Op zoek naar een leuke vacature in Harderwijk? Axxent helpt je graag

Ben je op zoek naar een leuke vacature in Harderwijk? Dan moet je bij ons zijn. Axxent heeft een groot aanbod vacatures, in veel verschillende branches. Of je nu in de logistiek, groenvoorziening, techniek of de bouw wilt werken: bij ons kun je terecht. Bekijk snel onze openstaande vacatures op de website, of schrijf je in voor onze email lijst en wij sturen de nieuwste vacatures rechtstreeks naar je mailadres. Kun je de perfecte vacature in Harderwijk nog niet vinden? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie. Onze medewerkers helpen je graag in je zoektocht naar die leuke nieuwe baan.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Harderwijk

 • Accountmanager Harderwijk
  Harderwijk
  40 - 40 uur
  € 3000,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Laat jouw carrière vlammen als Senior Accountmanager bij WTC Kastanjehout en Red Tiger Tools!
 • Grondwerker GWW Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • vacature grondwerker
  Calculator / Uitvoerder Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 2850,00 - € 4000,00 per maand (bruto)
  Een avontuurlijke carrière in de wereld van Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW), waarbij je leiding geeft aan een team om de beste resultaten te behalen.
 • Fietstechnicus / fietsenmaker Ermelo
  Ermelo
  32 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Bellen jouw vrienden je als hun fiets kapot is? Repareer jij fluitend een versnelling? Is een gebroken ketting een makkie? Stap in het zadel van deze mooie vacature voor fietstechnicus/fietsenmaker in Ermelo en breng jouw passie voor fietsen naar nieuwe hoogten! Een baan met veel doorgroeimogelijkheden.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

De leukste vacature in Harderwijk, vind je bij Axxent

Onze aanpak is simpel: wij helpen je aan een leuke baan die goed in jouw leven past. Wij geloven namelijk dat je werkt om te leven en niet leeft om te werken. Werk is belangrijk maar gezondheid, familie en vrienden zijn dat ook! Daarom nodigen we je graag uit voor een kopje koffie bij ons op kantoor. In een persoonlijk gesprek kunnen we achterhalen wat jij belangrijk vindt aan je nieuwe baan. Wil je bijvoorbeeld graag een baan met flexibel rooster, omdat je thuis een jong gezin hebt? Dan houden we hier graag rekening mee! Samen vinden we die ene vacature in Harderwijk die helemaal bij jou en je leven past.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Vind een part-time of full-time vacature in Harderwijk

Of je nu op zoek bent naar een part-time of full-time baan, bij Axxent vind je wat je zoekt. Wij hebben een breed netwerk aan opdrachtgevers in Harderwijk en omgeving, waardoor er regelmatig nieuwe vacatures bijkomen. Om het vinden van die ene baan zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je op onze website de vacatures filteren. Niet alleen op branche, en woonplaats maar ook op het aantal uren dat je wilt werken. Zo hoef je niet eindeloos te scrollen. Heb je een leuke vacature in Harderwijk gevonden? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers zitten klaar om jou te koppelen aan je nieuwe werkgever.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Theo Bronkhorst
Theo Bronkhorst
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.