Axxent uitzendbureau Twello, waar jij centraal staat

Misschien hoorde je al van Axxent uitzendbureau Twello en dat horen we natuurlijk graag. Maar misschien ook niet en dan willen we daar graag nu verandering in brengen. Met een ruim aanbod aan de meest uiteenlopende vacatures, met een team van enthousiaste loopbaancoaches en met een hart voor iedere Happy Worker, maakt Axxent uitzendbureau Twello werk van jouw nieuwe baan. Tijdens een vrijblijvend gesprek leggen we je graag uit hoe we dit doen en wat je van ons kan en mag verwachten. Als jij ons dan ook nog vertelt waarmee we je kunnen helpen, kunnen we na dat gesprek meteen tot actie overgaan en voor jou de ideale baan vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Coördinator onderhoud in Apeldoorn
  Deventer
  32 - 40 uur
  € 2768,00 - € 4250,00 per maand (bruto)
  In deze functie komt jouw gevoel voor overzicht en coördinatie helemaal tot uiting. Jij bewaakt en begeleidt het volledige proces van dagelijks onderhoud en continu onderhoud. Van het aannemen van een werk, tot het uitvoeren van dagelijkse onderhoud, jij hebt alles onder controle. En dat bij een werkgever, die iedere vorm van onderhoud in de bouwwereld echt in de vingers heeft. Jullie versterken elkaar.
 • Vacature Medewerker Groen onderhoud Apeldoorn
  Voorst
  32 - 40 uur
  € 12,73 - € 14,98 uurloon
  Al het groen in de buurt wordt door jou weer netjes. Of het nu snoeien, raster zetten of andere groenwerkzaamheden, jij zorgt voor een mooie en groene buurt.
 • CV monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38 - 40 uur
  € 13,00 - € 19,00 per maand (bruto)
  Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als CV monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties.
 • Werkvoorbereider Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Jij krijgt de mogelijkheid om mee te groeien en mede vorm te geven aan de toekomst van dit jonge bedrijf. Onze opdrachtgever is flink aan het groeien en de ambities liegen er niet om.
 • Rayonleid(st)er Regio Zwolle
  Apeldoorn
  32 uur
  € 16,00 - € 18,00 uurloon
  Schoon maakt gelukkig! Deze beleving laat je onze klanten ervaren. Als Rayonleid(st)er ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operationele uitvoering van het schoonmaakteam. Je motiveert en stimuleert je teams en denkt mee over hun werkgeluk. Want gelukkige medewerkers zorgen voor stabiliteit en kwaliteit.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Twello gaat altijd dat ene stapje verder

Iedere kandidaat die bij Axxent uitzendbureau Twello binnenstapt, krijgt meteen de volledige aandacht van een persoonlijke en toegewijde loopbaancoach. Een coach die van begin tot einde alles in het werk stelt, om iedere kandidaat aan de geknipte baan te koppelen. De eerste stap is altijd een persoonlijke intake met je eigen loopbaancoach om een helder beeld te krijgen van je kennis en ervaring, van je kwaliteiten en sterktes en van je wensen en verwachtingen. Kies je voor een baan in de groenvoorziening, ga je liever aan de slag in de bouwsector, spreekt de horeca je aan of heb je een heel ander idee van wat voor jou de ideale baan is? Geef het ons gerust door, zodat we ermee verder kunnen. Jouw nieuwe baan in Twello zal er eentje zijn waarin jij alle kansen krijgt om voor onze opdrachtgever een absolute meerwaarde te betekenen in alle opzichten.

Welkom bij Axxent uitzendbureau Twello

We kunnen het hier allemaal aan je uitleggen, maar geven er de voorkeur aan om je persoonlijk te kunnen ontmoeten. Zo kom je te weten waar Axxent uitzendbureau Twello voor staat, wat we voor jou kunnen doen, wie nu precies onze Happy Workers zijn en hoe we ons motto Good Work, Good Life in de praktijk brengen. Een van onze loopbaancoaches in Twello geeft je graag alle informatie en al een eerste blik op de mooie kansen die we in ons aanbod hebben. Wij zijn er zeker van dat je binnenkort je droombaan in Twello in handen zult hebben en dat je een heel nieuw hoofdstuk in je professionele loopbaan kunt starten. Zien we je snel bij ons verschijnen?

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.