Axxent: jouw uitzendbureau in Elspeet

Ben jij al tijden op zoek naar de perfecte baan maar wil dat niet echt lukken? Dan ben je bij uitzendbureau Axxent in Elspeet aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time een baan hebt die je écht leuk vind. We werken nauw samen met veel verschillende opdrachtgevers, waardoor we jou een heel breed aanbod aan vacatures kunnen aanbieden. Voor jou zit er dus ook een droombaan bij. Een Happy Worker die echt blij wordt van zijn baan levert natuurlijk veel beter werk en wij helpen jou graag die perfecte baan te vinden! Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Neem contact met ons op of lees verder om te lezen hoe je solliciteert op alle vacatures van Axxent; hét uitzendbureau in Elspeet.

Dit zijn banen in Elspeet

 • Vacature Werkvoorbereider Nunspeet
  Nunspeet
  40
  € 13,87 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Dankzij jouw werk als werkvoorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij een mooi bedrijf!

 • Vacature Lasser Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 14,00 - € 19,50 uurloon

  Niet piepen en mauwen, maar handjes uit de mouwen! Jij bent dé koning van de laswereld. Jij creëert de industriële look die de klanten willen. Dit is jou op het lijf geschreven.

 • Vacature Monteur Buitendienst Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 14,87 - € 21,34 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Hee pietje precies! Maatwerk vind jij heel belangrijk. Dat is nou net precies wat wij zoeken. Je beschikt over twee rechterhanden en je bent iemand die weet hoe je met behulp van moderne machines en gereedschappen een mooi product op maat maakt. Dit doe je door heel Nederland! Geweldig toch?

 • Vacature Inmeter / Tekenaar Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 2800,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van ervaring

  Flitsmeister is jouw beste vriend. Dit is dé baan waarin jij onderweg zijn combineert met werken op kantoor. In deze job ben jij inmeter, tekenaar en werkvoorbereider tegelijk. Lekker afwisselend dus!

 • Vacature hovenier Nunspeet
  Nunspeet
  40 - 40 uur
  € 13,76 - € 16,87 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als hovenier! Lees snel verder voor meer details.

 • Vacature Badkamer monteur Nunspeet
  Nunspeet
  32 - 40 uur
  € 13,99 - € 18,20 uurloon

  ''Op welke afdeling je ook zit: we werken als team”. Dit is het motto van deze badkamer-specialist. Iedere dag biedt deze baan een nieuwe uitdaging en samen met je maatje zorg je dat deze klus geklaard wordt. Je wordt bij dit bedrijf een heuse badkamer specialist, ze leren je het vak on the job! 

 • Vacature tentenbouwer
  Vacature Tentenbouwer Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 11,16 - € 14,50 uurloon

  Aan het werk in een klein en hecht team, waar hard werken en gezelligheid belangrijke elementen zijn. Je bouwt samen met je team de mooiste locaties op voor festivals of andere gelegenheden. Als tentenbouwer breek je niet alleen graag de tent af, maar bouw je ook heel graag mee aan de mooiste tenten.

 • Vacature Timmerman Elspeet
  Elspeet
  40
  € 16,24 - € 18,46 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  De spijker op z'n kop! 5 opleverpunten is voor jou al veel. Je bent nauwkeurig, waardoor je die dikke villa met een minimum aan opleverpunten kunt afleveren. Bouwen doe je niet alleen, bouwen doe je samen. De uitdaging voor jou is de afwisseling in verschillende projecten. Van een dikke villa tot aan de restauratie van een bestaand gebouw. Jij voelt je thuis op de bouwplaats. Bij dit bedrijf wordt alles uit handen genomen, van ontwerp tot het eindproject, oftewel korte lijntjes en snel schakelen.

 • Vacature procesoperator Uddel
  Uddel
  38 uur
  € 15,19 - € 19,17 uurloon

  Als procesoperator werken bij een informeel maar zeer professioneel bedrijf. In deze functie krijg je veel vrijheid in je werkzaamheden, daartegenover staat dat jij verantwoordelijk bent voor het gehele productieproces. Een prachtige, diverse functie dus!

 • Vacature productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  40 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Snel een gave baan vinden via een uitzendbureau in Elspeet: zo doe je dat!

Jij wil dus graag een baan die super goed verdient en ook nog eens hartstikke leuk is. Solliciteren op die topbaan is heel makkelijk! Je hoeft maar drie stappen te volgens en dan heb je die droombaan in de pocket. Stap één is simpelweg je sollicitatie opsturen naar ons. In deze sollicitatie staat wie jij bent, waar jij goed in bent en wat voor soort baan jou nou echt leuk lijkt. Vervolgens komt stap twee: het kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak jij kennis met ons en maken wij ook kennis met jou. Hierdoor zorgen we dat we jou aan de perfecte baan kunnen koppelen. Makkelijk, toch? En dan nu de laatste stap: het tekenen van je contract. Hierin staat bijvoorbeeld wanneer jij vrij bent, hoeveel je gaat verdienen en hoeveel je werkt. Als je deze hebt getekend kun je vaak bijna direct aan de slag. Solliciteer dus snel via de website en kom werken bij uitzendbureau Elspeet.

Waar kom je te werken?

Good Work, Good Life is een van onze kernwaarden. Als jij goed werk levert en de kans krijgt om te presteren ga jij je ook in je dagelijks leven goed voelen. Daarom bieden wij jou een ruime keuze aan praktisch werk in verschillende factoren op parttime, fulltime of vakantie basis. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om parttime in het groen te gaan werken. Daarnaast hebben we ook banen in de productie, de bouw en de schoonmaak. Ook hebben we veel doorgroeimogelijkheden waar jij jouw vaardigheden verder kunt ontwikkelen. We hebben dus niet alleen veel keuze, we garanderen ook een goed salaris en een fijne werkplek bij jou in de buurt. Er zijn dus superveel voordelen bij werken via ons uitzendbureau in Elspeet! Neem dus snel contact op en solliciteer op een functie die bij je past.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Reinard Schouten
Reinard Schouten
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.