Axxent uitzendbureau Twello, waar jij centraal staat

Misschien hoorde je al van Axxent uitzendbureau Twello en dat horen we natuurlijk graag. Maar misschien ook niet en dan willen we daar graag nu verandering in brengen. Met een ruim aanbod aan de meest uiteenlopende vacatures, met een team van enthousiaste loopbaancoaches en met een hart voor iedere Happy Worker, maakt Axxent uitzendbureau Twello werk van jouw nieuwe baan. Tijdens een vrijblijvend gesprek leggen we je graag uit hoe we dit doen en wat je van ons kan en mag verwachten. Als jij ons dan ook nog vertelt waarmee we je kunnen helpen, kunnen we na dat gesprek meteen tot actie overgaan en voor jou de ideale baan vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Productiemedewerker Metaal Terwolde
  Terwolde
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,75 uurloon
  Jij houdt van een ijzersterk stukje werk! Als productiemedewerker metaal ben je een echte aanpakker met technisch inzicht. Bij dit bedrijf kan jij je helemaal uitleven samen met je vaste team aan collega's. Jouw opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van ijzerdraadproducten, ze produceren een tussenproduct voor andere fabrikanten. Ieder product is maatwerk, echt uniek dus!
 • Allround Serviceplanner/Werkvoorbereider Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Als allround serviceplanner/Werkvoorbereider verzorg je de complete voorbereiding van projecten. Denk hierbij aan nieuwbouw, vervanging of uitbreiding van snelloopdeuren in warehouses, cold stores en allerhande productiebedrijven. Je takenpakket als werkvoorbereider is breed. Je vraagt bijvoorbeeld offertes aan bij leveranciers, houdt de projectadministratie bij, stelt planningen op en bewaakt de kwaliteit en de kosten van uiteenlopende projecten. Je werkt intensief samen met bijvoorbeeld de afdeling verkoop, administratie en montage. Hoe groot een project ook is, als werkvoorbereider ben jij de adviseur voor klanten, leveranciers en collega’s.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Twello gaat altijd dat ene stapje verder

Iedere kandidaat die bij Axxent uitzendbureau Twello binnenstapt, krijgt meteen de volledige aandacht van een persoonlijke en toegewijde loopbaancoach. Een coach die van begin tot einde alles in het werk stelt, om iedere kandidaat aan de geknipte baan te koppelen. De eerste stap is altijd een persoonlijke intake met je eigen loopbaancoach om een helder beeld te krijgen van je kennis en ervaring, van je kwaliteiten en sterktes en van je wensen en verwachtingen. Kies je voor een baan in de groenvoorziening, ga je liever aan de slag in de bouwsector, spreekt de horeca je aan of heb je een heel ander idee van wat voor jou de ideale baan is? Geef het ons gerust door, zodat we ermee verder kunnen. Jouw nieuwe baan in Twello zal er eentje zijn waarin jij alle kansen krijgt om voor onze opdrachtgever een absolute meerwaarde te betekenen in alle opzichten.

Welkom bij Axxent uitzendbureau Twello

We kunnen het hier allemaal aan je uitleggen, maar geven er de voorkeur aan om je persoonlijk te kunnen ontmoeten. Zo kom je te weten waar Axxent uitzendbureau Twello voor staat, wat we voor jou kunnen doen, wie nu precies onze Happy Workers zijn en hoe we ons motto Good Work, Good Life in de praktijk brengen. Een van onze loopbaancoaches in Twello geeft je graag alle informatie en al een eerste blik op de mooie kansen die we in ons aanbod hebben. Wij zijn er zeker van dat je binnenkort je droombaan in Twello in handen zult hebben en dat je een heel nieuw hoofdstuk in je professionele loopbaan kunt starten. Zien we je snel bij ons verschijnen?

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.