Uitzendbureau in Nijkerk

Als je op zoek bent naar werk via een uitzendbureau in Nijkerk en omgeving, is Axxent de juiste keuze. Ons team zal alles op alles zetten om een goedbetaalde baan voor je te vinden. Dit doen wij bij een van onze betrouwbare partnerorganisaties. Wij zijn van de persoonlijke aanpak en de korte lijntjes. Je weet bij Axxent altijd waar je aan toe bent. Voor vragen en begeleiding kun je zowel in het Nederlands als in het Engels terecht bij een van onze jobcoaches.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Orderpicker Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 15,62 uurloon
  Ready, set, pick! Ben jij een veelzijdige logistieke professional en in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Heb je ervaring met het verplaatsen van grote producten? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven.
 • Operator Rolvormen Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 18,36 uurloon
  Als een onmisbare schakel zorg jij er samen met jouw collega's voor dat het productieproces zo efficient mogelijk verloopt. Dit doe je door de machines zo goed mogelijk in te stellen. De rolvormmachines zijn tot en met het verpakken geautomatiseerd, maar voordat deze lijn in productie gaat moet deze natuurlijk wel ingesteld worden. Iets voor jou? 😉
 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • Operator pons/laser Barneveld
  Barneveld
  36 - 40 uur
  € 14,19 - € 18,71 uurloon
  Als pons/laser operator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het instellen van de machines, dit doe je aan de hand van CNC programma’s. Wanneer de machine is ingesteld laat je het productieproces zo optimaal mogelijk verlopen, waarborg je de kwaliteit van het eindproduct en bereid je je volgende werkzaamheden voor. In samenspraak met de technische dienst voer je preventief onderhoud uit. Ten alle tijden zorg je ervoor dat de veiligheidseisen en productieprocedures worden nageleefd. Deze functie wordt uitgevoerd in tweeploegendienst en je bent één vrijdag in de twee weken vrij.
 • (Assistent) hovenier Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 14.60 uurloon
  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als assistent (aankomend) hovenier! Lees snel verder voor meer details.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Laat het grondwater stijgen en je carrière bloeien, met je poten in de klei. Een nieuwe stap maken van grondwerker naar grondwerker/bronbemaler? Als grondwerker/bronbemaler speel jij een cruciale rol in het beheren van grondwater, volgens strikte regelgeving, en zorg je ervoor dat het op de juiste plekken wordt verplaatst.
 • vacature grondwerker
  (Assistent) Boormeester Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De diepste geheimen van de aarde ontsluieren? Navigerend door lagen gesteente en grond, op zoek naar verborgen schatten en vitale grondstoffen. We zoeken iemand die letterlijk en figuurlijk diep zal gaan om doelen te bereiken en de wereld onder onze voeten te verkennen.
 • Projectleider Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 4000,00 - € 5500,00 per maand (bruto)
  Wil jij de koers uitzetten in een wereld die snakt naar duurzame oplossingen? Als Projectleider krijg je de kans om de toekomst van energie-efficiëntie te vormen en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere planeet.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Uitzendbureau Axxent voor werk in Nijkerk

Waarom zou je kiezen voor Axxent? Als uitzendbureau voor Nijkerk en omstreken is er een ding dat ons uniek maakt: ons ultieme doel is om de best passende baan voor jou te vinden. Dit kan alleen maar door precies te weten wie jij bent. Waar word je blij van? Wat vind je belangrijk? Wil je vriendschappen voor het leven opbouwen met collega's? Of hecht je juist veel waarde aan de mogelijkheid om werk en gezin goed te kunnen combineren? Of misschien wel beide?

Waar jouw prioriteiten ook liggen, voor ons zal een goede balans tussen werk en privé altijd iets zijn waar we rekening mee houden bij het vinden van jouw perfecte job. Een gelukkige werknemer is niet alleen happy thuis maar presteert ook goed op de werkvloer. Dit is voordelig voor jou en voordelig voor de werkgever.

Bezoek bij onze vestiging dichtbij Nijkerk

Vacatures in Nijkerk bij uitzendbureau Axxent

Op onze website vind je alle beschikbare vacatures in Nijkerk. Wij richten ons op Midden – Nederland, dus ook in de omgeving van Nijkerk kunnen er wellicht nog interessante kansen liggen. Axxent heeft een breed en gevarieerd aanbod aan openstaande vacatures, waardoor er vast iets geschikts voor jou bij zit. Naast horeca, techniek, logistiek, productie, schoonmaak en groenvoorziening zijn er ook vacatures voor administratief medewerker, commerciële functies of zelfs bij Axxant Groep zelf.

Als je niks geschikts hebt gevonden, kun toch nog een open sollicitatie indienen. Wij gaan dan samen met jou kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wij vinden het belangrijk om te investeren in ontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat je geen kansen laat liggen en de baan kunt vinden waar je al lang van droomt.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.