Axxent: jouw uitzendbureau in Elspeet

Ben jij al tijden op zoek naar de perfecte baan maar wil dat niet echt lukken? Dan ben je bij uitzendbureau Axxent in Elspeet aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time een baan hebt die je écht leuk vind. We werken nauw samen met veel verschillende opdrachtgevers, waardoor we jou een heel breed aanbod aan vacatures kunnen aanbieden. Voor jou zit er dus ook een droombaan bij. Een Happy Worker die echt blij wordt van zijn baan levert natuurlijk veel beter werk en wij helpen jou graag die perfecte baan te vinden! Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact met ons op of lees verder om te lezen hoe je solliciteert op alle vacatures van Axxent; hét uitzendbureau in Elspeet.

Dit zijn banen in Elspeet

 • Calculator/ Werkvoorbereider Houtbewerking Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,15 - € 16,50 uurloon
  Stel je eens voor, je bent een creatieve geest met een passie voor hout. Je houdt van het ruiken van vers gezaagd hout en het bewonderen van prachtig vervaardigde houten meubels. Maar je wilt meer doen dan alleen maar genieten van de schoonheid van hout, je wilt er actief mee aan de slag! Dat is waar een werkvoorbereider/calculator houtbewerking om de hoek komt kijken.
 • Schoonmaker / onderhoud bouwkranen Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,00 uurloon
  Blinken, glanzen, stralen. Hier word jij blij van. Niet vies van een beetje schoonmaakwerk? Hier kan je jouw schoonmaaktalent combineren met de fascinerende wereld van kranen.
 • Teeltmedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 17,00 uurloon
  Als jij een passie hebt voor groen, zit je hier gebakken! Heerlijk buiten aan de slag op deze kwekerij in een klein team waarbij je werkzaamheden ook nog eens afwisselend zijn!
 • Machinale Houtbewerker Elspeet
  Elspeet
  40
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Moderne machines, persoonlijk vakmanschap en veel liefde voor het vak zorgen ervoor dat elke trap er perfect uitziet. Als machinale houtbewerker (trappenafdeling) ga je aan de slag bij een houtbewerkingsbedrijf in Elspeet. Een combinatie van goed opgeleide mensen met moderne CNC-gestuurde machines zorgt voor het maken van de mooiste producten. Denk hierbij aan hoogwaardige trappen, kozijnen en overig machinaal timmerwerk.
 • Tentenbouwer Elspeet
  Elspeet
  24 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,00 uurloon
  Aan het werk in een klein en hecht team, waar hard werken en gezelligheid belangrijke elementen zijn. Je bouwt samen de mooiste locaties op voor festivals of andere gelegenheden. Als tentenbouwer breek je niet alleen graag de tent af, maar bouw je ook heel graag mee aan de mooiste tenten.
 • Monteur Deurtechniek Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 16,00 - € 20,00 uurloon
  Genoeg van kabels trekken en zwaar sjouwwerk? Bij onze opdrachtgever begrijpen ze dat. Je krijgt de vrijheid om te kiezen waar en wanneer je werkt, met projecten die vaak niet langer dan een halve dag of 1 dag duren.
 • Junior Monteur deurtechniek Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 16,00 uurloon
  Welkom in de wereld van deurtechniek, waar elke dag een nieuwe kans biedt om je technische vaardigheden te ontwikkelen en een tastbaar verschil te maken. Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten in je carrière als Junior Monteur Deurtechniek? Lees verder en ontdek hoe jij als Junior Monteur Deurtechniek bij ons kunt bijdragen aan innovatieve projecten en een solide basis kunt leggen voor een bloeiende carrière in de deurtechniek.
 • Service / Onderhoudsmonteur Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 16,00 - € 20,00 uurloon
  Jij staat te popelen om de sleutel te zijn tot soepel functionerende deursystemen? Als jij gedreven bent om problemen op te lossen en deuren te laten draaien als nooit tevoren, lees dan verder om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en passie perfect samenkomen in deze rol.
 • Teamleider Technische Dienst Staverden
  Ermelo
  40
  € 18,00 - € 23,85 uurloon
  Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en het laten onderhouden van installaties op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek, waarbij de doelstelling is om de kwaliteit van de producten te verbeteren. Dit is waar jij energie van krijgt. Je doet je best om de continuïteit van het proces te bewaken en een hogere output te bereiken. Geen dag is hetzelfde. Je gaat aan het werk bij een bedrijf wat uitgegroeid is tot een toonaangevende fabrikant van kalvermelk en pensbeschermende vetten.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Snel een gave baan vinden via een uitzendbureau in Elspeet: zo doe je dat!

Jij wil dus graag een baan die super goed verdient en ook nog eens hartstikke leuk is. Solliciteren op die topbaan is heel makkelijk! Je hoeft maar drie stappen te volgens en dan heb je die droombaan in de pocket. Stap één is simpelweg je sollicitatie opsturen naar ons. In deze sollicitatie staat wie jij bent, waar jij goed in bent en wat voor soort baan jou nou echt leuk lijkt. Vervolgens komt stap twee: het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak jij kennis met ons en maken wij ook kennis met jou. Hierdoor zorgen we dat we jou aan de perfecte baan kunnen koppelen. Makkelijk, toch? En dan nu de laatste stap: het tekenen van je contract. Hierin staat bijvoorbeeld wanneer jij vrij bent, hoeveel je gaat verdienen en hoeveel je werkt. Als je deze hebt getekend kun je vaak bijna direct aan de slag. Solliciteer dus snel via de website en kom werken bij uitzendbureau Elspeet.

Waar kom je te werken?

Good Work, Good Life is een van onze kernwaarden. Als jij goed werk levert en de kans krijgt om te presteren ga jij je ook in je dagelijks leven goed voelen. Daarom bieden wij jou een ruime keuze aan praktisch werk in verschillende factoren op parttime, fulltime of vakantie basis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om parttime in het groen te gaan werken. Daarnaast hebben we ook banen in de productie, de bouw en de schoonmaak. Ook hebben we veel doorgroeimogelijkheden waar jij jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen. We hebben dus niet alleen veel keuze, we garanderen ook een goed salaris en een fijne werkplek bij jou in de buurt. Er zijn dus superveel voordelen bij werken via ons uitzendbureau in Elspeet! Neem dus snel contact op en solliciteer op een functie die bij je past.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.