Op zoek naar een leuke vacature in Barneveld? Axxent uitzendbureau helpt je graag

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek, de groenvoorziening, horeca of techniek: Axxent helpt je om een vacature in Barneveld te vinden die goed bij jou past. Axxent gelooft namelijk dat de ideale baan veel meer is dan alleen een goed salaris. Bij ons vind je daarom leuke werkplekken, met gezellige collega's, waar je iedere dag met veel plezier naar toe gaat. Kun je momenteel geen leuke vacature in Barneveld vinden? Neem dan contact met ons op. Ons team van gemotiveerde jobcoaches staat voor je klaar en helpt je graag in je zoektocht naar een leuke baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Barneveld

 • Kant-operator Metaal Barneveld
  Barneveld
  40
  € 11,16 - € 14,66 uurloon
  Kom maar op met die tekening! Jij bedient de kantbank als geen ander. Aan de hand van tekening stel je de kantbank op de juiste manier in. Jij zorgt ervoor dat de onderdelen zo gemaakt worden zoals op de tekening staat beschreven. Je controleert hierna alle onderdelen op maatvoering en kwaliteit.
 • Monteur binnendienst Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 2087,00 - € 2586,00 per maand (bruto)
  Het maximale uit jezelf halen in deze verantwoordelijke baan als monteur binnendienst. Een belangrijke schakel binnen het bedrijf om de machines goed te assembleren. Ervaring is niet nodig, jouw collega's leren je het vak graag! Je gaat aan het werk bij de veeg- en schrobmachine specialist van Nederland. Een gezamenlijk doel met jouw collega's: de klant staat hier centraal, korte lijnen voor het maximale resultaat. Problemen zijn er om samen opgelost te worden.
 • Allround metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Met jouw passie voor metaal kan je jezelf in deze functie helemaal uitleven. Als allround metaalbewerker/lasser bij dit kleine maar veelzijdige bedrijf is geen dag hetzelfde. Je gaat aan het werk bij een bedrijf in Putten dat zich bezighoudt met de techniek en service in de industrie en agrarische sector. Hierbij kun je denken aan stalcontstructies, knip-,zet- en laswerkzaamheden. Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf middenin de natuur.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De leukste vacature in Barneveld vind je bij Axxent

Part-time en full-time vacatures: bij ons vind je ze allemaal. Om de beste match tussen werkgever en werkzoeker te kunnen maken leren we je graag eerst beter kennen. Jij weet immers het beste welke baan goed bij jou past. In een persoonlijk gesprek horen we graag waar jouw krachten liggen, wat je wilt leren en waar jij gelukkig van wordt. Met deze informatie op zak hebben we binnen de kortste keren een passende vacature in Barneveld gevonden. Bij Axxent geen moeilijke contracten met kleine lettertjes maar duidelijke afspraken over je salaris, werkuren en vrije dagen. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Reageer op de leukste vacature in Barneveld

Je kunt al onze openstaande banen terugvinden op de website maar je bent ook altijd welkom bij ons op kantoor. Wij ontvangen regelmatig nieuwe vacatures, dus wij raden je aan om onze website meerdere keren per week te checken. Heb je weinig tijd om te zoeken of staat er momenteel geen passende vacature in Barneveld op de website? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het zoeken naar een leuke baan. Door je in te schrijven voor onze e-maillijst ontvang je de nieuwste vacatures als eerste in jouw mailbox. Zo loop je niet het risico om de baan van je dromen mis te lopen.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.