Axxent heeft voor jou de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Bestaat de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg? Ja natuurlijk! Axxent heeft ze voor je klaarstaan. Een vacature is perfect als de baan je alle kansen biedt waar je naar op zoek bent, als je jezelf al helemaal ziet werken bij je nieuwe werkgever, als je een leuke groep collega’s hebt en als je daar ook nog eens een mooi loon voor ontvangt. Wat perfect precies is, is voor iedereen verschillend en net dat maakt het voor onze loopbaancoaches zo boeiend en een echte uitdaging. Iedere baan is uniek, iedere werkgever is uniek en iedere kandidaat is uniek. En niet te vergeten, onze coaches zijn ook allemaal uniek en uit het juiste hout gesneden om voor jou aan het werk te gaan. Ze maken een prima match om voor jou de best mogelijke vacature in Bunschoten - Spakenburg te vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten - Spakenburg

 • Vacature technische dienst Apeldoorn
  Monteur Technische Dienst Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  24 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.
 • zonnepanelen
  Monteur zonnepanelen regio Amersfoort
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2800,00 per maand (bruto)
  Werken op hoogte voor een groenere wereld, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze opdrachtgever kun je dit waarmaken.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2000,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De boormeesters kunnen een assistent gebruiken. Welke nieuwe collega’s die met of zonder ervaring zouden graag deel willen uitmaken van deze enthousiaste opdrachtgever. Natuurlijk hebben wij een profiel van deze functie maar belangrijker nog vinden wij dat je past binnen die organisatie.
 • Vacature medewerker groenvoorziening Axxent
  Groenmedewerker Soest
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!
 • vacature projectleider wekerom
  WKO Projectleider Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 3300,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als projectleider werk je aan WKO installaties in de woningbouw en appartementen complexen, volgens de aangegeven kwalitatieve en kwantitatieve kaders en doelstellingen.Je geeft leiding aan één of meerdere projectteams, zodanig dat een optimaal resultaat wordt bereikt inzake de projectdoelstellingen op het gebied van planning, kosten, kwaliteit en veiligheid. Verder neem je deel aan bouwvergaderingen, werkbesprekingen, uitvoerdersvergaderingen en overdrachtsvergaderingen.
 • Schoonmaker Utrecht
  Bunschoten-spakenburg
  12 - 40 uur
  € 12,00 - € 13,50 uurloon
  Wij zoeken een ervaren schoonmaker om een schoonmaakteam te versterken.
 • Glazenwasser Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  28 - 40 uur
  € 1750,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  Onze klant is op zoek naar een ervaren glazenwasser. We zoeken iemand die gedreven is, vakkundig en verantwoordelijk is. De verantwoordelijkheden voor deze functie omvatten het schoonmaken van ramen, glaswerk en lichtreclame. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het inspecteren van de ramen om te zorgen dat ze in goede staat zijn.
 • Verhuizers Regio Amersfoort
  Amersfoort
  24 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2200,00 per maand (bruto)
  Onze klant, met locatie in Amersfoort, is op zoek naar een verhuizers. De verhuizers is verantwoordelijk voor het verplaatsen van meubels, persoonlijke bezittingen, elektronische apparatuur en andere voorwerpen. De verhuizer moet ook helpen bij het in- en uitpakken van vrachtauto's, het laden en lossen van de lading op de juiste plaats en het verpakken van goederen. We zoeken iemand met een technische achtergrond en ervaring met verhuizingen.
 • Monteur brandpreventie
  Monteur brandpreventie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 1800,00 - € 2500,00 per maand (bruto)
  De opdrachtgever vindt dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom brengt de opdrachtgever de brandrisico’s van gebouwen in kaart, realiseren brandwerende compartimenten met certificaat en nemen vervolgens het gebouw in beheer. Bij het versterken van de brandveiligheid in Nederland speel jij als brandpreventiemonteur een belangrijke rol. Jij zorgt er namelijk voor dat gebouwen in Nederland brandveilig worden en blijven, volgens bouwbesluit. Om dat voor elkaar te krijgen, werk je alleen met de meest toonaangevende producten in de markt.
 • Operator Nijkerk
  Nijkerk
  36 - 36 uur
  € 1800,00 - € 2300,00 per maand (bruto)
  Als operator ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van de productiedoelstellingen. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de productie en inpak van wekelijks gemiddeld 10 miljoen dropjes. Deze dienen met de juiste kwaliteit, op een zo efficiënt mogelijke wijze worden geproduceerd en ingepakt te worden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Ken je Axxent al?

Weet je wat Axxent zo uniek maakt? Wij kijken zoveel verder dan enkel je opleiding en ervaring. Dat mag dan wel belangrijk zijn, maar daar stopt het voor ons niet, integendeel. Een totaalbeeld van wie je bent en wat je wilt, daar gaan we naar op zoek al, vanaf het eerste gesprek. Het is namelijk dé manier om de juiste vacature in Bunschoten - Spakenburg voor je te vinden. Ook steeds meer werkgevers hechten hier veel waarde aan en dus nemen we ook jouw competenties en zoveel meer mee. De leukste vacature in Bunschoten – Spakenburg, in de meest uiteenlopende sectoren wacht op gedreven Happy Workers zoals jij. Kies je techniek, bouw, logistiek, horeca of iets helemaal anders? Waar jij je loopbaan ziet, zoekt je coach de geschikte baan voor je. Vandaag kom je bij ons langs en voor je het weet ben je al aan het werk bij je nieuwe werkgever.

Bekijk het sollicitatieproces

We helpen je graag met de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Ben jij die enthousiaste, gedreven, gemotiveerde en professionele Happy Worker die we zoeken bij Axxent? Kom gerust langs bij ons op kantoor en samen maken we al je dromen waar. Een baan die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen en die bovendien prima te combineren is met je leven buiten het werk. Good Work, Good Life: het zijn geen loze woorden bij Axxent. Kennismaken? Je coach staat vol enthousiasme klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan en een geschikte vacature in Bunschoten – Spakenburg te vinden. Niet twijfelen, gewoon doen!

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.