Axxent: hét uitzendbureau in Voorthuizen

Ben jij op zoek naar een baan die goed aansluit bij de rest van je leven? Dan helpen wij je graag. Axxent is het uitzendbureau in Voorthuizen dat rekening houdt met jouw privéleven bij het vinden van een nieuwe baan. Heb je een gezin en moet je de kinderen aan het eind van de middag van het kinderdagverblijf ophalen? Dan gaan wij op zoek naar een flexibele werkplek voor jou. Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime baan: wij helpen je bij het vinden van werk dat écht goed bij jou past. Neem contact met ons op voor de beschikbare vacatures, of kom bij ons langs op kantoor voor een goede kop koffie en een persoonlijk gesprek.

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Voorthuizen

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • Productiemedewerker Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 2300,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Mooie producten maken waar je trots op kan zijn! Dit is wat jij gaat doen als productiemedewerker bij een deurenleverancier. Met doorgroeimogelijkheden naar monteur buitendienst, werkvoorbereider, kwaliteitsmedewerker of chef werkplaats is dit een baan waar presteren beloond wordt!
 • Onderhoudsmonteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,01 - € 18,85 uurloon
  Jouw interesse ligt bij het oplossen van technische vraagstukken! Een storing in een machine of bij de productielijn is voor jou geen enkel probleem. Benieuwd naar meer details? Lees snel verder!
 • Accountmanager regio Apeldoorn Deventer
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Kanshebber en kanspakker! Wat ons betreft ben je dat allebei! Combineer de vrijheid en verantwoordelijkheid van ondernemerschap in een baan waar jij hét verschil maakt in het dagelijks leven van werknemers en werkgevers. Noem het accountmanager of relatiebeheerder. Jij matcht mensen aan banen en werkgevers waar ze beide het geluk van ervaren.
 • Accountmanager Hattemerbroek
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 2426,00 - € 4208,00 per maand (bruto)
  Denken en handelen als een ondernemer voor 2 type klanten, namelijk de werkzoekende en de opdrachtgever die arbeidskrachten zoekt. De kunst is de beste match te maken, want alleen daar bouw je duurzame relaties mee. Je bent bij ons gegarandeerd een Happy Worker als je beschikt over deze skills!
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Expeditie medewerker Ermelo
  Ermelo
  38 - 38 uur
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De pluspunten van Axxent uitzendbureau in Voorthuizen

We begrijpen dat je als werkzoekende kunt kiezen uit meerdere uitzendbureau's in de regio. Daarom zetten we graag de unieke pluspunten van Axxent voor je op een rijtje. Wij zijn al jaren werkzaam als uitzendbureau in Voorthuizen, en zijn trots op de goede reputatie die we hebben bij zowel werknemers als werkgevers. Door onze persoonlijke aanpak weten we onze werkzoekenden snel aan een goede werkgever te koppelen. Bij ons geen 'tijdelijke' baantjes in branches waar jij helemaal niet wilt werken. We gaan samen met jou op zoek naar een baan die past bij jouw interesses, werkervaring en levensstijl.

Het grootste vacatureaanbod vind je bij Axxent uitzendbureau in Voorthuizen

Als uitzendbureau in Voorthuizen hebben we goed contact met de leukste werkgevers uit de regio. Op onze website vind je daarom een zeer divers vacatureaanbod, waar regelmatig nieuwe vacatures aan worden toegevoegd. Om niets te missen, raden we je daarom aan om onze vacaturepagina dagelijks te bekijken. Heb je geen tijd om iedere dag de nieuwe vacatures door te spitten? Dat begrijpen we maar al te goed. Schrijf je in voor onze emaillijst en ontvang de nieuwste vacatures voortaan gewoon in je mailbox. Dit scheelt je niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je nooit een leuke vacature misloopt.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.