Vacatures in Elspeet

Ben jij op zoek naar die droombaan in Elspeet en omgeving maar heb jij die nog niet kunnen vinden? Dan heeft Axxent voor jou een groot aantal aantrekkelijke vacatures! Of je nu op zoek bent naar een technische functie of een baantje als schoonmaker; we hebben het allemaal. En het beste deel?

Wij houden rekening met je wensen. Daarom overleggen wij samen met jou. Om de perfecte vacature in Elspeet en daarmee een geweldige match te vinden. Zo ga jij altijd met plezier naar je werk en ben jij het voorbeeld van een Happy Worker. Interesse? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe jij solliciteert.

Vacatures in een straal van 10 kilometer om Elspeet

 • Timmerman Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 17,52 - € 19,87 uurloon
  Kies voor vrijheid, verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je stempel te drukken op prachtige projecten, zoals luxe villa's en appartementencomplexen. Hier krijg je niet alleen de kans om je vakmanschap te tonen, maar ook om met creativiteit en teamwork indrukwekkende projecten van A tot Z te begeleiden.
 • Uitvoerder Bouw Garderen
  Garderen
  40 - 40 uur
  € 3614,00 - € 4500,00 per maand (bruto)
  Als uitvoerder bouw ben jij de spil in het bouwproces. Leid het team, beheer het budget en zorg dat alles op rolletjes loopt. Elke dag is een nieuwe uitdaging. Klaar om de leiding te nemen en iets geweldigs te bouwen?
 • Vacature houtbewerker Elspeet Axxent
  Machinale Houtbewerker Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,64 - € 17,42 uurloon
  Als machinale houtbewerker zorg jij voor het beste eindproduct. Je gaat aan het werk op de trappenafdeling. De trappen worden op een CNC-machine op maat gemaakt. De onderdelen worden daarna door jou in detail geprofileerd. Je voert een nauwkeurige controle uit. Het leukste aan jouw werk? Er is geen dag hetzelfde. Zo sta je de ene dag in de werkplaats de laatste nabewerkingen uit te voeren aan de trap en ga je de volgende dag deze trap samen met je collega's monteren bij de klant.
 • Calculator Houtbewerking Elspeet
  Elspeet
  32 - 40 uur
  € 13,50 - € 16,50 uurloon
  Jij staat aan het begin van ieder project. Calculaties, het opstellen van werkvoorbereidingen, het maken van planningen, maar ook het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers. Jij bent die onmisbare schakel die alle uitdagingen aan gaat. Een baan vol kansen waar jij je organisatorische en rekenvaardigheden perfect kunt toepassen.
 • Allround hovenier Elspeet
  Elspeet
  40 - 40 uur
  € 15,72 - € 18,23 uurloon
  We zoeken een hovenier zonder groene vingers. Zonder groene vingers? Ja zonder groene vingers. Jij wordt enthousiaster van een mooie eiken balk dan van een vlinderstruik.
 • Montagemedewerker deuren Nunspeet
  Nunspeet
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 16,00 uurloon
  Welkom in de wereld van deurtechniek, waar elke dag een nieuwe kans biedt om je technische vaardigheden te ontwikkelen en een tastbaar verschil te maken. Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten in je carrière als Junior Monteur Deurtechniek? Lees verder en ontdek hoe jij als montagemedewerker van deuren bij ons kunt bijdragen aan innovatieve projecten en een solide basis kunt leggen voor een bloeiende carrière in de deurtechniek.
 • Horecamedewerker Elspeet
  Elspeet
  16 - 20 uur
  € 15,00 - € 17,50 uurloon
  Als je de jacht- en schietsport een warm hart toedraagt is dit dé plek waar jij je helemaal thuis gaat voelen. Jij bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de gasten en het creëren van een gezellige sfeer. Je taken bestaan onder andere uit het opnemen en serveren van bestellingen, het afrekenen van de rekening en het schoonhouden van de kantine.
 • Medewerker Ingangscontrole Uddel
  Uddel
  32 - 38 uur
  € 15,99 - € 17,12 uurloon
  Ben jij die scherpe blik achter de poort? Als medewerker ingangscontrole ben je werkzaam op het productielab en verwerk je alle inkomende grondstoffen. Je voert kwaliteitscontroles uit en zorgt ervoor dat er een goede doorstroming is van het terreinverkeer. Een belangrijke en uitdagende functie die je op het lijf geschreven moet zijn. Wat voor jou? 😊
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Snel en makkelijk solliciteren op een vacature in Elspeet

Je bent natuurlijk geïnteresseerd in een supertoffe baan in Elspeet en omgeving. Maar hoe solliciteer je nou eigenlijk? Het is hartstikke simpel: je volgt drie stappen. Stap één: solliciteren. Het spreekt eigenlijk voor zich, maar de eerste stap is natuurlijk dat je laat weten dat je graag bij ons komt werken. Dat is heel makkelijk! Stuur ons een berichtje waarin je jezelf voorstelt, vertelt waar jij nou echt goed in bent of waarin je je verder wilt ontwikkelen en laat weten wat jouw droombaan is. Hier gaan we goed naar kijken en vervolgens nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is stap twee van het sollicitatieproces. Door met jou in gesprek te gaan, komen we er samen achter aan welke werkgever wij jou het beste kunnen koppelen. Tenslotte gaan we samen het contract tekenen en heb jij een geweldige baan in Elspeet!

Vind de perfecte vacature in Elspeet bij Axxent

Je hebt bij ons een ruime keuze uit werkgevers. Je kunt kiezen uit heel veel banen in verschillende sectoren. Denk bijvoorbeeld aan groenonderhoud, bezorging of hulp in de bouw of de schoonmaak. Ons aanbod bestaat uit fulltime, parttime én vakantiebanen. Ook garanderen wij dat jij op een fijne werkplek komt te werken én supergoed verdient.

Daarnaast bieden we jou banen aan die jij lekker makkelijk kunt bereiken. Zo krijg jij de beste kans om goed werk te leveren en je te ontwikkelen. Hierdoor ga je je in het dagelijks leven ook zekerder voelen: Good Work, Good Life. Ook leuk om te weten: je krijgt al de woensdag in de week dat jij bent begonnen jouw eerste loon! Solliciteer dus snel en makkelijk op onze superleuke vacatures in Elspeet

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Alieke van Vuuren
Alieke van Vuuren
Accountmanager
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.