Axxent: hét uitzendbureau in Putten

Ben jij op zoek naar een baan die goed bij je past? Axxent is het uitzendbureau in Putten voor de meest diverse vacatures. Of je een administratieve baan wilt of liever met je handen werkt: bij ons vind je de leukste werkplekken in Putten en omgeving. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar iets meer dan alleen een goede baan. Jij wilt deel uitmaken van een gezellig team, plezier hebben met collega's en natuurlijk een passend salaris. Wij helpen je graag bij het vinden van de baan die goed bij jou past! Bij ons krijg je niet te maken met tussenpersonen of lange wachtrijen, maar direct persoonlijk contact met onze medewerkers. Neem contact met ons op, of bekijk de vacatures op onze website.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Putten

 • Vacature Productiemedewerker in Ermelo
  Ermelo
  24 - 32 uur
  € 13,62 uurloon

  Dit bedrijf is bewust bezig om kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Er word nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mens wordt niet vervangen door een machine. Dit product wordt gezien als het product wat jij je favoriete viervoeter moet voeren.

 • Vacature Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  38 - 40 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon

  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Assemblagemedewerker Harderwijk
  Harderwijk
  40 uur
  € 13,20 uurloon

  Een boutje, moertje, schroefje en een nippeltje. Je kent het liedje vast wel van André van Duijn. En anders moet je het maar eens op zoeken op Youtube. Lees snel de vacature voor meer details!

 • Vacature Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!

 • Vacature Magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Als je een motor kunt onderscheiden van een pomp of een cilinder. Jij stevig in je schoenen staat en graag ziet dat jouw afdeling op rolletjes loopt... Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester in Harderwijk.

 • Vacature Productiemedewerker Metaal Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.

 • Vacature werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.

 • Vacature Expeditiemedewerker M/V Ermelo
  Ermelo
  37,75
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)

  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf. 

 • Vacature Trekkerchauffeur Zeewolde
  Zeewolde
  40 - 60 uur
  € 12,65 - € 14,50 uurloon

  Lekker op de trekker 10 weken lange dagen maken en daarna 10 weken vrij, of tijd voor ander werk natuurlijk! Dankzij jou ontbreekt het de koeien bij deze boer aan niets.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De voordelen van Axxent: het uitzendbureau in Putten

Een baan vinden via ons komt met veel voordelen. In tegenstelling tot andere uitzendbureau's, houdt Axxent namelijk ook rekening met je privéleven. Wij geloven dat je werkt om te leven en niet leeft om te werken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan, leren we je graag beter kennen. Jij kunt bij ons precies aangeven wat je zoekt. Hoeveel uren wil je bijvoorbeeld werken, en wat mag de maximale reistijd zijn? Hoe beter wij je kennen, hoe gemakkelijk het voor ons wordt om je te koppelen aan de perfecte werkgever. Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Putten die je kan helpen bij het vinden van een leuke werkplek? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoon, email en zelfs via whatsapp!

De leukste vacatures vind je bij Axxent: hét uitzendbureau in Putten

Axxent is hét uitzendbureau in Putten en omstreken. Op onze website vind je een handige vacatures pagina, waarop vrijwel dagelijks nieuwe vacatures te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een baan in de schoonmaak, horeca of agrarische sector: bij ons kun je een passende baan vinden. Wil je niet iedere dag op onze website hoeven kijken? Je kunt je ook aanmelden voor het ontvangen van vacatures via de email: zo loop je nooit meer een leuke baan mis.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.