Axxent uitzendbureau Twello, waar jij centraal staat

Misschien hoorde je al van Axxent uitzendbureau Twello en dat horen we natuurlijk graag. Maar misschien ook niet en dan willen we daar graag nu verandering in brengen. Met een ruim aanbod aan de meest uiteenlopende vacatures, met een team van enthousiaste loopbaancoaches en met een hart voor iedere Happy Worker, maakt Axxent uitzendbureau Twello werk van jouw nieuwe baan. Tijdens een vrijblijvend gesprek leggen we je graag uit hoe we dit doen en wat je van ons kan en mag verwachten. Als jij ons dan ook nog vertelt waarmee we je kunnen helpen, kunnen we na dat gesprek meteen tot actie overgaan en voor jou de ideale baan vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Twello

 • Vacature W monteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  38
  € 2500,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Alle W monteurs opgelet!!! Netflixen was nog nooit zo makkelijk tussen kerst en oud en nieuw. Bij dit bedrijf ligt de werkpiek in het voorjaar. Als W monteur ga je op vakantieparken de geplaatste chalets voorzien van alle cv elementen. In deze periode worden alle chalets weer gereedgemaakt voor onvergetelijke vakanties. 

 • Vacature bouw inspecteur Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van kennis en ervaring

  Dit is een prachtige vervolgstap in jouw carrière. Met jouw algemene bouw ervaring, kun jij de volgende stap maken, zonder hiervoor de schoolbankjes weer in te duiken. De vacature bouw inspecteur in Apeldoorn is precies die stap die bij jou past. Jouw kennis van de bouw in combinatie met jouw communicatieve vaardigheden maken dat jij deze vervolgstap aankunt! Mogelijkheid voor vaste baan, maar ook tijdelijk of op projectbasis!

 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Vacature Groenvoorziener Klarenbeek
  Klarenbeek
  32 - 40 uur
  € 11,75 - € 14,50 uurloon

  Onkruidbestrijding was nog nooit zo leuk, jij regelt dit wel op je quad. Iedere dag in de buitenlucht samen met een leuk team collega's zorgen voor de groenvoorziening. Van bosmaaien tot snoeien. Lekker veel afwisseling dus!

 • Vacature Productiemedewerker metaal Terwolde
  terwolde
  32 - 38 uur
  € 12,00 - € 16,89 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Bij een groot bedrijf aan het werk welke beschikt over een modern machinepark met meer dan 50 richt- & knipmachines. Jij gaat hier als productiemedewerker zorgen voor een ijzersterk stukje werk! Aan jou de taak om er voor te zorgen dat jouw klanten het gewenste ijzerdraad in de juiste maat ontvangen. Jouw harde werken wordt beloond, iedere vrijdagmiddag ben je vrij.

 • Vacature Timmerman Apeldoorn
  Twello
  40
  € 15,84 - € 18,01 uurloon

  Als ervaren Timmerman ben jij dé professional die wij zoeken in de bouw. Zonder moeite lees jij bouwtekeningen om het timmerwerk goed voor te bereiden. Met behulp van professioneel gereedschap zaag je balken en planken op maat. Als een echte vaktalent weet je nauwkeurig naden en aansluitingen weg te werken. Daarnaast hou jij je ook bezig met het leggen van vloeren en het afhangen van deuren. Kortom, geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Accountmanager - Recruiter Apeldoorn
  Apeldoorn
  32 - 40 uur
  € 2426,39 - € 4208,56 per maand (bruto)

  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent uitzendbureau Twello gaat altijd dat ene stapje verder

Iedere kandidaat die bij Axxent uitzendbureau Twello binnenstapt, krijgt meteen de volledige aandacht van een persoonlijke en toegewijde loopbaancoach. Een coach die van begin tot einde alles in het werk stelt, om iedere kandidaat aan de geknipte baan te koppelen. De eerste stap is altijd een persoonlijke intake met je eigen loopbaancoach om een helder beeld te krijgen van je kennis en ervaring, van je kwaliteiten en sterktes en van je wensen en verwachtingen. Kies je voor een baan in de groenvoorziening, ga je liever aan de slag in de bouwsector, spreekt de horeca je aan of heb je een heel ander idee van wat voor jou de ideale baan is? Geef het ons gerust door, zodat we ermee verder kunnen. Jouw nieuwe baan in Twello zal er eentje zijn waarin jij alle kansen krijgt om voor onze opdrachtgever een absolute meerwaarde te betekenen in alle opzichten.

Welkom bij Axxent uitzendbureau Twello

We kunnen het hier allemaal aan je uitleggen, maar geven er de voorkeur aan om je persoonlijk te kunnen ontmoeten. Zo kom je te weten waar Axxent uitzendbureau Twello voor staat, wat we voor jou kunnen doen, wie nu precies onze Happy Workers zijn en hoe we ons motto Good Work, Good Life in de praktijk brengen. Een van onze loopbaancoaches in Twello geeft je graag alle informatie en al een eerste blik op de mooie kansen die we in ons aanbod hebben. Wij zijn er zeker van dat je binnenkort je droombaan in Twello in handen zult hebben en dat je een heel nieuw hoofdstuk in je professionele loopbaan kunt starten. Zien we je snel bij ons verschijnen?

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Reinard Schouten
Reinard Schouten
Accountmanager Elspeet
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.