Axxent: jouw uitzendbureau in Elspeet

Ben jij al tijden op zoek naar de perfecte baan maar wil dat niet echt lukken? Dan ben je bij uitzendbureau Axxent in Elspeet aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time een baan hebt die je écht leuk vind. We werken nauw samen met veel verschillende opdrachtgevers, waardoor we jou een heel breed aanbod aan vacatures kunnen aanbieden. Voor jou zit er dus ook een droombaan bij. Een Happy Worker die echt blij wordt van zijn baan levert natuurlijk veel beter werk en wij helpen jou graag die perfecte baan te vinden! Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact met ons op of lees verder om te lezen hoe je solliciteert op alle vacatures van Axxent; hét uitzendbureau in Elspeet.

Dit zijn banen in Elspeet

 • Timmerman Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 17,52 - € 19,87 uurloon
  Kies voor vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je stempel te drukken op prachtige projecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen. Hier krijg je niet alleen de kans om je vakmanschap te tonen, maar ook om met creativiteit en teamwork indrukwekkende projecten van A tot Z te begeleiden.
 • Uitvoerder Bouw Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 3614,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als uitvoerder bouw ben jij de spil in het bouwproces. Leid het team, beheer het budget en zorg dat alles op rolletjes loopt. Elke dag is een nieuwe uitdaging. Klaar om de leiding te nemen en iets geweldigs te bouwen?
 • Mechanisch monteur Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 18,00 - € 23,85 uurloon
  De Technische dienst is verantwoordelijk voor het hart van onze opdrachtgever. Als Mechanisch Monteur kom jij op alle afdelingen binnen de organisatie en ben je de sleutelfiguur voor het soepel blijven draaien van de operationele processen.
 • Hovenier Elspeet
  Elspeet
  40 - 40 uur
  € 15,72 - € 18,23 uurloon
  We zoeken een hovenier zonder groene vingers. Zonder groene vingers? Ja zonder groene vingers. Jij wordt enthousiaster van een mooie eiken balk dan van een vlinderstruik.
 • Medewerker Ingangscontrole Uddel
  Uddel
  32 - 38 uur
  € 15,99 - € 17,12 uurloon
  Ben jij die scherpe blik achter de poort? Als medewerker ingangscontrole ben je werkzaam op het productielab en verwerk je alle inkomende grondstoffen. Je voert kwaliteitscontroles uit en zorgt ervoor dat er een goede doorstroming is van het terreinverkeer. Een belangrijke en uitdagende functie die je op het lijf geschreven moet zijn. Wat voor jou? 😊
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Snel een gave baan vinden via een uitzendbureau in Elspeet: zo doe je dat!

Jij wil dus graag een baan die super goed verdient en ook nog eens hartstikke leuk is. Solliciteren op die topbaan is heel makkelijk! Je hoeft maar drie stappen te volgens en dan heb je die droombaan in de pocket. Stap één is simpelweg je sollicitatie opsturen naar ons. In deze sollicitatie staat wie jij bent, waar jij goed in bent en wat voor soort baan jou nou echt leuk lijkt. Vervolgens komt stap twee: het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak jij kennis met ons en maken wij ook kennis met jou. Hierdoor zorgen we dat we jou aan de perfecte baan kunnen koppelen. Makkelijk, toch? En dan nu de laatste stap: het tekenen van je contract. Hierin staat bijvoorbeeld wanneer jij vrij bent, hoeveel je gaat verdienen en hoeveel je werkt. Als je deze hebt getekend kun je vaak bijna direct aan de slag. Solliciteer dus snel via de website en kom werken bij uitzendbureau Elspeet.

Waar kom je te werken?

Good Work, Good Life is een van onze kernwaarden. Als jij goed werk levert en de kans krijgt om te presteren ga jij je ook in je dagelijks leven goed voelen. Daarom bieden wij jou een ruime keuze aan praktisch werk in verschillende factoren op parttime, fulltime of vakantie basis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om parttime in het groen te gaan werken. Daarnaast hebben we ook banen in de productie, de bouw en de schoonmaak. Ook hebben we veel doorgroeimogelijkheden waar jij jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen. We hebben dus niet alleen veel keuze, we garanderen ook een goed salaris en een fijne werkplek bij jou in de buurt. Er zijn dus superveel voordelen bij werken via ons uitzendbureau in Elspeet! Neem dus snel contact op en solliciteer op een functie die bij je past.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.