Axxent: hét uitzendbureau in Putten

Ben jij op zoek naar een baan die goed bij je past? Axxent is het uitzendbureau in Putten voor de meest diverse vacatures. Of je een administratieve baan wilt of liever met je handen werkt: bij ons vind je de leukste werkplekken in Putten en omgeving. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar iets meer dan alleen een goede baan. Jij wilt deel uitmaken van een gezellig team, plezier hebben met collega's en natuurlijk een passend salaris. Wij helpen je graag bij het vinden van de baan die goed bij jou past! Bij ons krijg je niet te maken met tussenpersonen of lange wachtrijen, maar direct persoonlijk contact met onze medewerkers. Neem contact met ons op, of bekijk de vacatures op onze website.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Putten

 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.
 • Verkoopadviseur binnendienst Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 13,41 - € 18,50 uurloon
  Omschrijving Jij zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere klant, échte gesprekken voeren met de klant en werken binnen een energiek en gezellig team? Dan is deze baan perfect voor jou.
 • Productiemedewerker metaal Ermelo
  Ermelo
  40 - 44 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.
 • Operator Nijkerk
  Nijkerk
  36 - 36 uur
  € 1800,00 - € 2300,00 per maand (bruto)
  Als operator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van de productiedoelstellingen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie en inpak van wekelijks gemiddeld 10 miljoen dropjes. Deze dienen met de juiste kwaliteit, op een zo efficiënt mogelijke wijze worden geproduceerd en ingepakt te worden.
 • Allround metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Met jouw passie voor metaal kan je jezelf in deze functie helemaal uitleven. Als allround metaalbewerker/lasser bij dit kleine maar veelzijdige bedrijf is geen dag hetzelfde. Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Putten dat zich bezighoudt met de techniek en service in de industrie en agrarische sector. Hierbij kun je denken aan stalcontstructies, knip-,zet- en laswerkzaamheden. Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf middenin de natuur.
 • zonnepanelen
  Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!
 • Mobiele Kraanmachinist Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,12 - € 15,02 uurloon
  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op verschillende plekken door het hele land. Onze opdrachtgever heeft een klein familiebedrijf in grondwerk en cultuurtechnische werkzaamheden. Vooral actief in de groensector.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De voordelen van Axxent: het uitzendbureau in Putten

Een baan vinden via ons komt met veel voordelen. In tegenstelling tot andere uitzendbureau's, houdt Axxent namelijk ook rekening met je privéleven. Wij geloven dat je werkt om te leven en niet leeft om te werken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan, leren we je graag beter kennen. Jij kunt bij ons precies aangeven wat je zoekt. Hoeveel uren wil je bijvoorbeeld werken, en wat mag de maximale reistijd zijn? Hoe beter wij je kennen, hoe gemakkelijk het voor ons wordt om je te koppelen aan de perfecte werkgever. Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Putten die je kan helpen bij het vinden van een leuke werkplek? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoon, email en zelfs via whatsapp!

De leukste vacatures vind je bij Axxent: hét uitzendbureau in Putten

Axxent is hét uitzendbureau in Putten en omstreken. Op onze website vind je een handige vacatures pagina, waarop vrijwel dagelijks nieuwe vacatures te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een baan in de schoonmaak, horeca of agrarische sector: bij ons kun je een passende baan vinden. Wil je niet iedere dag op onze website hoeven kijken? Je kunt je ook aanmelden voor het ontvangen van vacatures via de email: zo loop je nooit meer een leuke baan mis.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.