Daarom kies je voor uitzendbureau Axxent

Zoek je een baan in Hattem? Uitzendbureau Axxent biedt de oplossing. Met een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak helpen we je bij het vinden van de juiste baan. Na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek bij de dichtstbijzijnde vestiging om je wensen en ambities te bespreken. Zo kunnen we de perfecte match maken.

Bij Axxent hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling. We helpen je om stappen te zetten richting de baan van je dromen. Groei en ontwikkeling zijn essentieel voor werkgeluk, naast een goede balans tussen werk en privé en leuke collega's. Als jij met plezier naar je werk gaat, presteer je beter, wat ook je werkgever ten goede komt.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Hattem

 • Calculator / werkvoorbereider omgeving Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 2900,00 - € 4200,00 per maand (bruto)
  Werken aan uitdagende civiele projecten waarbij er ook naar jouw inbreng geluisterd wordt, dat is waar jij energie van krijgt. Dit mag jij gaan doen in een organisatie waar samenwerken nog écht samen is!
 • vacature logistiek elburg
  Vacature (junior) magazijnmedewerker
  Wapenveld
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  Lekker samenwerken met je collega's in een overzichtelijk magazijn waar de sfeer goed is. Dit klinkt niet alleen als een top-plek, dat is het ook. Super leuk om je carrière te starten, of misschien nieuwe impuls te geven.
 • (leerling) Sloper in Zwolle
  Zwolle
  € 14,09 - € 18,60 uurloon
  Steek jouw handen uit de mouwen en ga mee naar het werk van vandaag. Gevelbekleding verwijderen, een lift demonteren of ga je vandaag mee naar een klus voor de diamantboor? Met het kantoor en de opslag in Zwolle kun jij zo instappen bij één van jouw collega's naar de volgende klus!
 • Vacature projectcoördinator Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 3150,00 - € 4350,00 per maand (bruto)
  In deze functie heb je niet alleen het totale overzicht, maar als projectcoördinator in Zwolle en omgeving ligt de verantwoordelijkheid ook echt waar jij die wilt, bij JOU! Jouw overzicht en ervaring met renovaties in de bouw zijn de perfecte aanvulling voor dit renovatieteam!
 • vacature logistiek Zwolle
  Vacature allround magazijn medewerker Zwolle
  Zwolle
  38 - 38 uur
  € 2375,00 - € 2900,00 per maand (bruto)
  Als magazijnmedewerker in Zwolle wordt er niet alleen gekeken naar wat je presteert, maar ook naar wie je bent. Hier staat de mens en gezondheid ècht centraal. Daarnaast doe je hier alles in het magazijn, en willen we graag dat jij alles leert. Afwisseling vinden we belangrijk net als samenwerken!
 • Vacature Vrachtwagenchauffeur binnenland
  Hattemerbroek
  32 - 48 uur
  € 2500,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Wat ooit begon met paard en wagen gebeurt nu met veel meer pk’s! Met een wagenpark met vrachtwagens die niet ouder dan 3,5 jaar oud zijn, rijdt dit bedrijf door heel Europa om complexe lengtegoederen op de juiste bestemming te krijgen. Wie binnen Nederland wil rijden en streeft naar kwaliteit en betrouwbaarheid in het werk past bij dit familiebedrijf. Lees snel verder >>
 • Vacature vrachtwagenchauffeur citytrailer met kooiaap
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2550,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Een moderne vrachtwagen die niet ouder is dan 3,5 jaar is een cadeau voor iedere vrachtwagenchauffeur. Voor deze vacature zoeken wie een vrachtwagenchauffeur die voor een familiebedrijf met een trekker met een citytrailer en kooiaap naar diverse bestemmingen in de Benelux wil rijden. Lees verder >>
 • Vacature vrachtwagenchauffeur internationaal
  Hattemerbroek
  32 - 48 uur
  € 2525,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Met brandstof in je bloed heb jij honger naar de grote internationale wegen! Word onderdeel van een familiebedrijf, dat al drie generaties lang met passie de transport- en logistieksector bedient voor lengtegoederen. Dit bedrijf maakt complexe logistiek eenvoudig. Lees verder >>
 • Magazijn medewerker in Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  40 - 40 uur
  € 14,50 uurloon
  Zorg er samen met jouw collega's voor dat alle bestellingen klaar staan voor verzending. Bestellingen zijn er overigens genoeg, want de producten die jij inpakt worden gebruikt voor allerlei dagelijkse eindproducten van koffiezetapparaten tot auto's. In dit gloednieuwe magazijn van onze opdrachtgever kun jij in dit jonge team aan de slag als magazijn medewerker!
 • commercieel subsidieadviseur industrie in Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 5200,00 per maand (bruto)
  Deze baan is een buitenkans voor wie next level wil in de industrie. Leer van specialisten hoe je jouw kennis om kunt zetten in subsidieadviezen voor duurzame en circulaire projecten. In dit bedrijf werk je met collega’s en klanten aan projecten die verantwoordelijk willen omgaan met de wereld om ons heen. Duurzaamheid vind je ook terug bij deze werkgever in hun personeelsbeleid. Investeren in mensen op gebied van ontwikkeling en plezier maakt deze werkgever zeer plezierig.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vacatures in Hattem bij uitzendbureau Axxent

Axxent is actief in Hattem en verschillende andere locaties in Midden-Nederland. Op onze website vind je een breed scala aan vacatures in diverse sectoren, waaronder productie, techniek, logistiek, bouw, groenvoorziening, administratie, commerciële functies en horeca. Als je nog niet weet welke richting je op wilt, bieden wij je de kans om in verschillende sectoren ervaring op te doen. Zo kun je ontdekken welke sector het beste bij je past.

Vind je geen geschikte vacature op onze website? Schrijf je dan in via een open sollicitatie. Samen kijken we naar de mogelijkheden die bij jou passen en houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen de perfecte match te vinden.

Dichtstbijzijnde vestiging

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Bart van der Steege
Bart van der Steege
Teamleider Sales
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.