Op zoek naar een leuke vacature in Harderwijk? Axxent helpt je graag

Ben je op zoek naar een leuke vacature in Harderwijk? Dan moet je bij ons zijn. Axxent heeft een groot aanbod vacatures, in veel verschillende branches. Of je nu in de logistiek, groenvoorziening, techniek of de bouw wilt werken: bij ons kun je terecht. Bekijk snel onze openstaande vacatures op de website, of schrijf je in voor onze email lijst en wij sturen de nieuwste vacatures rechtstreeks naar je mailadres. Kun je de perfecte vacature in Harderwijk nog niet vinden? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie. Onze medewerkers helpen je graag in je zoektocht naar die leuke nieuwe baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

 • Vacature Productiemedewerker in Ermelo
  Ermelo
  24 - 32 uur
  € 13,62 uurloon

  Dit bedrijf is bewust bezig om kwaliteit boven kwantiteit te zetten. Er word nog op ambachtelijke wijze geproduceerd. De mens wordt niet vervangen door een machine. Dit product wordt gezien als het product wat jij je favoriete viervoeter moet voeren.

 • Vacature Timmerman verpakkingen Ermelo
  Ermelo
  38 - 40 uur
  € 14,50 - € 18,50 uurloon

  Maak verpakkingen van hout, voor de grootste machines zodat ze transport klaar zijn. Geen machine is gelijk daarom lever jij altijd maatwerk. Af en toe ga je de weg op om je werk op die locatie te maken. Kortom heel zelfstandig en geen dag is hetzelfde.

 • Vacature Assemblagemedewerker Harderwijk
  Harderwijk
  40 uur
  € 13,20 uurloon

  Een boutje, moertje, schroefje en een nippeltje. Je kent het liedje vast wel van André van Duijn. En anders moet je het maar eens op zoeken op Youtube. Lees snel de vacature voor meer details!

 • Vacature Allround Monteur Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 16,00 uurloon
  Afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Palenrammers! Dit wordt jouw specialiteit als allround monteur van een houtbewerkingsbedrijf, net als assembleren, onderhouden en bestellingen versturen. Allemaal onderdeel van jouw baan als Allround Monteur!

 • Vacature Magazijnmeester Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 3000,00 - € 3500,00 per maand (bruto)

  Als je een motor kunt onderscheiden van een pomp of een cilinder. Jij stevig in je schoenen staat en graag ziet dat jouw afdeling op rolletjes loopt... Dan kun jij je energie zeker kwijt in deze mooie functie als magazijnmeester in Harderwijk.

 • Vacature Productiemedewerker Metaal Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 12,50 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Werken aan een mooi eigen ontwikkeld product voor in de vee-industrie. Makkelijk bereikbaar, heel veel afwisseling in het werk en een goed salaris.

 • Vacature werkvoorbereider Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2500,00 - € 4000,00 per maand (bruto)

  Denken en Doen, dat is waar dit familiebedrijf voor staat. Veel van hun producten zijn bestemd voor de agrarische sector zoals: hekwerken, drinkvoorzieningen, loopstalinrichting maar ook in de industriële sector staan ze hun mannetje. Niets is ze te gek. Als werkvoorbereider kom je in een klein team te werken. Met het up-to-date machinepark doen ze alles in eigen beheer en komen ze tot mooie eindproducten en tevreden klanten.

 • Vacature Expeditiemedewerker M/V Ermelo
  Ermelo
  37,75
  € 2100,00 - € 2400,00 per maand (bruto)

  Ik zie jou! Dit familiebedrijf laat jou niet voor een dichte deur staan. Als uitzendkracht tel jij 100% mee. Terwijl jij luxe deuren in het laatste deel van het productieproces afmaakt, mag je ondertussen nieuwe dingen leren binnen het bedrijf. 

 • Vacature Trekkerchauffeur Zeewolde
  Zeewolde
  40 - 60 uur
  € 12,65 - € 14,50 uurloon

  Lekker op de trekker 10 weken lange dagen maken en daarna 10 weken vrij, of tijd voor ander werk natuurlijk! Dankzij jou ontbreekt het de koeien bij deze boer aan niets.

 • Vacature Groenmedewerker in Harderwijk
  Harderwijk
  32 - 40 uur
  € 14,00 uurloon

  Werken in de binnenstad of de buitenwijken elke dag zie jij wat anders van deze gemeente. De mensen zijn altijd blij als jij komt want jij laat de plantsoenen en parkjes weer tip top in orde achter. In een gezellig team met gemotiveerde mensen haal jij elke dag energie uit je werk.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De leukste vacature in Harderwijk, vind je bij Axxent

Onze aanpak is simpel: wij helpen je aan een leuke baan die goed in jouw leven past. Wij geloven namelijk dat je werkt om te leven en niet leeft om te werken. Werk is belangrijk maar gezondheid, familie en vrienden zijn dat ook! Daarom nodigen we je graag uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor. In een persoonlijk gesprek kunnen we achterhalen wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe baan. Wil je bijvoorbeeld graag een baan met flexibel rooster, omdat je thuis een jong gezin hebt? Dan houden we hier graag rekening mee! Samen vinden we die ene vacature in Harderwijk die helemaal bij jou en je leven past.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Vind een part-time of full-time vacature in Harderwijk

Of je nu op zoek bent naar een part-time of full-time baan, bij Axxent vind je wat je zoekt. Wij hebben een breed netwerk aan opdrachtgevers in Harderwijk en omgeving, waardoor er regelmatig nieuwe vacatures bijkomen. Om het vinden van die ene baan zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je op onze website de vacatures filteren. Niet alleen op branche, en woonplaats maar ook op het aantal uren dat je wilt werken. Zo hoef je niet eindeloos te scrollen. Heb je een leuke vacature in Harderwijk gevonden? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers zitten klaar om jou te koppelen aan je nieuwe werkgever.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager Bunschoten & Ermelo
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.