Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Het vinden van een leuke, nieuwe baan hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Axxent is hét uitzendbureau in Harderwijk met vacatures voor veel verschillende branches. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Of werk je liever in de bouw of techniek? Op onze website vind je vacatures voor de leukste werkplekken in Harderwijk. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar je nieuwe baan? Neem dan contact met ons op. Wij leren je graag eerst persoonlijk kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een baan die echt bij je past.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

 • Vacature Productiemedewerker in Ermelo
  Ermelo
  24 - 32 uur
  € 13,62 uurloon

  Dit bedrijf is bewust bezig om kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Er word nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mens wordt niet vervangen door een machine. Dit product wordt gezien als het product wat jij je favoriete viervoeter moet voeren.

 • Vacature Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  38 - 40 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon

  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Assemblagemedewerker Harderwijk
  Harderwijk
  40 uur
  € 13,20 uurloon

  Een boutje, moertje, schroefje en een nippeltje. Je kent het liedje vast wel van André van Duijn. En anders moet je het maar eens op zoeken op Youtube. Lees snel de vacature voor meer details!

 • Vacature Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!

 • Vacature Magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Als je een motor kunt onderscheiden van een pomp of een cilinder. Jij stevig in je schoenen staat en graag ziet dat jouw afdeling op rolletjes loopt... Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester in Harderwijk.

 • Vacature Productiemedewerker Metaal Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.

 • Vacature werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.

 • Vacature Expeditiemedewerker M/V Ermelo
  Ermelo
  37,75
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)

  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf. 

 • Vacature Trekkerchauffeur Zeewolde
  Zeewolde
  40 - 60 uur
  € 12,65 - € 14,50 uurloon

  Lekker op de trekker 10 weken lange dagen maken en daarna 10 weken vrij, of tijd voor ander werk natuurlijk! Dankzij jou ontbreekt het de koeien bij deze boer aan niets.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Harderwijk voor een leuke baan

Bij Axxent vind je niet alleen een goed-betaalde baan, maar ook een baan met gezellige collega's en een leuke werksfeer. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je beter werk aflevert wanneer jij je goed voelt op de werkvloer. Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje, of naar een full-time baan met groeimogelijkheden: wij helpen je graag. In een kennismakingsgesprek bespreken we niet alleen de mogelijkheden maar ook jouw wensen. Wanneer je een jong gezin hebt, kunnen wij ons bijvoorbeeld voorstellen dat je zoekt naar een baan met een flexibel rooster. Hier houden we graag rekening mee! Ook wanneer we een leuke baan voor je hebben gevonden, houden we graag contact. We zijn natuurlijk hartstikke benieuwd hoe het werk je bevalt!

Bezoek bij onze vestiging dichtbij Harderwijk

Vind de leukste vacatures bij Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Axxent is het beste uitzendbureau in Harderwijk: en dat merk je direct wanneer je naar onze vacature pagina kijkt. Van de bouw tot de schoonmaak: bij ons vind je de meeste diverse vacatures. Axxent is al jaren een vertrouwd uitzendbureau in Harderwijk, waardoor veel werkgevers ons inschakelen wanneer ze nieuwe collega's zoeken. Hierdoor kunnen we regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toevoegen. Wil je niets leuks missen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze emaillijst. Dan sturen we de nieuwe vacatures rechtstreeks naar je mailbox. Heb je jouw droombaan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een leuke baan in Harderwijk of omgeving.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.