Vacature in Nijkerk

Op zoek naar een vacature in Nijkerk? Neem eens een kijkje op de website van uitzendbureau Axxent. Bij Axxent hebben wij een ruim aanbod aan openstaande vacatures in Nijkerk en omgeving. Wij werken met betrouwbare organisaties die een fatsoenlijk salaris betalen Axxent staat voor een nuchtere, no-nonsense aanpak en heldere communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze jobcoaches zijn echte toppers! Zij kunnen jou zowel in het Nederlands als in het Engels uitstekend begeleiden gedurende het hele zoek – en sollicitatieproces.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Lasser/Metaalbewerker Putten
  Putten
  32 - 38 uur
  € 14,01 - € 20,00 uurloon
  Alleen bereikbaar via een zandpad, gelegen midden in de natuur. Klinkt als een perfecte werkplek toch? Onze klant, gevestigd in het prachtige Putten, is op zoek naar een talent in Metaalbewerking/Lassen. Als onderdeel van een klein team krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en uit te breiden, terwijl je werkt aan verschillende projecten.
 • Salesmanager Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  32 - 40 uur
  € 4000,00 - € 5000,00 per maand (bruto)
  Laat jouw carrière schitteren in de wereld van LED-verlichting! Als Sales Manager bij onze opdrachtgever ben je de drijvende kracht achter het verkoopteam. Met een passie voor de utiliteitsbranche en LED-verlichting biedt jij klanten en installateurs klantspecifieke oplossingen.
 • Vacature assemblagemedewerker omgeving Barneveld
  Elektromonteur Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  36 - 40 uur
  € 2300,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  Stel je een wereld voor waarin licht niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich. Als Elektromonteur voorzie je onze klanten van nieuwe LED verlichting, scoreborden, boarding en andere LED oplossingen.
 • Logistiek Coördinator Nijkerk
  Nijkerk
  32 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Een onverschrokken strateeg die elke uitdaging omarmt, elke schakel perfectioneert en alles binnen de logistiek naadloos laat verlopen. Als Logistiek Coördinator in Nijkerk krijg jij de kans om de logistieke wereld te veroveren, uitdagingen te omarmen en processen soepel te laten verlopen.
 • Medewerker expeditie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 13,27 - € 15,69 uurloon
  Nova Zembla, de expeditie van de eeuw in de syberische kou. Wordt jij de nieuwe columbus? Heb je geen moeite met het werken in een gekoelde omgeving? Wij zoeken medewerkers voor een expeditieafdeling bij onze opdrachtgever actief in de pluimvee.
 • Medewerker Technische dienst Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2600,00 - € 3300,00 per maand (bruto)
  Streef je ernaar om elk technisch obstakel te overwinnen en de productie op rolletjes te laten lopen? Als dat zo is, dan is deze vacature voor Medewerker Technische Dienst bij ons pluimveebedrijf in Nijkerk dé uitdaging waar je naar op zoek bent!
 • Operator productie Nijkerk
  Nijkerk
  38 - 38 uur
  € 2400,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  Kip, het meest veelzijdige stukje vlees! Welkom in de Wereld van de Kip! Nederland, maar ook het buitenland eet steeds meer kip. Er zijn maar weinig bedrijven waar je zoveel écht betrokken en trotse collega’s zult vinden. Help dit bedrijf de lat nog hoger te leggen in de wereld van pluimveeverwerking.
 • Monteur mechanisatie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  In het bruisende Bunschoten-Spakenburg ligt een kans voor je om jouw passie voor techniek om te zetten in een bloeiende carrière.
 • Boormeester in Bunschoten
  Bunschoten-spakenburg
  37 - 37 uur
  € 2300,00 - € 3000,00 per maand (bruto)
  De diepste geheimen van de aarde ontsluieren? Navigerend door lagen gesteente en grond, op zoek naar verborgen schatten en vitale grondstoffen. We zoeken iemand die letterlijk en figuurlijk diep zal gaan om doelen te bereiken en de wereld onder onze voeten te verkennen.
 • Monteur w-techniek Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Als Monteur in de W-Techniek speel je een cruciale rol in het creëren van comfortabele, veilige en efficiënte omgevingen. Jij bent de expert achter de schermen die verwarming, koeling, sanitair en andere werktuigbouwkundige systemen mogelijk maakt. Maar, jouw werk gaat verder dan alleen techniek. Je maakt het dagelijkse leven gemakkelijker, comfortabeler en duurzamer voor mensen. Ben jij klaar om de drijvende kracht te zijn achter moderne, goed functionerende gebouwen en installaties? Als Monteur W-Techniek ben jij de sleutel tot een betere leefomgeving.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom werken via Axxent?

Axxent kiest als uitzendbureau voor een persoonlijke benadering. Jou echt leren kennen is voor ons een must om de perfecte vacature in Nijkerk voor je te vinden. We willen weten wat je graag doet, wat jou motiveert. Ook zijn wij benieuwd naar wat je belangrijk vindt in je werk en wat je absoluut niet wilt. Samen gaan we op zoek naar jouw droombaan, we willen je niet zomaar ergens plaatsen.

Axxent gelooft heilig in het belang van werkgeluk. Als jij een goede werk – privébalans hebt en helemaal happy bent op je werk, ga je ook veel beter presteren. Werkgeluk is dus niet alleen voor jezelf belangrijk, maar ook voor jouw toekomstige werkgever.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Welke vacatures zijn er in Nijkerk?

Op onze website kun je alle openstaande vacatures in Nijkerk en omgeving raadplegen. Axxent is actief in Midden - Nederland. Er zijn vacatures beschikbaar in een groot aantal sectoren. Zo zijn er voor de liefhebbers van werken in de buitenlucht vacatures in de groenvoorziening en grond – weg - en waterbouw en voor de handige aanpakkers vacatures in techniek en productie. Daarnaast staan er ook commerciële, administratieve en logistieke functies open en zijn er vacatures voor schoonmaakwerk, horeca of de bouw.  

Weet je nog niet zo goed in welke sector je precies wilt werken? Via Axxent kun je verschillende branches uitproberen en zo ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen en waar jouw talenten liggen. We zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden die altijd worden vastgelegd in een contract, ook al werk je maar een dag. Dit contract stellen we op in jouw eigen taal, zodat alles altijd helder is.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.