Vacature in Nijkerk

Op zoek naar een vacature in Nijkerk? Neem eens een kijkje op de website van uitzendbureau Axxent. Bij Axxent hebben wij een ruim aanbod aan openstaande vacatures in Nijkerk en omgeving. Wij werken met betrouwbare organisaties die een fatsoenlijk salaris betalen Axxent staat voor een nuchtere, no-nonsense aanpak en heldere communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze jobcoaches zijn echte toppers! Zij kunnen jou zowel in het Nederlands als in het Engels uitstekend begeleiden gedurende het hele zoek – en sollicitatieproces.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Monteur traprenovatie Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2750,00 - € 3750,00 per maand (bruto)
  Stel je voor dat je elke dag trappen mag opknappen en mooier maken. Dat is precies wat een monteur traprenovatie doet! We zoeken iemand die handig is en het leuk vindt om trappen te repareren en op te knappen. Als jij het tof vindt om met je handen te werken en trappen er weer als nieuw uit wilt laten zien, dan is deze baan iets voor jou! Lees snel verder om te ontdekken hoe jij de held van trappenland kunt worden.
 • Grondwerker Ermelo
  Ermelo
  40 - 40 uur
  € 14,00 - € 17,50 uurloon
  Met jouw inzet de basis leggen voor infrastructuur die de samenleving verbindt en verbetert? Als grondwerker in de GWW kun je deel uitmaken van een team dat letterlijk de grondvesten legt voor een betere toekomst.
 • Operator Rolvormen Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 18,36 uurloon
  Als een onmisbare schakel zorg jij er samen met jouw collega's voor dat het productieproces zo efficient mogelijk verloopt. Dit doe je door de machines zo goed mogelijk in te stellen. De rolvormmachines zijn tot en met het verpakken geautomatiseerd, maar voordat deze lijn in productie gaat moet deze natuurlijk wel ingesteld worden. Iets voor jou? 😉
 • Orderpicker Barneveld
  Barneveld
  32 - 40 uur
  € 14,92 - € 15,62 uurloon
  Ready, set, pick! Ben jij een veelzijdige logistieke professional en in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Heb je ervaring met het verplaatsen van grote producten? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven.
 • Vrachtwagenchauffeur CE Nijkerk
  Nijkerk
  30 - 40 uur
  salaris is afhankelijk van ervaring
  Het beste uit jezelf halen, slimme oplossingen creëren en een uitdagende baan aangaan in een dynamische logistieke organisatie in de omgeving van Nijkerk!
 • Operator metaal Barneveld
  Barneveld
  36 - 40 uur
  € 14,19 - € 18,71 uurloon
  Als pons/laser operator ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het instellen van de machines, dit doe je aan de hand van CNC programma’s. Wanneer de machine is ingesteld laat je het productieproces zo optimaal mogelijk verlopen, waarborg je de kwaliteit van het eindproduct en bereid je je volgende werkzaamheden voor. In samenspraak met de technische dienst voer je preventief onderhoud uit. Ten alle tijden zorg je ervoor dat de veiligheidseisen en productieprocedures worden nageleefd. Deze functie wordt uitgevoerd in tweeploegendienst en je bent één vrijdag in de twee weken vrij.
 • (Assistent) hovenier Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 14.60 uurloon
  Lekker in de frisse buitenlucht aan het werk om de mooiste projecten aan te leggen, onderhouden en te verzorgen. Dit is wat jij gaat doen als assistent (aankomend) hovenier! Lees snel verder voor meer details.
 • Monteur kranen Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten-spakenburg
  40 - 40 uur
  € 2600,00 - € 3500,00 per maand (bruto)
  In het bruisende Bunschoten-Spakenburg ligt een kans voor je om jouw passie voor techniek om te zetten in een bloeiende carrière.
Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom werken via Axxent?

Axxent kiest als uitzendbureau voor een persoonlijke benadering. Jou echt leren kennen is voor ons een must om de perfecte vacature in Nijkerk voor je te vinden. We willen weten wat je graag doet, wat jou motiveert. Ook zijn wij benieuwd naar wat je belangrijk vindt in je werk en wat je absoluut niet wilt. Samen gaan we op zoek naar jouw droombaan, we willen je niet zomaar ergens plaatsen.

Axxent gelooft heilig in het belang van werkgeluk. Als jij een goede werk – privébalans hebt en helemaal happy bent op je werk, ga je ook veel beter presteren. Werkgeluk is dus niet alleen voor jezelf belangrijk, maar ook voor jouw toekomstige werkgever.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Welke vacatures zijn er in Nijkerk?

Op onze website kun je alle openstaande vacatures in Nijkerk en omgeving raadplegen. Axxent is actief in Midden - Nederland. Er zijn vacatures beschikbaar in een groot aantal sectoren. Zo zijn er voor de liefhebbers van werken in de buitenlucht vacatures in de groenvoorziening en grond – weg - en waterbouw en voor de handige aanpakkers vacatures in techniek en productie. Daarnaast staan er ook commerciële, administratieve en logistieke functies open en zijn er vacatures voor schoonmaakwerk, horeca of de bouw.  

Weet je nog niet zo goed in welke sector je precies wilt werken? Via Axxent kun je verschillende branches uitproberen en zo ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen en waar jouw talenten liggen. We zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden die altijd worden vastgelegd in een contract, ook al werk je maar een dag. Dit contract stellen we op in jouw eigen taal, zodat alles altijd helder is.

Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.