Op zoek naar een vacature in Ermelo? Kom gerust langs bij Axxent

Ben je op zoek naar een boeiende, aantrekkelijke, uitdagende en leuke vacature in Ermelo? Wij bij Axxent kunnen die vast en zeker voor je vinden. Onze professionele loopbaancoaches geven elke dag opnieuw het beste van zichzelf. Om voor jou de best passende vacature in Ermelo te vinden, op basis van jouw wensen. We houden rekening met je ambities, aansluitend op jouw kennis en interesses, met een goed salaris en gezellige collega’s. Klinkt te mooi om waar te zijn? Heus niet, kom het gerust zelf ontdekken en stap naar buiten met een goed gevoel en een nieuwe baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Ermelo

  • Fietsenmaker Ermelo
    Ermelo
    32 - 40 uur
    € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
    Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Axxent helpt je loopbaan met de perfecte vacature in Ermelo

Als je op zoek bent naar een vacature in Ermelo, dan ben je op zoek naar waar we bij Axxent goed in zijn. Het vinden van de juiste vacature voor de geknipte Happy Worker. Het zit in ons bloed en we gaan door tot we onze missie volbracht hebben, namelijk je de juiste vacature in Ermelo aanbieden.

Hoe we dat kunnen doen? Door de inzet van onze professionele loopbaancoaches die voor elke kandidaat alles geven wat ze in zich hebben. Een persoonlijke intake om je kwaliteiten, kennis en interesses in kaart te brengen, een grondige analyse van de mogelijkheden en een navraag naar jouw persoonlijke voorkeuren, leiden tot de perfecte match tussen kandidaat en werkgever. Heb je tijdens het traject vragen of bezorgdheden? Ook dan kun je natuurlijk altijd op je persoonlijke coach rekenen voor een luisterend oor, voor tips en advies en voor een motiverend gesprek. Kom het snel zelf ontdekken!

Maak kennis met Axxent

Zie jij het wel zitten om door een persoonlijke coach begeleid te worden in de zoektocht naar leuke vacatures in Ermelo? Axxent wil jou graag in een van de kantoren verwelkomen en je het volledige aanbod aan vacatures in Ermelo aanbieden. Logistiek, groenvoorziening, techniek, bouw en horeca zijn nog maar enkele van de sectoren waar Axxent zich op richt. Waarom kom je het niet zelf ontdekken? Een nieuwe Happy Worker voor Axxent, een gedreven kracht voor jouw werkgever en een tevreden loopbaancoach: dat is het doel dat we voor ogen hebben, iedere keer opnieuw. Good Work, Good Life? Je kunt er zeker van zijn met je nieuwe baan in Ermelo.

Bekijk het sollicitatieproces
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.