Op zoek naar een leuke vacature in Barneveld? Axxent uitzendbureau helpt je graag

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek, de groenvoorziening, horeca of techniek: Axxent helpt je om een vacature in Barneveld te vinden die goed bij jou past. Axxent gelooft namelijk dat de ideale baan veel meer is dan alleen een goed salaris. Bij ons vind je daarom leuke werkplekken, met gezellige collega's, waar je iedere dag met veel plezier naar toe gaat. Kun je momenteel geen leuke vacature in Barneveld vinden? Neem dan contact met ons op. Ons team van gemotiveerde jobcoaches staat voor je klaar en helpt je graag in je zoektocht naar een leuke baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Barneveld

 • vacature grondwerker
  Vacature Grondwerker Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 2520,00 - € 2835,00 per maand (bruto)
  afhankelijk van ervaring

  Mooie grote én kleine projecten door het hele land waar jij als vakman GWW je steentje bijdraagt. Jouw inzet wordt bij dit hechte familiebedrijf enorm gewaardeerd. Of je nu ervaren bent en zelfstandig werkzaamheden uit kunt voeren óf juist minder ervaren, je bent hier van harte welkom!

 • Vacature Productiemedewerker beton storten Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 12,76 - € 18,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Je stort nauwkeurig de betonmallen vol en je werkt de producten netjes af, zodat er mooie prefab producten ontstaan. Je krijgt leiding van de voorman storten. Je beseft dat je een verantwoordelijke baan hebt; als beton hard is kan je er niets meer mee. Je doet je werk vanzelfsprekend in één keer goed!

 • Vacature Calculator Bouw Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 2415,00 - € 4151,00 per maand (bruto)

  Challenge accepted! Een portie verantwoordelijkheid kan jij wel aan. Aan de hand van de bouwtekening maak jij de juiste berekening van materialen welke nodig zijn voor het project. Dat betekent veel denkwerk en foutloos werken. Zodra er een akkoord is op jouw offerte gaan jouw collega's starten met de productie om het daarna op de bouw te plaatsen. Zo zie je altijd resultaat van jouw werk.

 • Vacature (meewerkend) Voorman Montage Barneveld
  Barneveld
  40
  € 2590,00 - € 3100,00 per maand (bruto)

  Let's go team! Jij weet jouw collega's als geen ander te motiveren. Als meewerkend voorman montage geef je niet alleen instructies, maar werken jullie vooral goed samen om dat complete eindproduct zo goed mogelijk te kunnen leveren. Van het plaatsen van betonwanden tot aan complete kelderbouw en bassins voor zwembaden. Je gaat aan het werk bij een gewaardeerde bouwpartner van veel aannemers en architecten. Met al meer dan 50 jaar ervaring is dit hèt bedrijf binnen de betonmarkt.

 • Vacature Operator Barneveld
  Barneveld
  38
  € 11,16 - € 14,66 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Kom maar op met die tekening! Jij bedient de kantbank als geen ander. Aan de hand van tekening stel je de kantbank op de juiste manier in. Jij zorgt ervoor dat de onderdelen zo gemaakt worden zoals op de tekening staat beschreven. Je controleert hierna alle onderdelen  op maatvoering en kwaliteit. Bij dit internationale bedrijf werk je samen met een enthousiast team aan de huisvestingssystemen voor pluimvee. Goed functioneren wordt beloond, je kunt doorgroeien tot werkvoorbereider/programmeur.

 • Vacature Werkvoorbereider Productie Barneveld
  Barneveld
  40
  € 2450,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Programmeren als een baas! De pons-, laser- en rolvormmachines hebben aansturende programma’s nodig. Laat jij nou net de persoon zijn die dit vak beheerst of staat te popelen om dit te willen leren! Jouw resultaat: de programma’s steeds verder verbeteren waardoor je de productie optimaliseert. Waar? In een internationaal bedrijf waar je kunt uitblinken door iedere dag feedback van collega’s te verwerken in vernieuwing.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De leukste vacature in Barneveld vind je bij Axxent

Part-time en full-time vacatures: bij ons vind je ze allemaal. Om de beste match tussen werkgever en werkzoeker te kunnen maken leren we je graag eerst beter kennen. Jij weet immers het beste welke baan goed bij jou past. In een persoonlijk gesprek horen we graag waar jouw krachten liggen, wat je wilt leren en waar jij gelukkig van wordt. Met deze informatie op zak hebben we binnen de kortste keren een passende vacature in Barneveld gevonden. Bij Axxent geen moeilijke contracten met kleine lettertjes maar duidelijke afspraken over je salaris, werkuren en vrije dagen. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Reageer op de leukste vacature in Barneveld

Je kunt al onze openstaande banen terugvinden op de website maar je bent ook altijd welkom bij ons op kantoor. Wij ontvangen regelmatig nieuwe vacatures, dus wij raden je aan om onze website meerdere keren per week te checken. Heb je weinig tijd om te zoeken of staat er momenteel geen passende vacature in Barneveld op de website? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het zoeken naar een leuke baan. Door je in te schrijven voor onze e-maillijst ontvang je de nieuwste vacatures als eerste in jouw mailbox. Zo loop je niet het risico om de baan van je dromen mis te lopen.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.