Axxent heeft voor jou de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Bestaat de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg? Ja natuurlijk! Axxent heeft ze voor je klaarstaan. Een vacature is perfect als de baan je alle kansen biedt waar je naar op zoek bent, als je jezelf al helemaal ziet werken bij je nieuwe werkgever, als je een leuke groep collega’s hebt en als je daar ook nog eens een mooi loon voor ontvangt. Wat perfect precies is, is voor iedereen verschillend en net dat maakt het voor onze loopbaancoaches zo boeiend en een echte uitdaging. Iedere baan is uniek, iedere werkgever is uniek en iedere kandidaat is uniek. En niet te vergeten, onze coaches zijn ook allemaal uniek en uit het juiste hout gesneden om voor jou aan het werk te gaan. Ze maken een prima match om voor jou de best mogelijke vacature in Bunschoten - Spakenburg te vinden.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Bunschoten - Spakenburg

 • Vacature Monteur Technische Dienst Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.

 • Vacature Medewerker Customer Service Export Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  In de functie van Medewerker Customer Service Export ben je de schakel tussen de binnen- en buitenlandse klanten en de organisatie. Met een breed pakket aan werkzaamheden kan je iedere dag weer voor andere uitdagingen komen te staan. Je ben het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, kent hun behoeftes en kan daarop inspelen.

 • Vacature productontwikkelaar Bunschoten- Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2700,00 - € 4900,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Productontwikkelaar zal je deel uitmaken van een vakkundig team dat continu werkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten. In deze rol zet jij jouw creativiteit en resultaatgerichtheid in om de beste producten te creëren die aansluiten bij de wensen van de klanten en de trends op de markt. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van aanvraag tot productie.

 • Vacature Digital Marketeer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Digital Marketeer ben jij medeverantwoordelijk voor de groei en verbetering van de webshop. Je maakt de marketingstrategie concreet en werkt samen met andere afdelingen om de bedrijfsdoelen te bereiken. Je gebruikt tools zoals Google Analytics om analyses te maken en actie te ondernemen. Je rapporteert aan de Marketing Manager en werkt samen met collega’s van de afdelingen marketing en sales.

 • Vacature Sloper regio Bussum
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon

  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.

 • Vacature Groenmedewerker Amersfoort
  Bunschoten
  32-40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Op basis van ervaring

  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!

 • Vacature Medewerker Hovenier Bunschoten
  Bunschoten
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Werken met planten en bomen, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze hovenier kan je het hoveniersvak leren en jezelf ontwikkelen. Voor je het weet ben je een zelfstandig werkend hovenier.

 • Vacature Bouwopruimer Nijkerk
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 14,50 - € 16,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Van werken als bouwopruimer in de omgeving van Nijkerk krijg je hetzelfde resultaat als de workout in de sportschool. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en je bent een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature Productiemedewerker Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,08 uurloon

  Werken wanneer het jou uitkomt. Wat een zegen is dat. Samenwerken tot eindproduct bij deze bakker de deur uitgaat, net als het diner thuis. Samen maken en opeten. De werkgever is laagdrempelig en loopt ook gewoon in zijn spijkerbroek.

 • Vacature Deegmaker in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 13,00 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Trots neem je eigen gemaakte koekjes mee als je bij vrienden of familie op de koffie gaat. Als deegmaker kan dit bij dit bedrijf in Bunschoten-Spakenburg. Jij zorgt er voor dat de koekjes, taarten en andere snacks met de beste zorg en aandacht zijn samengesteld.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Ken je Axxent al?

Weet je wat Axxent zo uniek maakt? Wij kijken zoveel verder dan enkel je opleiding en ervaring. Dat mag dan wel belangrijk zijn, maar daar stopt het voor ons niet, integendeel. Een totaalbeeld van wie je bent en wat je wilt, daar gaan we naar op zoek al, vanaf het eerste gesprek. Het is namelijk dé manier om de juiste vacature in Bunschoten - Spakenburg voor je te vinden. Ook steeds meer werkgevers hechten hier veel waarde aan en dus nemen we ook jouw competenties en zoveel meer mee. De leukste vacature in Bunschoten – Spakenburg, in de meest uiteenlopende sectoren wacht op gedreven Happy Workers zoals jij. Kies je techniek, bouw, logistiek, horeca of iets helemaal anders? Waar jij je loopbaan ziet, zoekt je coach de geschikte baan voor je. Vandaag kom je bij ons langs en voor je het weet ben je al aan het werk bij je nieuwe werkgever.

Bekijk het sollicitatieproces

We helpen je graag met de perfecte vacature in Bunschoten - Spakenburg

Ben jij die enthousiaste, gedreven, gemotiveerde en professionele Happy Worker die we zoeken bij Axxent? Kom gerust langs bij ons op kantoor en samen maken we al je dromen waar. Een baan die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen en die bovendien prima te combineren is met je leven buiten het werk. Good Work, Good Life: het zijn geen loze woorden bij Axxent. Kennismaken? Je coach staat vol enthousiasme klaar om samen met jou de uitdaging aan te gaan en een geschikte vacature in Bunschoten – Spakenburg te vinden. Niet twijfelen, gewoon doen!

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.