Op zoek naar een vacature in Ermelo? Kom gerust langs bij Axxent

Ben je op zoek naar een boeiende, aantrekkelijke, uitdagende en leuke vacature in Ermelo? Wij bij Axxent kunnen die vast en zeker voor je vinden. Onze professionele loopbaancoaches geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Om voor jou de best passende vacature in Ermelo te vinden, op basis van jouw wensen. We houden rekening met je ambities, aansluitend op jouw kennis en interesses, met een goed salaris en gezellige collega’s. Klinkt te mooi om waar te zijn? Heus niet, kom het gerust zelf ontdekken en stap naar buiten met een goed gevoel en een nieuwe baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Ermelo

 • Vacature Productiemedewerker in Ermelo
  Ermelo
  24 - 32 uur
  € 13,62 uurloon

  Dit bedrijf is bewust bezig om kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Er word nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mens wordt niet vervangen door een machine. Dit product wordt gezien als het product wat jij je favoriete viervoeter moet voeren.

 • Vacature Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!

 • Vacature Magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Als je een motor kunt onderscheiden van een pomp of een cilinder. Jij stevig in je schoenen staat en graag ziet dat jouw afdeling op rolletjes loopt... Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester in Harderwijk.

 • Vacature Productiemedewerker Metaal Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.

 • Vacature werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

 • Vacature chauffeur/orderpicker Harderwijk
  Harderwijk
  24 - 40 uur
  € 2200,00 - € 2600,00 per maand (bruto)
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Twee banen in één! Klinkt dat niet interessant? Je bent chauffeur en orderpicker verdeeld over de week. Liever alleen chauffeur zijn? Geen enkel probleem, mogelijkheden genoeg dus! Lees snel de vacature voor meer informatie!

 • Productiemedewerker insect houderij in Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 14,00 uurloon

  Werken met insecten klinkt misschien een beetje spannend, maar het is een zeer interessant product waar jij mee gaat helpen met de groei. Hiervan zie jij dagelijks resultaat. Het houdt dus in dat jij de insecten gaat voeren en verzorgen.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je loopbaan met de perfecte vacature in Ermelo

Als je op zoek bent naar een vacature in Ermelo, dan ben je op zoek naar waar we bij Axxent goed in zijn. Het vinden van de juiste vacature voor de geknipte Happy Worker. Het zit in ons bloed en we gaan door tot we onze missie volbracht hebben, namelijk je de juiste vacature in Ermelo aanbieden.

Hoe we dat kunnen doen? Door de inzet van onze professionele loopbaancoaches die voor elke kandidaat alles geven wat ze in zich hebben. Een persoonlijke intake om je kwaliteiten, kennis en interesses in kaart te brengen, een grondige analyse van de mogelijkheden en een navraag naar jouw persoonlijke voorkeuren, leiden tot de perfecte match tussen kandidaat en werkgever. Heb je tijdens het traject vragen of bezorgdheden? Ook dan kun je natuurlijk altijd op je persoonlijke coach rekenen voor een luisterend oor, voor tips en advies en voor een motiverend gesprek. Kom het snel zelf ontdekken!

Maak kennis met Axxent

Zie jij het wel zitten om door een persoonlijke coach begeleid te worden in de zoektocht naar leuke vacatures in Ermelo? Axxent wil jou graag in een van de kantoren verwelkomen en je het volledige aanbod aan vacatures in Ermelo aanbieden. Logistiek, groenvoorziening, techniek, bouw en horeca zijn nog maar enkele van de sectoren waar Axxent zich op richt. Waarom kom je het niet zelf ontdekken? Een nieuwe Happy Worker voor Axxent, een gedreven kracht voor jouw werkgever en een tevreden loopbaancoach: dat is het doel dat we voor ogen hebben, iedere keer opnieuw. Good Work, Good Life? Je kunt er zeker van zijn met je nieuwe baan in Ermelo.

Bekijk het sollicitatieproces

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Leon Vermeer
Leon Vermeer
Accountmanager Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.