Vind een passende vacature in Amersfoort bij Axxent

De leukste vacature in Amersfoort en omgeving vind je bij Axxent. Ons motto is simpel: iedereen verdient een leuke baan. Om ervoor te zorgen dat we jou zo snel mogelijk kunnen koppelen aan een leuke werkgever, leren we je graag eerst een beetje beter kennen. Onder het genot van een kopje koffie op kantoor kun je aangeven wat je zoekt en waar je interesses liggen. Met deze kennis op zak helpen wij je vervolgens bij het vinden van die ene vacature in Amersfoort die helemaal bij jou past. Hebben we een leuke baan voor je gevonden? Ook dan houden we contact. We horen graag hoe je nieuwe baan bevalt!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  32 - 50 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon
  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Expeditie medewerker Ermelo
  Ermelo
  38 - 38 uur
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)
  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf.
 • Sloper Bussum
  Bussum
  40 - 40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon
  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
 • vacature projectleider wekerom
  WKO Projectleider Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 3300,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als projectleider werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.Je geeft leiding aan één of meerdere projectteams, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid. Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerdersvergaderingen en overdrachtsvergaderingen.
 • Machinist mobiele kraan Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 11,16 - € 15,02 uurloon
  Het planten van bomen, het machinaal snoeien van hagen, graafwerkzaamheden voor een particulier, het kan allemaal. Nog belangrijker, jij kan dit allemaal! 😊 Veel afwisseling in jouw werkzaamheden, op veel verschillende plekken in de regio van Ermelo. Geen dag is hetzelfde, het enige dat niet verandert is jouw mobiele kraan.
 • Bouw calculator Barneveld
  Barneveld
  24 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)
  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bij Axxent vind je de leukste vacature in Amersfoort

Axxent is al vele jaren actief in de regio Amersfoort. In deze tijd hebben we een goede reputatie weten op te bouwen, waardoor we onze werkzoekenden de leukste vacatures kunnen aanbieden. Bij ons vind je niet alleen banen met goede verdiensten, maar ook banen met groeimogelijkheden en een prettige werksfeer. Want fijne collega's zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Heb je een baan bemachtigd? Dan hoef je je geen zorgen te maken over kleine lettertjes in je contract. We maken duidelijke afspraken over salaris, vrije dagen en wekelijkse werkuren. Zo weet zowel de werknemer als de werkgever precies waar hij aan toe is. Dit zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer en hopelijk een langdurige samenwerking!

Reageer op een passende vacature in Amersfoort

In principe heb je natuurlijk maar één leuke vacature in Amersfoort nodig om een baan te bemachtigen. Helaas vinden veel mensen het lastig om die ene vacature te vinden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Bij Axxent begrijpen we dit maar al te goed, en daarom hebben we een gemakkelijk systeem bedacht. Ons online vacatureaanbod kun je filteren op woonplaats en branche. Zo bekijk je voortaan alleen de vacatures die ook écht bij jou passen. Wil je zeker weten dat je niets misloopt? Dan raden we je aan om je in te schrijven voor onze e-maillijst.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.