijk: en dat merk je direct wanneer je naar onze vacature pagina kijkt. Van de bouw tot de schoonmaak: bij ons vind je de meeste diverse vacatures. Axxent is al jaren een vertrouwd uitzendbureau in Harderwijk, waardoor veel werkgevers ons inschakelen wanneer ze nieuwe collega's zoeken. Hierdoor kunnen we regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toevoegen. Wil je niets leuks missen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze emaillijst. Dan sturen we de nieuwe vacatures rechtstreeks naar je mailbox. Heb je jouw droombaan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een leuke baan in Harderwijk of omgeving.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.