Axxent uitzendbureau Hattemerbroek zet in op jouw loopbaan

Op een bepaald moment, kom je tot de conclusie dat het tijd geworden is voor een nieuwe uitdaging op een fijne werkplek, met leuke collega's en met een aantrekkelijk salaris. Je bent plots zonder baan komen te zitten, je huidige baan geeft je niet langer voldoening of veranderingen in je privéleven maken de combinatie moeilijk of zelfs onmogelijk. Het zijn allemaal goede redenen om kennis te maken met Axxent uitzendbureau Hattemerbroek en onze gedreven loopbaancoaches. Met een ruim aanbod aan vacatures in de meest uiteenlopende sectoren, slaagt Axxent uitzendbureau Hattemerbroek er keer op keer in om voor iedereen de geknipte baan te vinden. Ook voor jou gaan we met een glimlach tot het uiterste.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Hattemerbroek

 • Vacature Stratenmaker omgeving Flevoland
  Oldebroek
  40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon

  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!

 • Vacature Allround Timmerman in Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 18,46 - € 20,00 uurloon

  Kom werken als allround timmerman in een klein en vast team. Ga aan de slag met kleinschalige projecten waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Bekroon jouw carrière als timmerman door zij aan zij te werken met een vakman met tientallen jaren ervaring als timmerman. 

 • Vacature Sloper in Heerde
  Heerde
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 19,38 uurloon

  Het verschil tussen dom slopen en slim slopen is geld! Slopen is namelijk een vak. Dit bedrijf loopt voorop in circulair slopen. Grondstoffen kun je opnieuw gebruiken als er op de juiste manier gesloopt wordt. Bij dit bedrijf mag je dat leren, zo kun je uiteindelijk slopen wat er het beste bij jou werkplezier past.

 • Vacature Montagemedewerker Zwolle
  Hattem
  32 - 40 uur
  € 14,12 - € 18,20 uurloon

  Jij houdt wel van een uitdaging, kozijnen plaatsen op hoogte deins jij niet voor terug. Het plaatsen van ramen, deuren, verandadaken, windschermen, gevels en ingangsdeuren binnen dit jonge en dynamische bedrijf is waar jou passie ligt. Die ambitie wordt binnen dit bedrijf gezien en beloond doormiddel van doorgroeimogelijkheden en cursussen! 

 • Vacature Timmerman Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  {€ 3300,00} per maand (bruto)

  Jij bent als vakman de hoop in bange dagen! Jij renoveert samen met jouw leuke en enthousiaste team woningen. Hiermee creëer jij als (renovatie) timmerman een glimlach op de gezichten van de bewoners.

 • Vacature (parttime) Bouwhulp omgeving Zwolle
  Zwolle
  24 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  Bouwhulp klinkt wellicht wat suf, maar het tegendeel is waar! Als bouwhulp ben jij op een bouwplaats de persoon met de leukste en meest veelzijdige baan. Jij komt overal, jij ziet alles en elke dag is totaal anders.

 • Vacature Accountmanager Hattemerbroek
  Hattemerbroek
  32 - 40 uur
  € 2271,55 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!

 • montagemedewerker beton barneveld Axxent
  Vacature Grondwerker Zwolle
  Zwolle
  32 - 40 uur
  € 15,34 uurloon

  Als grondwerker kom je in een warm familiebedrijf en werk je nauw samen met iedereen. Ben jij opzoek naar een werkgever waar de communicatielijnen kort zijn? Dan ben je hier op het juiste adres. Naast fijne arbeidsvoorwaarde kan je jezelf binnen dit bedrijf ook continu blijven ontwikkelen. 

 • Vacature (mini) Kraanmachinist Zwolle
  Zwolle
  36 - 40 uur
  € 12,46 - € 16,49 uurloon

  Wil jij een baan met een mooi uitzicht en werken in de buitenlucht? Als kraanmachinist binnen dit warme familie bedrijf heb je het allemaal! Je hebt alle vrijheid in je werk en bent verantwoordelijk voor het afleveren van vakkundig werk. 

 • Vacature Opperman in omgeving Zwolle
  Wezep
  8 - 40 uur
  € 15,34 - € 18,46 uurloon

  Jouw spierballen gebruiken om geld te verdienen en tegelijkertijd een ambacht leren. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar samen met jouw no-nonsense collega stratenmakers, kun jij aan de slag met het straatwerk in de omgeving van Zwolle en doorgroeien tot stratenmaker!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent maakt elke dag opnieuw het verschil

Op zoek gaan naar een nieuwe baan in Hattemerbroek is voor veel mensen een hele opgave. Maar niet als je Axxent uitzendbureau Hattemerbroek binnenstapt. Je vertelt onze loopbaancoach wie je bent, waar je voor staat, waar je met je loopbaan heen wilt en je persoonlijke coach gaat hier onmiddellijk mee aan de slag. Geen standaardprocedures dus, maar direct menselijk contact en een open en duidelijke communicatie. Op die manier gaan we bij Axxent te werk en daar geloven we sterk in. Jouw kennis, ervaring en competenties worden gekoppeld aan de baan die daar het beste bij aansluit. Waar je kwaliteiten volledig tot hun recht komen en waarin je een echte meerwaarde kunt zijn. Niet langer ontelbare keren je cv en motivatie doorsturen, maar doelgericht op zoek gaan naar jouw droombaan, daar zet Axxent uitzendbureau Hattemerbroek op in en dat willen we je graag laten zien.

Bekijk het sollicitatieproces

Kom je kennismaken bij Axxent uitzendbureau Hattemerbroek?

Kom gerust langs bij Axxent uitzendbureau Hattemerbroek voor een eerste kennismaking. Zo kunnen we je persoonlijk ons aanbod aan mooie vacatures laten zien. Banen in de metaalbewerking, bouw, logistiek, groenbewerking, horeca; ze liggen allemaal voor jou binnen handbereik met een snelle opstart en goed salaris. Een nieuwe baan en een nieuwe start als Happy Worker: daar zorgen we samen voor. Omdat je naast je baan natuurlijk ook nog een privé en sociaal leven hebt, houden we daar ook maximaal rekening mee in de vacatures die we je aanbieden. Good Work, Good Life: het is zoveel meer dan alleen maar onze slogan, het is een doel op zich. Wij geloven in jou, jij ook in Axxent?

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager Hattemerbroek
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.