Axxent heeft voor jou de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Bestaat de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg? Ja natuurlijk! Axxent heeft ze voor je klaarstaan. Een vacature is perfect als de baan je alle kansen biedt waar je naar op zoek bent, als je jezelf al helemaal ziet werken bij je nieuwe werkgever, als je een leuke groep collega’s hebt en als je daar ook nog eens een mooi loon voor ontvangt. Wat perfect precies is, is voor iedereen verschillend en net dat maakt het voor onze loopbaancoaches zo boeiend en een echte uitdaging. Iedere baan is uniek, iedere werkgever is uniek en iedere kandidaat is uniek. En niet te vergeten, onze coaches zijn ook allemaal uniek en uit het juiste hout gesneden om voor jou aan het werk te gaan. Ze maken een prima match om voor jou de best mogelijke vacature in Bunschoten - Spakenburg te vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten - Spakenburg

 • Vacature Steigerbouwer Nijkerk
  Bunschoten
  40 uur
  € 2350,00 - € 2950,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk ervaring

  We zoeken het rechtdoorzee type. Een échte aanpakker zonder hoogtevrees, want een steiger bouwen doe je doorgaans niet alleen op de begane grond. Iets voor jou, check de vacature!

 • Vacature timmerman Barneveld Axxent
  Vacature Voorman timmerman in Amersfoort
  Bunschoten
  40 uur
  € 2400,00 - € 3300,00 per maand (bruto)

  Met jouw jarenlange ervaring als timmerman weet jij precies hoe het eraan toegaat in de bouwwereld. En dankzij jouw leidinggevende kwaliteiten, flexibiliteit en positieve energie leid je elk bouwproject van onze opdrachtgever in goede banen. Zien wij jou binnenkort op één van onze bouwplaatsen?

 • Vacature Bronbemaler Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 uur
  € 3000,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als bronbemaler zorg jij ervoor dat het grondwater volgens de wet- en regelgeving wordt opgepompt en op een andere plek weer wordt afgevoerd. Ook zorg je voor het benodigde onderhoud i.o.m. de werkplaats.

 • Vacature Boormeester Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 uur
  € 3500,00 - € 4500,00 per maand (bruto)

  Als boormeester zijn jouw voornaamste taken het boren van putten, onder andere voor warmte- koude opslag en watervoorzieningen. Je bent b.v.k. in staat om putten tot 300 meter te boren.

 • Vacature WKO Monteur in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 uur
  € 3000,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Als monteur werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.

 • Vacature bouwopruimer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  16 - 40 uur
  € 14,97 uurloon

  Ben jij actief en wil jij werken als bouwopruimer in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg? Solliciteer dan direct. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en ben een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature Deegmaker in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-Spakenburg
  40 uur
  € 13,00 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Neem jij vol trots je eigen gemaakte koekjes mee als je bij vrienden of familie op de koffie gaat? Dan ben jij dé deegmaker in Bunschoten-Spakenburg die we zoeken! Jij zorgt er voor dat de koekjes, taarten en andere snacks met de beste zorg en aandacht zijn samengesteld. 

 • Vacature Monteur zwembadtechniek regio Utrecht
  Bunschoten
  40
  € 2200,00 - € 3400,00 per maand (bruto)

  Leuke baan voor een geboren techneut die ook graag buiten bezig is, van afwisseling houdt en van a tot z bij het project betrokken wil zijn. Ervaring in de zwembadbouw hoeft niet, je wordt opgenomen in een enthousiast team van ervaren monteurs die ervoor zorgen dat je goed opgeleid wordt. Je eigen montage bus, goed salaris, fulltime, overwerkvergoeding, geen dag hetzelfde, leuke sfeer en je komt op de mooiste plekjes van Nederland!

 • Vacature Trapmonteur regio Amersfoort
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2200,00 - € 3300,00 per maand (bruto)

  Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel vrijheid en zelfstandigheid hebt. Een afwisselende functie waarin je jouw technische inzicht en handigheid kan toepassen om de klanten te voorzien de mooiste trappen. Solliciteer dan als trapmonteur.

 • Vacature Productiemedewerker Banketbakkerij
  Bunschoten-Spakenburg
  24 - 40 uur
  € 11,71 uurloon

  Ben jij op zoek naar werk bij een gerenommeerd bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie?

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Ken je Axxent al?

Weet je wat Axxent zo uniek maakt? Wij kijken zoveel verder dan enkel je opleiding en ervaring. Dat mag dan wel belangrijk zijn, maar daar stopt het voor ons niet, integendeel. Een totaalbeeld van wie je bent en wat je wilt, daar gaan we naar op zoek al, vanaf het eerste gesprek. Het is namelijk dé manier om de juiste vacature in Bunschoten - Spakenburg voor je te vinden. Ook steeds meer werkgevers hechten hier veel waarde aan en dus nemen we ook jouw competenties en zoveel meer mee. De leukste vacature in Bunschoten – Spakenburg, in de meest uiteenlopende sectoren wacht op gedreven Happy Workers zoals jij. Kies je techniek, bouw, logistiek, horeca of iets helemaal anders? Waar jij je loopbaan ziet, zoekt je coach de geschikte baan voor je. Vandaag kom je bij ons langs en voor je het weet ben je al aan het werk bij je nieuwe werkgever.

Bekijk het sollicitatieproces

We helpen je graag met de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Ben jij die enthousiaste, gedreven, gemotiveerde en professionele Happy Worker die we zoeken bij Axxent? Kom gerust langs bij ons op kantoor en samen maken we al je dromen waar. Een baan die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen en die bovendien prima te combineren is met je leven buiten het werk. Good Work, Good Life: het zijn geen loze woorden bij Axxent. Kennismaken? Je coach staat vol enthousiasme klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan en een geschikte vacature in Bunschoten – Spakenburg te vinden. Niet twijfelen, gewoon doen!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.