Vacature in Deventer

Zoek je naar een geschikte vacature in Deventer? Neem dan contact op met uitzendbureau Axxent. Axxent gaat voor een persoonlijke benadering om zo veel mogelijk over jou te weten te komen. Alleen dan kan ons enthousiaste team van jobcoaches de best passende baan voor je vinden. Wij werken enkel samen met betrouwbare organisatie die jou een goed salaris betalen. Alle medewerkers spreken niet alleen Nederlands maar ook Engels. Zo hoeft het feit dat je nog niet zo goed Nederlands spreekt geen probleem te zijn.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Deventer

 • Medewerker groenvoorziening Klarenbeek
  Klarenbeek
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 16,00 uurloon
  Iedere dag in de buitenlucht samen met een leuk team collega's zorgen voor de groenvoorziening. Van onkruid bestrijden op de quad tot aan het onderhouden van de borders. Lekker veel afwisseling in deze baan! Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf met ongeveer 90 medewerkers. De combinatie tussen creatieve tuinaanleg en groenvoorziening maakt dit bedrijf uniek.
 • Productiemedewerker Metaal Terwolde
  Terwolde
  32 - 40 uur
  € 13,27 - € 15,75 uurloon
  Jij houdt van een ijzersterk stukje werk! 😊 Als productie medewerker metaal ben je een echte aanpakker met technisch inzicht. Bij dit bedrijf kan jij je helemaal uitleven samen met je vaste team aan collega's. Jouw opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervaardigen van ijzerdraadproducten, ze produceren een tussenproduct voor andere fabrikanten. Ieder product is maatwerk, echt uniek dus!
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom vacatures van Axxent?

Bij Axxent nemen wij de moeite om je echt te leren kennen. Om de meest passende vacature in Deventer voor je te vinden, willen wij een aantal dingen van je weten. Denk hierbij aan wat jij leuk vindt, wat belangrijk voor je is en natuurlijk wat je zoekt in een baan. Ons doel is om jou te matchen met een bedrijf waar je de perfecte balans vindt tussen je werk en privéleven en waar je collega's je vrienden worden.

Als jij happy bent op je werk, dan ben je thuis ook relaxter en presteer je vaak ook beter. Dit is voor het bedrijf natuurlijk ook voordelig. Bij Axxent zorgen wij voor goede arbeidsvoorwaarden omdat we graag investeren in een langdurige samenwerking met jou. Die arbeidsvoorwaarden leggen we altijd vast in een contract, ook als je maar een dag voor ons zou werken. Dat contract kunnen we opstellen in het Nederlands of in jouw eigen taal. Zo is het altijd helemaal duidelijk.

Welke vacatures in Deventer vind je bij Axxent?

Op de website van Axxent vind je de meest uiteenlopende vacatures. Naast vacatures in Deventer vind je er ook vacatures in andere plekken in Midden – Nederland,  de regio waar wij actief zijn. Wij bieden bijvoorbeeld jobs als schoonmaker, medewerker productie, logistiek of techniek. Daarnaast is het ook mogelijk om te werken binnen andere sectoren zoals groenvoorziening, horeca, bouw of administratie.

Ook als je niet direct een vacature ziet die bij je past, kun je je bij ons inschrijven. Doe dit dan via een open sollicitatie. Wij gaan dan samen in gesprek over de mogelijkheden die er zijn. Het is ook geen probleem als je nog niet precies weet wat je leuk vindt of waar je kwaliteiten liggen. Je kunt bij ons verschillende branches uitproberen en zo erachter komen waar jouw passie en kwaliteiten liggen.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.