Axxent heeft voor jou de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Bestaat de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg? Ja natuurlijk! Axxent heeft ze voor je klaarstaan. Een vacature is perfect als de baan je alle kansen biedt waar je naar op zoek bent, als je jezelf al helemaal ziet werken bij je nieuwe werkgever, als je een leuke groep collega’s hebt en als je daar ook nog eens een mooi loon voor ontvangt. Wat perfect precies is, is voor iedereen verschillend en net dat maakt het voor onze loopbaancoaches zo boeiend en een echte uitdaging. Iedere baan is uniek, iedere werkgever is uniek en iedere kandidaat is uniek. En niet te vergeten, onze coaches zijn ook allemaal uniek en uit het juiste hout gesneden om voor jou aan het werk te gaan. Ze maken een prima match om voor jou de best mogelijke vacature in Bunschoten - Spakenburg te vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten - Spakenburg

 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • (Assistent) hovenier Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 14.60 uurloon
  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als assistent (aankomend) hovenier! Lees snel verder voor meer details.
 • vacature grondwerker
  Grondwerker Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3250,00 per maand (bruto)
  Laat het grondwater stijgen en je carrière bloeien, met je poten in de klei. Een nieuwe stap maken van grondwerker naar grondwerker/bronbemaler? Als grondwerker/bronbemaler speel jij een cruciale rol in het beheren van grondwater, volgens strikte regelgeving, en zorg je ervoor dat het op de juiste plekken wordt verplaatst.
 • vacature grondwerker
  (Assistent) Boormeester Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De diepste geheimen van de aarde ontsluieren? Navigerend door lagen gesteente en grond, op zoek naar verborgen schatten en vitale grondstoffen. We zoeken iemand die letterlijk en figuurlijk diep zal gaan om doelen te bereiken en de wereld onder onze voeten te verkennen.
 • Projectleider Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 4000,00 - € 5500,00 per maand (bruto)
  Wil jij de koers uitzetten in een wereld die snakt naar duurzame oplossingen? Als Projectleider krijg je de kans om de toekomst van energie-efficiëntie te vormen en tegelijkertijd bij te dragen aan een schonere planeet.
 • Monteur traprenovatie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3750,00 per maand (bruto)
  Stel je voor dat je elke dag trappen mag opknappen en mooier maken. Dat is precies wat een monteur traprenovatie doet! We zoeken iemand die handig is en het leuk vindt om trappen te repareren en op te knappen. Als jij het tof vindt om met je handen te werken en trappen er weer als nieuw uit wilt laten zien, dan is deze baan iets voor jou! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij de held van trappenland kunt worden.
 • Monteur kranen Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  In het bruisende Bunschoten-Spakenburg ligt een kans voor je om jouw passie voor techniek om te zetten in een bloeiende carrière.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Ken je Axxent al?

Weet je wat Axxent zo uniek maakt? Wij kijken zoveel verder dan enkel je opleiding en ervaring. Dat mag dan wel belangrijk zijn, maar daar stopt het voor ons niet, integendeel. Een totaalbeeld van wie je bent en wat je wilt, daar gaan we naar op zoek al, vanaf het eerste gesprek. Het is namelijk dé manier om de juiste vacature in Bunschoten - Spakenburg voor je te vinden. Ook steeds meer werkgevers hechten hier veel waarde aan en dus nemen we ook jouw competenties en zoveel meer mee. De leukste vacature in Bunschoten – Spakenburg, in de meest uiteenlopende sectoren wacht op gedreven Happy Workers zoals jij. Kies je techniek, bouw, logistiek, horeca of iets helemaal anders? Waar jij je loopbaan ziet, zoekt je coach de geschikte baan voor je. Vandaag kom je bij ons langs en voor je het weet ben je al aan het werk bij je nieuwe werkgever.

Bekijk het sollicitatieproces

We helpen je graag met de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Ben jij die enthousiaste, gedreven, gemotiveerde en professionele Happy Worker die we zoeken bij Axxent? Kom gerust langs bij ons op kantoor en samen maken we al je dromen waar. Een baan die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen en die bovendien prima te combineren is met je leven buiten het werk. Good Work, Good Life: het zijn geen loze woorden bij Axxent. Kennismaken? Je coach staat vol enthousiasme klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan en een geschikte vacature in Bunschoten – Spakenburg te vinden. Niet twijfelen, gewoon doen!

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.