Uitzendbureau in Nijkerk

Als je op zoek bent naar werk via een uitzendbureau in Nijkerk en omgeving, is Axxent de juiste keuze. Ons team zal alles op alles zetten om een goedbetaalde baan voor je te vinden. Dit doen wij bij een van onze betrouwbare partnerorganisaties. Wij zijn van de persoonlijke aanpak en de korte lijntjes. Je weet bij Axxent altijd waar je aan toe bent. Voor vragen en begeleiding kun je zowel in het Nederlands als in het Engels terecht bij een van onze jobcoaches.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Vacature Monteur Technische Dienst Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.

 • Vacature Medewerker Customer Service Export Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  In de functie van Medewerker Customer Service Export ben je de schakel tussen de binnen- en buitenlandse klanten en de organisatie. Met een breed pakket aan werkzaamheden kan je iedere dag weer voor andere uitdagingen komen te staan. Je ben het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, kent hun behoeftes en kan daarop inspelen.

 • Vacature productontwikkelaar Bunschoten- Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2700,00 - € 4900,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Productontwikkelaar zal je deel uitmaken van een vakkundig team dat continu werkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten. In deze rol zet jij jouw creativiteit en resultaatgerichtheid in om de beste producten te creëren die aansluiten bij de wensen van de klanten en de trends op de markt. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van aanvraag tot productie.

 • Vacature Digital Marketeer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Digital Marketeer ben jij medeverantwoordelijk voor de groei en verbetering van de webshop. Je maakt de marketingstrategie concreet en werkt samen met andere afdelingen om de bedrijfsdoelen te bereiken. Je gebruikt tools zoals Google Analytics om analyses te maken en actie te ondernemen. Je rapporteert aan de Marketing Manager en werkt samen met collega’s van de afdelingen marketing en sales.

 • Vacature Sloper regio Bussum
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon

  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.

 • Vacature Groenmedewerker Amersfoort
  Bunschoten
  32-40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Op basis van ervaring

  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!

 • Vacature Medewerker Hovenier Bunschoten
  Bunschoten
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Werken met planten en bomen, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze hovenier kan je het hoveniersvak leren en jezelf ontwikkelen. Voor je het weet ben je een zelfstandig werkend hovenier.

 • Vacature Bouwopruimer Nijkerk
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 14,50 - € 16,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Van werken als bouwopruimer in de omgeving van Nijkerk krijg je hetzelfde resultaat als de workout in de sportschool. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en je bent een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature Productiemedewerker Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,08 uurloon

  Werken wanneer het jou uitkomt. Wat een zegen is dat. Samenwerken tot eindproduct bij deze bakker de deur uitgaat, net als het diner thuis. Samen maken en opeten. De werkgever is laagdrempelig en loopt ook gewoon in zijn spijkerbroek.

 • Vacature Deegmaker in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 13,00 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Trots neem je eigen gemaakte koekjes mee als je bij vrienden of familie op de koffie gaat. Als deegmaker kan dit bij dit bedrijf in Bunschoten-Spakenburg. Jij zorgt er voor dat de koekjes, taarten en andere snacks met de beste zorg en aandacht zijn samengesteld.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Uitzendbureau Axxent voor werk in Nijkerk

Waarom zou je kiezen voor Axxent? Als uitzendbureau voor Nijkerk en omstreken is er een ding dat ons uniek maakt: ons ultieme doel is om de best passende baan voor jou te vinden. Dit kan alleen maar door precies te weten wie jij bent. Waar word je blij van? Wat vind je belangrijk? Wil je vriendschappen voor het leven opbouwen met collega's? Of hecht je juist veel waarde aan de mogelijkheid om werk en gezin goed te kunnen combineren? Of misschien wel beide?

Waar jouw prioriteiten ook liggen, voor ons zal een goede balans tussen werk en privé altijd iets zijn waar we rekening mee houden bij het vinden van jouw perfecte job. Een gelukkige werknemer is niet alleen happy thuis maar presteert ook goed op de werkvloer. Dit is voordelig voor jou en voordelig voor de werkgever.

Bezoek bij onze vestiging dichtbij Nijkerk

Vacatures in Nijkerk bij uitzendbureau Axxent

Op onze website vind je alle beschikbare vacatures in Nijkerk. Wij richten ons op Midden – Nederland, dus ook in de omgeving van Nijkerk kunnen er wellicht nog interessante kansen liggen. Axxent heeft een breed en gevarieerd aanbod aan openstaande vacatures, waardoor er vast iets geschikts voor jou bij zit. Naast horeca, techniek, logistiek, productie, schoonmaak en groenvoorziening zijn er ook vacatures voor administratief medewerker, commerciële functies of zelfs bij Axxant Groep zelf.

Als je niks geschikts hebt gevonden, kun toch nog een open sollicitatie indienen. Wij gaan dan samen met jou kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wij vinden het belangrijk om te investeren in ontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat je geen kansen laat liggen en de baan kunt vinden waar je al lang van droomt.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.