Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Het vinden van een leuke, nieuwe baan hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Axxent is hét uitzendbureau in Harderwijk met vacatures voor veel verschillende branches. Ben jij op zoek naar een baan in de horeca? Of werk je liever in de bouw of techniek? Op onze website vind je vacatures voor de leukste werkplekken in Harderwijk. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen in de zoektocht naar je nieuwe baan? Neem dan contact met ons op. Wij leren je graag eerst persoonlijk kennen, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een baan die echt bij je past.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

 • Monteur landbouwtechniek Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2650,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Jij hebt een passie voor landbouwmachines en bent niet bang om een beetje vuil te worden. Verwacht een wereld vol draaiende tandwielen, sissende hydraulica en af en toe een moddergevecht.
 • Fietsenmaker Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Hulpmonteur industriedeuren Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Wil jij nu eindelijk wel eens wat meer wil verdienen en wat meer waardering krijgen? Woon je in de omgeving van Ermelo en sta je open voor wat meer verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Montagemedewerker Staalbouw Harderwijk
  Harderwijk
  38 - 38 uur
  € 2575,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Sta jij te popelen om luxe hekwerken en bijzondere staalconstructies door heel Nederland te monteren? Wij zoeken een Montage Medewerker Staalbouw in Harderwijk die houdt van uitdagende projecten. Met een rijbewijs BE ben je klaar voor projecten in het hele land.
 • Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Het uitzendbureau in Harderwijk voor een leuke baan

Bij Axxent vind je niet alleen een goed-betaalde baan, maar ook een baan met gezellige collega's en een leuke werksfeer. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je beter werk aflevert wanneer jij je goed voelt op de werkvloer. Of je nu op zoek bent naar een bijbaantje, of naar een full-time baan met groeimogelijkheden: wij helpen je graag. In een kennismakingsgesprek bespreken we niet alleen de mogelijkheden maar ook jouw wensen. Wanneer je een jong gezin hebt, kunnen wij ons bijvoorbeeld voorstellen dat je zoekt naar een baan met een flexibel rooster. Hier houden we graag rekening mee! Ook wanneer we een leuke baan voor je hebben gevonden, houden we graag contact. We zijn natuurlijk hartstikke benieuwd hoe het werk je bevalt!

Bezoek bij onze vestiging dichtbij Harderwijk

Vind de leukste vacatures bij Axxent: het uitzendbureau in Harderwijk

Axxent is het beste uitzendbureau in Harderwijk: en dat merk je direct wanneer je naar onze vacature pagina kijkt. Van de bouw tot de schoonmaak: bij ons vind je de meeste diverse vacatures. Axxent is al jaren een vertrouwd uitzendbureau in Harderwijk, waardoor veel werkgevers ons inschakelen wanneer ze nieuwe collega's zoeken. Hierdoor kunnen we regelmatig nieuwe vacatures aan onze website toevoegen. Wil je niets leuks missen? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze emaillijst. Dan sturen we de nieuwe vacatures rechtstreeks naar je mailbox. Heb je jouw droombaan nog niet gevonden? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een leuke baan in Harderwijk of omgeving.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.