Vind een passende vacature in Amersfoort bij Axxent

De leukste vacature in Amersfoort en omgeving vind je bij Axxent. Ons motto is simpel: iedereen verdient een leuke baan. Om ervoor te zorgen dat we jou zo snel mogelijk kunnen koppelen aan een leuke werkgever, leren we je graag eerst een beetje beter kennen. Onder het genot van een kopje koffie op kantoor kun je aangeven wat je zoekt en waar je interesses liggen. Met deze kennis op zak helpen wij je vervolgens bij het vinden van die ene vacature in Amersfoort die helemaal bij jou past. Hebben we een leuke baan voor je gevonden? Ook dan houden we contact. We horen graag hoe je nieuwe baan bevalt!

Je dichtsbijzijnde Axxent vestiging

Dit zijn vacatures in een straal van 25 kilometer om Amersfoort

 • Monteur traprenovatie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3750,00 per maand (bruto)
  Stel je voor dat je elke dag trappen mag opknappen en mooier maken. Dat is precies wat een monteur traprenovatie doet! We zoeken iemand die handig is en het leuk vindt om trappen te repareren en op te knappen. Als jij het tof vindt om met je handen te werken en trappen er weer als nieuw uit wilt laten zien, dan is deze baan iets voor jou! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij de held van trappenland kunt worden.
 • Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Fietsenmaker Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
 • Schoonmaakmedewerker Barneveld
  Barneveld
  16 - 20 uur
  € 13,27 - € 15,10 uurloon
  In de reiniging in de food-industrie kan een hoop werk zitten. Dat weet jij als geen ander. Schoonmaken moet echt in je zitten. Enthousiast? Lees snel verder.
 • Operator Rolvormen Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 18,36 uurloon
  Als een onmisbare schakel zorg jij er samen met jouw collega's voor dat het productieproces zo efficient mogelijk verloopt. Dit doe je door de machines zo goed mogelijk in te stellen. De rolvormmachines zijn tot en met het verpakken geautomatiseerd, maar voordat deze lijn in productie gaat moet deze natuurlijk wel ingesteld worden. Iets voor jou? 😉
 • Orderpicker Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 15,62 uurloon
  Ready, set, pick! Ben jij een veelzijdige logistieke professional en in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Heb je ervaring met het verplaatsen van grote producten? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven.
 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  salaris is afhankelijk van ervaring
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • Timmerman Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 17,52 - € 19,87 uurloon
  Kies voor vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je stempel te drukken op prachtige projecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen. Hier krijg je niet alleen de kans om je vakmanschap te tonen, maar ook om met creativiteit en teamwork indrukwekkende projecten van A tot Z te begeleiden.
 • Uitvoerder Bouw Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 3614,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als uitvoerder bouw ben jij de spil in het bouwproces. Leid het team, beheer het budget en zorg dat alles op rolletjes loopt. Elke dag is een nieuwe uitdaging. Klaar om de leiding te nemen en iets geweldigs te bouwen?
 • Operator metaal Barneveld
  Barneveld
  36 - 40 uur
  € 14,19 - € 18,71 uurloon
  Als pons/laser operator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het instellen van de machines, dit doe je aan de hand van CNC programma’s. Wanneer de machine is ingesteld laat je het productieproces zo optimaal mogelijk verlopen, waarborg je de kwaliteit van het eindproduct en bereid je je volgende werkzaamheden voor. In samenspraak met de technische dienst voer je preventief onderhoud uit. Ten alle tijden zorg je ervoor dat de veiligheidseisen en productieprocedures worden nageleefd. Deze functie wordt uitgevoerd in tweeploegendienst en je bent één vrijdag in de twee weken vrij.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Bij Axxent vind je de leukste vacature in Amersfoort

Axxent is al vele jaren actief in de regio Amersfoort. In deze tijd hebben we een goede reputatie weten op te bouwen, waardoor we onze werkzoekenden de leukste vacatures kunnen aanbieden. Bij ons vind je niet alleen banen met goede verdiensten, maar ook banen met groeimogelijkheden en een prettige werksfeer. Want fijne collega's zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Heb je een baan bemachtigd? Dan hoef je je geen zorgen te maken over kleine lettertjes in je contract. We maken duidelijke afspraken over salaris, vrije dagen en wekelijkse werkuren. Zo weet zowel de werknemer als de werkgever precies waar hij aan toe is. Dit zorgt voor een prettige sfeer op de werkvloer en hopelijk een langdurige samenwerking!

Reageer op een passende vacature in Amersfoort

In principe heb je natuurlijk maar één leuke vacature in Amersfoort nodig om een baan te bemachtigen. Helaas vinden veel mensen het lastig om die ene vacature te vinden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Bij Axxent begrijpen we dit maar al te goed, en daarom hebben we een gemakkelijk systeem bedacht. Ons online vacatureaanbod kun je filteren op woonplaats en branche. Zo bekijk je voortaan alleen de vacatures die ook écht bij jou passen. Wil je zeker weten dat je niets misloopt? Dan raden we je aan om je in te schrijven voor onze e-maillijst.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.