Axxent: hét uitzendbureau in Putten

Ben jij op zoek naar een baan die goed bij je past? Axxent is het uitzendbureau in Putten voor de meest diverse vacatures. Of je een administratieve baan wilt of liever met je handen werkt: bij ons vind je de leukste werkplekken in Putten en omgeving. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar iets meer dan alleen een goede baan. Jij wilt deel uitmaken van een gezellig team, plezier hebben met collega's en natuurlijk een passend salaris. Wij helpen je graag bij het vinden van de baan die goed bij jou past! Bij ons krijg je niet te maken met tussenpersonen of lange wachtrijen, maar direct persoonlijk contact met onze medewerkers. Neem contact met ons op, of bekijk de vacatures op onze website.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Putten

 • Monteur landbouwtechniek Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2650,00 - € 3150,00 per maand (bruto)
  Jij hebt een passie voor landbouwmachines en bent niet bang om een beetje vuil te worden. Verwacht een wereld vol draaiende tandwielen, sissende hydraulica en af en toe een moddergevecht.
 • Fietsenmaker Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • Timmerman Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 17,52 - € 19,87 uurloon
  Kies voor vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je stempel te drukken op prachtige projecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen. Hier krijg je niet alleen de kans om je vakmanschap te tonen, maar ook om met creativiteit en teamwork indrukwekkende projecten van A tot Z te begeleiden.
 • Uitvoerder Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 3614,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als uitvoerder bouw ben jij de spil in het bouwproces. Leid het team, beheer het budget en zorg dat alles op rolletjes loopt. Elke dag is een nieuwe uitdaging. Klaar om de leiding te nemen en iets geweldigs te bouwen?
 • Hulpmonteur industriedeuren Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Wil jij nu eindelijk wel eens wat meer wil verdienen en wat meer waardering krijgen? Woon je in de omgeving van Ermelo en sta je open voor wat meer verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 • Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De voordelen van Axxent: het uitzendbureau in Putten

Een baan vinden via ons komt met veel voordelen. In tegenstelling tot andere uitzendbureau's, houdt Axxent namelijk ook rekening met je privéleven. Wij geloven dat je werkt om te leven en niet leeft om te werken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van de juiste baan, leren we je graag beter kennen. Jij kunt bij ons precies aangeven wat je zoekt. Hoeveel uren wil je bijvoorbeeld werken, en wat mag de maximale reistijd zijn? Hoe beter wij je kennen, hoe gemakkelijk het voor ons wordt om je te koppelen aan de perfecte werkgever. Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Putten die je kan helpen bij het vinden van een leuke werkplek? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoon, email en zelfs via whatsapp!

De leukste vacatures vind je bij Axxent: hét uitzendbureau in Putten

Axxent is hét uitzendbureau in Putten en omstreken. Op onze website vind je een handige vacatures pagina, waarop vrijwel dagelijks nieuwe vacatures te vinden zijn. Of je nu op zoek bent naar een baan in de schoonmaak, horeca of agrarische sector: bij ons kun je een passende baan vinden. Wil je niet iedere dag op onze website hoeven kijken? Je kunt je ook aanmelden voor het ontvangen van vacatures via de email: zo loop je nooit meer een leuke baan mis.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.