Waarom kiezen voor uitzendbureau Axxent in Heerde?

Op zoek naar een nieuwe baan in Heerde? Bij uitzendbureau Axxent ben je aan het juiste adres. Wij bieden een persoonlijke benadering die volledig is afgestemd op jouw wensen en ambities. Na je sollicitatie nodigen we je uit voor een gesprek bij onze vestiging in de buurt, waar we samen jouw carrièredoelen en behoeften bespreken. Zo kunnen we de perfecte match vinden tussen jou en een passende baan.

Bij Axxent geloven we sterk in jouw groei en ontwikkeling. We bieden ondersteuning om jouw werk naar een hoger niveau te tillen. Groei en ontwikkeling zijn essentieel voor jouw werkgeluk, naast een goede balans tussen werk en privé en een positieve werkomgeving met fijne collega's. Wanneer jij met plezier naar je werk gaat, presteer je beter, wat ook jouw werkgever ten goede komt.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Heerde

 • (Opperman) Stratenmaker Lelystad / Almere
  Oldebroek
  40 - 40 uur
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Niet meer naar de sportschool hoeven en geld besparen! Klinkt dat niet mooi in de oren? In deze baan als stratenmaker kom jij aan de nodige beweging en spiertraining toe. En dat allemaal in de gezonde, frisse buitenlucht!
 • vacature logistiek elburg
  Vacature (junior) magazijnmedewerker
  Wapenveld
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  Lekker samenwerken met je collega's in een overzichtelijk magazijn waar de sfeer goed is. Dit klinkt niet alleen als een top-plek, dat is het ook. Super leuk om je carrière te starten, of misschien nieuwe impuls te geven.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Vacatures in Heerde bij uitzendbureau Axxent

Axxent opereert niet alleen in Heerde, maar ook op diverse andere locaties in Midden-Nederland. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod aan vacatures in verschillende sectoren, zoals productie, techniek, logistiek, bouw, groenvoorziening, administratie, commerciële functies en horeca. Als je nog niet zeker weet welke richting je op wilt, bieden wij je de kans om ervaring op te doen in diverse sectoren. Zo kun je ontdekken welke sector het beste bij jou past.

Kun je geen passende vacature vinden op onze website? Geen zorgen. Schrijf je in via een open sollicitatie en wij gaan actief voor je op zoek naar mogelijkheden die aansluiten bij jouw interesses en kwaliteiten. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen de ideale baan te vinden.

Dichtstbijzijnde vestiging

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Robbie Maatman
Robbie Maatman
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.