Op zoek naar een leuke vacature in Barneveld? Axxent uitzendbureau helpt je graag

Ben je op zoek naar een baan in de logistiek, de groenvoorziening, horeca of techniek: Axxent helpt je om een vacature in Barneveld te vinden die goed bij jou past. Axxent gelooft namelijk dat de ideale baan veel meer is dan alleen een goed salaris. Bij ons vind je daarom leuke werkplekken, met gezellige collega's, waar je iedere dag met veel plezier naar toe gaat. Kun je momenteel geen leuke vacature in Barneveld vinden? Neem dan contact met ons op. Ons team van gemotiveerde jobcoaches staat voor je klaar en helpt je graag in je zoektocht naar een leuke baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Barneveld

 • Operator metaal Barneveld
  Barneveld
  36 - 40 uur
  € 14,19 - € 18,71 uurloon
  Als pons/laser operator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het instellen van de machines, dit doe je aan de hand van CNC programma’s. Wanneer de machine is ingesteld laat je het productieproces zo optimaal mogelijk verlopen, waarborg je de kwaliteit van het eindproduct en bereid je je volgende werkzaamheden voor. In samenspraak met de technische dienst voer je preventief onderhoud uit. Ten alle tijden zorg je ervoor dat de veiligheidseisen en productieprocedures worden nageleefd. Deze functie wordt uitgevoerd in tweeploegendienst en je bent één vrijdag in de twee weken vrij.
 • Algemeen Productiemedewerker Barneveld
  Barneveld
  40 - 40 uur
  € 2100,00 - € 2700,00 per maand (bruto)
  Als algemeen productiemedewerker inpakafdeling werk jij mee in het proces en houd je het overzicht. Daarnaast kan jij in deze rol onderdeel uitmaken van een betrokken team en aan de slag gaan met unieke producten. Is dit hetgeen waar jij naar op zoek bent? Zoek dan niet verder want deze functie is jou op het lijf geschreven.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De leukste vacature in Barneveld vind je bij Axxent

Part-time en full-time vacatures: bij ons vind je ze allemaal. Om de beste match tussen werkgever en werkzoeker te kunnen maken leren we je graag eerst beter kennen. Jij weet immers het beste welke baan goed bij jou past. In een persoonlijk gesprek horen we graag waar jouw krachten liggen, wat je wilt leren en waar jij gelukkig van wordt. Met deze informatie op zak hebben we binnen de kortste keren een passende vacature in Barneveld gevonden. Bij Axxent geen moeilijke contracten met kleine lettertjes maar duidelijke afspraken over je salaris, werkuren en vrije dagen. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Reageer op de leukste vacature in Barneveld

Je kunt al onze openstaande banen terugvinden op de website maar je bent ook altijd welkom bij ons op kantoor. Wij ontvangen regelmatig nieuwe vacatures, dus wij raden je aan om onze website meerdere keren per week te checken. Heb je weinig tijd om te zoeken of staat er momenteel geen passende vacature in Barneveld op de website? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het zoeken naar een leuke baan. Door je in te schrijven voor onze e-maillijst ontvang je de nieuwste vacatures als eerste in jouw mailbox. Zo loop je niet het risico om de baan van je dromen mis te lopen.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Nick Dobbenberg
Nick Dobbenberg
Teamleider Recruitment
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.