Vacature in Nijkerk

Op zoek naar een vacature in Nijkerk? Neem eens een kijkje op de website van uitzendbureau Axxent. Bij Axxent hebben wij een ruim aanbod aan openstaande vacatures in Nijkerk en omgeving. Wij werken met betrouwbare organisaties die een fatsoenlijk salaris betalen Axxent staat voor een nuchtere, no-nonsense aanpak en heldere communicatie, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Onze jobcoaches zijn echte toppers! Zij kunnen jou zowel in het Nederlands als in het Engels uitstekend begeleiden gedurende het hele zoek – en sollicitatieproces.

Dit zijn vacatures in een straal van 10 kilometer om Nijkerk

 • Vacature Monteur Technische Dienst Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2450,00 - € 4015,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als monteur los je zelfstandig storingen op aan de zes productielijnen. Wanneer een sensor een storing aangeeft of als je een relais moet vervangen, dan is dat voor jou een piece of cake.

 • Vacature Medewerker Customer Service Export Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  In de functie van Medewerker Customer Service Export ben je de schakel tussen de binnen- en buitenlandse klanten en de organisatie. Met een breed pakket aan werkzaamheden kan je iedere dag weer voor andere uitdagingen komen te staan. Je ben het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten, kent hun behoeftes en kan daarop inspelen.

 • Vacature productontwikkelaar Bunschoten- Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2700,00 - € 4900,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Productontwikkelaar zal je deel uitmaken van een vakkundig team dat continu werkt aan het ontwikkelen van nieuwe producten. In deze rol zet jij jouw creativiteit en resultaatgerichtheid in om de beste producten te creëren die aansluiten bij de wensen van de klanten en de trends op de markt. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces, van aanvraag tot productie.

 • Vacature Digital Marketeer Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 2400,00 - € 3600,00 per maand (bruto)
  Op basis van ervaring

  Als Digital Marketeer ben jij medeverantwoordelijk voor de groei en verbetering van de webshop. Je maakt de marketingstrategie concreet en werkt samen met andere afdelingen om de bedrijfsdoelen te bereiken. Je gebruikt tools zoals Google Analytics om analyses te maken en actie te ondernemen. Je rapporteert aan de Marketing Manager en werkt samen met collega’s van de afdelingen marketing en sales.

 • Vacature Sloper regio Bussum
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 15,00 - € 17,00 uurloon

  Afbreken met beleid. Lief zijn voor de materialen, het is immers geld waard. Duurzaamheid staat voorop bij dit bedrijf. Slopen met liefde is het motto.

 • Vacature Groenmedewerker Amersfoort
  Bunschoten
  32-40 uur
  € 12,00 - € 14,50 uurloon
  Op basis van ervaring

  Elke dag tussen de bloementjes en de bijtjes. Dit zou zomaar een dag kunnen zijn van een groenmedewerker. Elke dag de tuinen netjes maken en onderhouden bij verschillende opdrachtgevers. Van snoeien tot schoffelen. Lekkere afwisselende baan dus!

 • Vacature Medewerker Hovenier Bunschoten
  Bunschoten
  32 - 40 uur
  € 12,00 - € 14,00 uurloon

  Werken met planten en bomen, dat geeft jouw werkplezier. Bij deze hovenier kan je het hoveniersvak leren en jezelf ontwikkelen. Voor je het weet ben je een zelfstandig werkend hovenier.

 • Vacature Bouwopruimer Nijkerk
  Bunschoten
  16-40 uur
  € 14,50 - € 16,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Van werken als bouwopruimer in de omgeving van Nijkerk krijg je hetzelfde resultaat als de workout in de sportschool. Deze veelzijdige vacature biedt jou veel mogelijkheden. Je valt direct onder de uitvoerder en je bent een aanspreekpunt op de bouw!

 • Vacature Productiemedewerker Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 12,08 uurloon

  Werken wanneer het jou uitkomt. Wat een zegen is dat. Samenwerken tot eindproduct bij deze bakker de deur uitgaat, net als het diner thuis. Samen maken en opeten. De werkgever is laagdrempelig en loopt ook gewoon in zijn spijkerbroek.

 • Vacature Deegmaker in Bunschoten-Spakenburg
  Bunschoten
  40 - 40 uur
  € 13,00 - € 15,00 uurloon
  Op basis van ervaring

  Trots neem je eigen gemaakte koekjes mee als je bij vrienden of familie op de koffie gaat. Als deegmaker kan dit bij dit bedrijf in Bunschoten-Spakenburg. Jij zorgt er voor dat de koekjes, taarten en andere snacks met de beste zorg en aandacht zijn samengesteld.

Bekijk nog meer vacatures
Naar vacatureoverzicht

Waarom werken via Axxent?

Axxent kiest als uitzendbureau voor een persoonlijke benadering. Jou echt leren kennen is voor ons een must om de perfecte vacature in Nijkerk voor je te vinden. We willen weten wat je graag doet, wat jou motiveert. Ook zijn wij benieuwd naar wat je belangrijk vindt in je werk en wat je absoluut niet wilt. Samen gaan we op zoek naar jouw droombaan, we willen je niet zomaar ergens plaatsen.

Axxent gelooft heilig in het belang van werkgeluk. Als jij een goede werk – privébalans hebt en helemaal happy bent op je werk, ga je ook veel beter presteren. Werkgeluk is dus niet alleen voor jezelf belangrijk, maar ook voor jouw toekomstige werkgever.

Je dichtstbijzijnde Axxent vestiging

Welke vacatures zijn er in Nijkerk?

Op onze website kun je alle openstaande vacatures in Nijkerk en omgeving raadplegen. Axxent is actief in Midden - Nederland. Er zijn vacatures beschikbaar in een groot aantal sectoren. Zo zijn er voor de liefhebbers van werken in de buitenlucht vacatures in de groenvoorziening en grond – weg - en waterbouw en voor de handige aanpakkers vacatures in techniek en productie. Daarnaast staan er ook commerciële, administratieve en logistieke functies open en zijn er vacatures voor schoonmaakwerk, horeca of de bouw.  

Weet je nog niet zo goed in welke sector je precies wilt werken? Via Axxent kun je verschillende branches uitproberen en zo ontdekken wat je echt leuk vindt om te doen en waar jouw talenten liggen. We zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden die altijd worden vastgelegd in een contract, ook al werk je maar een dag. Dit contract stellen we op in jouw eigen taal, zodat alles altijd helder is.

Contact

Vragen over onze werkwijze, opmerkingen over de website of zin in de start van je eigen avontuur: we horen het graag van je!
Martijn Iesberts
Martijn Iesberts
Accountmanager Bunschoten-Spakenburg
Axxent

Over Axxent

Een goed betaalde baan is belangrijk. Zeker zo belangrijk zijn je gezondheid, je vrienden en de ervaringen die je naast je werk opdoet. De arbeidsmarkt is de laatste jaren steeds dynamischer geworden. Als uitzendorganisatie staat Axxent voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. We leren je graag beter kennen zodat we altijd de juiste job voor je weten te vinden en jij ook weet wie wij zijn.