Uitzendbureau in Nijkerk

Als je op zoek bent naar werk via een uitzendbureau in Nijkerk en omgeving, is Axxent de juiste keuze. Ons team zal alles op alles zetten om een goedbetaalde baan voor je te vinden. Dit doen wij bij een van onze betrouwbare partnerorganisaties. Wij zijn van de persoonlijke aanpak en de korte lijntjes. Je weet bij Axxent altijd waar je aan toe bent. Voor vragen en begeleiding kun je zowel in het Nederlands als in het Engels terecht bij een van onze jobcoaches.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
 • vacature projectleider wekerom
  WKO Projectleider Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 3300,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als projectleider werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.Je geeft leiding aan één of meerdere projectteams, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid. Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerdersvergaderingen en overdrachtsvergaderingen.
 • Schoonmaker Utrecht
  Bunschoten-spakenburg
  12 - 40 uur
  € 12,00 - € 13,50 uurloon
  Wij zoeken een ervaren schoonmaker om een schoonmaakteam te versterken.
 • Glazenwasser Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  28 - 40 uur
  € 1750,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  Onze klant is op zoek naar een ervaren glazenwasser. We zoeken iemand die gedreven is, vakkundig en verantwoordelijk is. De verantwoordelijkheden voor deze functie omvatten het schoonmaken van ramen, glaswerk en lichtreclame. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het inspecteren van de ramen om te zorgen dat ze in goede staat zijn.
 • Verhuizers Regio Amersfoort
  Amersfoort
  24 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2200,00 per maand (bruto)
  Onze klant, met locatie in Amersfoort, is op zoek naar een verhuizers. De verhuizers is verantwoordelijk voor het verplaatsen van meubels, persoonlijke bezittingen, elektronische apparatuur en andere voorwerpen. De verhuizer moet ook helpen bij het in- en uitpakken van vrachtauto's, het laden en lossen van de lading op de juiste plaats en het verpakken van goederen. We zoeken iemand met een technische achtergrond en ervaring met verhuizingen.
 • Monteur brandpreventie
  Monteur brandpreventie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  De opdrachtgever vindt dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom brengt de opdrachtgever de brandrisico’s van gebouwen in kaart, realiseren brandwerende compartimenten met certificaat en nemen vervolgens het gebouw in beheer. Bij het versterken van de brandveiligheid in Nederland speel jij als brandpreventiemonteur een belangrijke rol. Jij zorgt er namelijk voor dat gebouwen in Nederland brandveilig worden en blijven, volgens bouwbesluit. Om dat voor elkaar te krijgen, werk je alleen met de meest toonaangevende producten in de markt.
 • Operator Nijkerk
  Nijkerk
  36 - 36 uur
  € 1800,00 - € 2300,00 per maand (bruto)
  Als operator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van de productiedoelstellingen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie en inpak van wekelijks gemiddeld 10 miljoen dropjes. Deze dienen met de juiste kwaliteit, op een zo efficiënt mogelijke wijze worden geproduceerd en ingepakt te worden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Uitzendbureau Axxent voor werk in Nijkerk

Waarom zou je kiezen voor Axxent? Als uitzendbureau voor Nijkerk en omstreken is er een ding dat ons uniek maakt: ons ultieme doel is om de best passende baan voor jou te vinden. Dit kan alleen maar door precies te weten wie jij bent. Waar word je blij van? Wat vind je belangrijk? Wil je vriendschappen voor het leven opbouwen met collega's? Of hecht je juist veel waarde aan de mogelijkheid om werk en gezin goed te kunnen combineren? Of misschien wel beide?

Waar jouw prioriteiten ook liggen, voor ons zal een goede balans tussen werk en privé altijd iets zijn waar we rekening mee houden bij het vinden van jouw perfecte job. Een gelukkige werknemer is niet alleen happy thuis maar presteert ook goed op de werkvloer. Dit is voordelig voor jou en voordelig voor de werkgever.

Bezoek bij onze vestiging dichtbij Nijkerk

Vacatures in Nijkerk bij uitzendbureau Axxent

Op onze website vind je alle beschikbare vacatures in Nijkerk. Wij richten ons op Midden – Nederland, dus ook in de omgeving van Nijkerk kunnen er wellicht nog interessante kansen liggen. Axxent heeft een breed en gevarieerd aanbod aan openstaande vacatures, waardoor er vast iets geschikts voor jou bij zit. Naast horeca, techniek, logistiek, productie, schoonmaak en groenvoorziening zijn er ook vacatures voor administratief medewerker, commerciële functies of zelfs bij Axxant Groep zelf.

Als je niks geschikts hebt gevonden, kun toch nog een open sollicitatie indienen. Wij gaan dan samen met jou kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wij vinden het belangrijk om te investeren in ontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat je geen kansen laat liggen en de baan kunt vinden waar je al lang van droomt.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.